sağol luxxorcum çok incesinahh evet ya ne çabuk geçti dimi benim 1 yıl olmak üzere şaka gibi ama zaman geçti evliliğimiz dahada oturuyo eşime sarılarak uyumak onu her sabah yanımda görmek birbirini öperek uyumak uyanmak evlilik güzel bişey cidden 88 tatlım 3 yaş var aramızda ama maşallah benden büyük duruyo
evet canım iyi oluyo aradada girip bakıyorum kızlar ne yapmış diye
biliyorum luxxorcum, ama yaptım dayanamayıp
evet süper geçer zaman ama benim burda imkansızz o olay, işten kovulurum öyle bişi yaptığımı görseler
bizim de patronumuz, ceomuz felan hep Ayvalıkta cumaya kadar ama ıhh yine imkansızbizim patronlar almanyaya gitti
süperim neyi düşünyorsun ki? ofisteki pcdeyim bugün bilgisayarımı getirmedim, burdaki pc de ağır olduğundan geçmişe bakamıyorum.
açıkladım haytım oku:97:
süper bence ortam ya da iş içine sindiyse, konuştuğun kişi de güven verdiyse kaçırma. bence ücreti gayet makul. iş neymiş tam olarak anlattılar mı?
öyle çok az değil parası, görev ne süper?
okuudum canım
750 az değil mi yaa? sabah 8 buçuk akşam 6 ya kadar çok uzun. keşke ctesi günü tatil olsaymış. eve uzaklığı nasıl yol parası 100 lira yetecek mi? bir de ulaşım zor olur mu? orda tam olarak ne iş yapacaksın artılarını eksilerini yaz tek tek bir de eşinle konuş o ne diyor?
kalabalık bir rtam kat kat departmanlar var...
bir adamla görüştüm işte gizli ilan mış..çalışandan memnun degilmişler...bende begenmedim zaten danışmadakini...
görev santral memuru.......adam ciddi bişeydi erkekleren bişey anlaşılmıyorki anam ..
aynen cmtsi olmazsa yine iyi derdim..birde akşm bazen 10,15 dakka kaıyor tarzı bişey ddi..bunu heryer söyliyor artık takmadım bile..
bana 800 vercekmiş canm 2 ci ay
neyse siz benm dünki görşmemi bilseniz o dha güzel..hafta sonu yok yemek tıkıt veriyor yol parası veriyor..9,6 saatlarii haber beklyirom ordan..fakat bugün görştgm yerde benden haber bekliyor arda kaldımmm..
bugün bekleyn işte yolu sormuşun yol tek vesait 100 tl yetiyor 20 dakkalık yol sanırım..
eşimle düşünym diye çıktım zaten cvp vermedim onlara..eşim diyor sen dünki yeri bekle diyor..önce ara orayı sor dedi..
bende aradım şimdi böyle böyle sizi boşuna beklemiyim dedim ded..kız dedi yöneticeler ne zamn cp verrise o zaman söylrm dedi..
şuan olumsuz bir durum yok dedi
hımm ben olsam aramazdım, onların aramasını bekleseydin :44:
bugün görüştüğünün de yolu 20 dk mış güzelmiş :))
bir de ben bi iş görüşmesinde "ben bi düşüneyim, eşime danışayım" gibi bişi demiştim, adam "siz kendi başınıza karar alamıyormusunuz" gibi bişi demişti..artık demiyorum onu
hımm ben olsam aramazdım, onların aramasını bekleseydin :44:
Bugün görüştüğünün de yolu 20 dk mış güzelmiş :))
bir de ben bi iş görüşmesinde "ben bi düşüneyim, eşime danışayım" gibi bişi demiştim, adam "siz kendi başınıza karar alamıyormusunuz" gibi bişi demişti..artık demiyorum onu
süper iki iş de olumlu geçmiş keşke bugünkülere 1 sa e ararım değil de yarın sabaha kadar ararım deseydin neden bu kadar az süre verdin ki? Onlar mı sıkıştırdılar? diğer işi olabilir de olmayabilir de madem hiç boş durmak istemiyorsun riske girme; çünkü bu işin de yolu kısa işe gidip gelirken yorulmazsın
kendimden örnek vereyim maaşım fena değil mesai saatlerimi kendim belirliyorum işim erken bittiğinde ben gidiyorum diyip çıkabiliyorum ya da tam tersi geç gelebliyorum ; yol desen sabah 8 de servis geçiyor evimin orda durağı var; akşam 6 da evde oluyorum. yemeği evden getiriyorum ya da dışardan ofise istiyorum. Ama eğer ki servisi kaçırırsam ofise gelmek işkence yol rahat 2 saat sürüyor. Bir de şimdi okullar kapandığından otobüs ve dolmuş seferleri daha sınırlı. İşe gidip gelirken yol önemlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?