Bugün çok sıkıcı ya off evime gitmek istiyorumm
bugünü hep perşembe zannettim ben
kızlar az önce eşim aradı. patronunun evini tuttuk. 265 sterlin kira + 300 sterlin depozito. onay verdim. çünkü daha fazla ev aramaya ne halim kaldı ne de isteğim. altı üstü 1 sene. her evde otururuz artık. aylık 85 sterlin şuanda 220 tl yapıyor. yıllığa vurursak 2000 tl. yi geçiyor, az değil yani. inşallah hayırlısı bu olmuştur. bakalım orda internet işini nasıl yapcaz? bundan sonra araba bende olacak, o yönden çok rahatlıcaz en azından. kimseye yük oluyormuş gibi hissetmicem kendimi.
kızlar az önce eşim aradı. patronunun evini tuttuk. 265 sterlin kira + 300 sterlin depozito. onay verdim. çünkü daha fazla ev aramaya ne halim kaldı ne de isteğim. altı üstü 1 sene. her evde otururuz artık. aylık 85 sterlin şuanda 220 tl yapıyor. yıllığa vurursak 2000 tl. yi geçiyor, az değil yani. inşallah hayırlısı bu olmuştur. bakalım orda internet işini nasıl yapcaz? bundan sonra araba bende olacak, o yönden çok rahatlıcaz en azından. kimseye yük oluyormuş gibi hissetmicem kendimi.
gözünüz aydın canım :))))kızlar az önce eşim aradı. patronunun evini tuttuk. 265 sterlin kira + 300 sterlin depozito. onay verdim. çünkü daha fazla ev aramaya ne halim kaldı ne de isteğim. altı üstü 1 sene. her evde otururuz artık. aylık 85 sterlin şuanda 220 tl yapıyor. yıllığa vurursak 2000 tl. yi geçiyor, az değil yani. inşallah hayırlısı bu olmuştur. bakalım orda internet işini nasıl yapcaz? bundan sonra araba bende olacak, o yönden çok rahatlıcaz en azından. kimseye yük oluyormuş gibi hissetmicem kendimi.
Çok sevindim canım. İnşallah sizin için hayırlısı budur. Eşyalı olduğu için taşınmanız zor olmaz sanırım.
bugünü hep perşembe zannettim ben
selam millet açtım tam yazıcam bissürü iş çıktı. onları bitirdim anca yazabiliyorum.ben hala ne gülücüklerden yapabiliyorum, ne foto ekleyebiliyorum hiçbirey ypok. yöneticilere yazıyorum yine bişey yok. dün forumu hiç açamadım, sonra açtım forumlara giremedim. noluyo anlamıyorum.iyimi herkes ne var ne yok ?
kızlar aranıza katılamadım bi türlü telefon trafiğine tutuldum düğün yaklaşıyo:18:kardeşim organizasyon işlerini bana devrettiayy çok heycanlıyım çok az kaldı resimlerle dönücem size 12 sinde beni bekleyin kuzularım
yarenim tahmin ettiğiniz/ettiğim üzere tek çizgi çıktı
Günaydın herkesee
luxxorum naptın sigara işini? bir ara tektük içiyordun???
evet canım kardeşimin düğünü varFundacım kızkardeşin mi evleniyordu canım?
evet canım kardeşimin düğünü varnapıyosun nasılsın tatlım..
hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim
canım çok sıkılıyodu film izlemeye karar verdim çok güzel vakit geçiyo tavsiye ederim
Ay yarenaycım hiç sorma canım
evet canım kardeşimin düğünü varnapıyosun nasılsın tatlım..
canım çok sıkılıyodu film izlemeye karar verdim çok güzel vakit geçiyo tavsiye ederim
sağol luxxorcum çok incesinAyy cok güzel ya hayırlı uğurlu olsun şimdiden sen artık tecrübelisin ya daha rahat eder tabi kardeşin organizasyonu sana bırakmış o yüzdenRüya gibi geçti bizimkiler işte o da bi bakıcak ki 1 senesi dolmuş. Kaç doğumlu kardeşin?
Ben iyiyim canım ya noolsun işyerindeki yoğunluğumuz devam.. Bebik de yok henüzz şuraya müjdeeeeee diye yazacağım günü dört gözle bekliyorum inşallah
sordum bile
ah canım benim çalıştığım yerde öyle bir ihtimalim yok maalesef. önceden çok yapardım ama onu, gerçekten güzel vakit geçirtir
biliyorum luxxorcum, ama yaptım dayanamayıpNektarcım daha adetime 8 gün var yazmışsın gebelik testinin doğru sonucu verebilmesi için adetinin gecikmiş olması lazım canım çünkü daha erken dönemde normal gebelik testleri idrardaki bhcg hormonunu tespit edemez. Eğer "erken gebelik testi" değilse tabii. Bilgi vereyim dedim
evet süper geçer zaman ama benim burda imkansızz o olay, işten kovulurum öyle bişi yaptığımı görselerevet canım kardeşimin düğünü varnapıyosun nasılsın tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?