2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam millet açtım tam yazıcam bissürü iş çıktı. onları bitirdim anca yazabiliyorum.ben hala ne gülücüklerden yapabiliyorum, ne foto ekleyebiliyorum hiçbirey ypok. yöneticilere yazıyorum yine bişey yok. dün forumu hiç açamadım, sonra açtım forumlara giremedim. noluyo anlamıyorum.iyimi herkes ne var ne yok ?

kızlar az önce eşim aradı. patronunun evini tuttuk. 265 sterlin kira + 300 sterlin depozito. onay verdim. çünkü daha fazla ev aramaya ne halim kaldı ne de isteğim. altı üstü 1 sene. her evde otururuz artık. aylık 85 sterlin şuanda 220 tl yapıyor. yıllığa vurursak 2000 tl. yi geçiyor, az değil yani. inşallah hayırlısı bu olmuştur. bakalım orda internet işini nasıl yapcaz? bundan sonra araba bende olacak, o yönden çok rahatlıcaz en azından. kimseye yük oluyormuş gibi hissetmicem kendimi.

Çok sevindim canım. İnşallah sizin için hayırlısı budur. Eşyalı olduğu için taşınmanız zor olmaz sanırım.

hadi gözünüz aydın canım ev işide bitti artık rahatlarsın onun stresinden

gözünüz aydın canım :))))

Çok sevindim canım. İnşallah sizin için hayırlısı budur. Eşyalı olduğu için taşınmanız zor olmaz sanırım.

saol canım inşallah. valla biz de öyle düşünüyorduk ama geçen gün baktım da bayaa eşyamız var yine bizim. tv, bulaşık makinası,elektrikli süpürge, mutfak eşyaları vs. işyerindeki vanlardan birini ayarlıcaz mecbur. ama ev daha küçük olacak. aynı apartmanda ve yan apartmanda eşimin iş arkadaşları oturuyor. hepsi bekar yaşıyor ya keşke 1-2 de bana arkadaş olacak olan bayan olsa

Merhaba kızlar Dün babamın doğum günüydü akşam kutladık hep beraber güzel bi pasta yapıtım üstüne de canım babama mutlu yıllar yazdım pembe bi pastaydı çok güzel oldu

bugünü hep perşembe zannettim ben

Ayy zuzucum bugünü perşembe zannetme bendede vardı sabah daha çarş olduğunu idrak edince kötü oldu valla. Bu arada nasıl geçti yıldönümünüz? ben senin adını yazıcaıma yarenayı yazmışım:79:

Arsecim kullandığın bilgisayarda flash player ve java programlarının yüklü olup olmadığını bi kontrol et istersen canım ondan da görünmüyor olabilir sende

Hayırlı olsun canım güle güle oturun

Fundacım kızkardeşin mi evleniyordu canım?

yarenim tahmin ettiğiniz/ettiğim üzere tek çizgi çıktı
Günaydın herkesee

Nektarcım daha adetime 8 gün var yazmışsın gebelik testinin doğru sonucu verebilmesi için adetinin gecikmiş olması lazım canım çünkü daha erken dönemde normal gebelik testleri idrardaki bhcg hormonunu tespit edemez. Eğer "erken gebelik testi" değilse tabii. Bilgi vereyim dedim

Fundacım kızkardeşin mi evleniyordu canım?
evet canım kardeşimin düğünü var napıyosun nasılsın tatlım..

hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim
canım çok sıkılıyodu film izlemeye karar verdim çok güzel vakit geçiyo tavsiye ederim

Ayy cok güzel ya hayırlı uğurlu olsun şimdiden sen artık tecrübelisin ya daha rahat eder tabi kardeşin organizasyonu sana bırakmış o yüzden Rüya gibi geçti bizimkiler işte o da bi bakıcak ki 1 senesi dolmuş. Kaç doğumlu kardeşin?

Ben iyiyim canım ya noolsun işyerindeki yoğunluğumuz devam.. Bebik de yok henüzz şuraya müjdeeeeee diye yazacağım günü dört gözle bekliyorum inşallah

Bu arada Eoscum bebişin ne şeker ya maşallah Allah analı babalı büyütsün yanakları tam mıncırmalık

Ay yarenaycım hiç sorma canım

sordum bile

ah canım benim çalıştığım yerde öyle bir ihtimalim yok maalesef. önceden çok yapardım ama onu, gerçekten güzel vakit geçirtir

sağol luxxorcum çok incesinahh evet ya ne çabuk geçti dimi benim 1 yıl olmak üzere şaka gibi ama zaman geçti evliliğimiz dahada oturuyo eşime sarılarak uyumak onu her sabah yanımda görmek birbirini öperek uyumak uyanmak evlilik güzel bişey cidden88 tatlım 3 yaş var aramızda ama maşallah benden büyük duruyo
sordum bile

ah canım benim çalıştığım yerde öyle bir ihtimalim yok maalesef. önceden çok yapardım ama onu, gerçekten güzel vakit geçirtir

evet canım iyi oluyo aradada girip bakıyorum kızlar ne yapmış diye

biliyorum luxxorcum, ama yaptım dayanamayıp

evet süper geçer zaman ama benim burda imkansızz o olay, işten kovulurum öyle bişi yaptığımı görseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…