2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenaycım hayırlı olsun cnm eviniz 1 senede dişinizi sıkın artık:)
luxxorcum hoşgeldin..

fundam senin ne zamandı evlilik yıldönümün? herkes bugün sessiz zaten rahat rahat izle filmini bu arada ne izliyorsun???

selam bacular ben geldim
nasılsınız??
Geçmişe bakamadım işler acayip yoğun deney arasındayım :)))) azmedip yarın sabaha bitircem yarın öğleden sonra cuma serbest olacam.

biraz önce iş görüşmesinden geldim he desem olucak...

paraaz geldi

8,30 ibaşı 6 paydos cmtsi 1 e kadar...

yemek şirkette yeniliyoryol herkes kendi imkanıyla geliyor...yol parası yok yani..

maaş 750+yol 100= 850 veriyor çok az dedim..

o zaman şöyle yapalım dedi ilk ay bu şekilde al diger ay 850+50=900 alırsın dedi

50tl zam yapcakmış..yıl zamları oluyor zaten dedi..

yani 800maaş yol 100=900 vericekmiş...dedim bir saat sonra hber verrim..

dün gttgm yerde haber vericekti vs..:18:

Son düzenleme:
süperim neyi düşünyorsun ki? ofisteki pcdeyim bugün bilgisayarımı getirmedim, burdaki pc de ağır olduğundan geçmişe bakamıyorum.

süper bence ortam ya da iş içine sindiyse, konuştuğun kişi de güven verdiyse kaçırma. bence ücreti gayet makul. iş neymiş tam olarak anlattılar mı?

açıkladım haytım oku:97:

okuudum canım

750 az değil mi yaa? sabah 8 buçuk akşam 6 ya kadar çok uzun. keşke ctesi günü tatil olsaymış. eve uzaklığı nasıl yol parası 100 lira yetecek mi? bir de ulaşım zor olur mu? orda tam olarak ne iş yapacaksın artılarını eksilerini yaz tek tek bir de eşinle konuş o ne diyor?

süper bence ortam ya da iş içine sindiyse, konuştuğun kişi de güven verdiyse kaçırma. bence ücreti gayet makul. iş neymiş tam olarak anlattılar mı?

kalabalık bir rtam kat kat departmanlar var...

bir adamla görüştüm işte gizli ilan mış..çalışandan memnun degilmişler...bende begenmedim zaten danışmadakini...

görev santral memuru....... adam ciddi bişeydi erkekleren bişey anlaşılmıyorki anam ..
öyle çok az değil parası, görev ne süper?

aynen cmtsi olmazsa yine iyi derdim..birde akşm bazen 10,15 dakka kaıyor tarzı bişey ddi..bunu heryer söyliyor artık takmadım bile..

bana 800 vercekmiş canm 2 ci ay

neyse siz benm dünki görşmemi bilseniz o dha güzel..hafta sonu yok yemek tıkıt veriyor yol parası veriyor..9,6 saatlarii haber beklyirom ordan..fakat bugün görştgm yerde benden haber bekliyor arda kaldımmm..

bugün bekleyn işte yolu sormuşun yol tek vesait 100 tl yetiyor 20 dakkalık yol sanırım..

eşimle düşünym diye çıktım zaten cvp vermedim onlara..eşim diyor sen dünki yeri bekle diyor..önce ara orayı sor dedi..

bende aradım şimdi böyle böyle sizi boşuna beklemiyim dedim ded..kız dedi yöneticeler ne zamn cp verrise o zaman söylrm dedi..

şuan olumsuz bir durum yok dedi

dünkü işin maaşı ne kadardı? 20 dk lık yol çok cazip. 6 da çıksan en kötü 7 de evdesin sabah 8 de çıksan 8 buçukta iştesin.

hımm ben olsam aramazdım, onların aramasını bekleseydin :44:
bugün görüştüğünün de yolu 20 dk mış güzelmiş :))
bir de ben bi iş görüşmesinde "ben bi düşüneyim, eşime danışayım" gibi bişi demiştim, adam "siz kendi başınıza karar alamıyormusunuz" gibi bişi demişti..artık demiyorum onu

ben eşime demedim düşüniyim bi saate ararım ..dedim

taş çatlasın yarım saatlik yok öyle uzaklıgı çok çok yani..

aramak zorundaydım nektar sonra boş kalmak istemiyrm neden olumsuzsa diger teklifi gönderiim diyorum...

hemde dedimki aradım başka görüşmeler var ddim benim önceligim sizsinz ddim...ona göre beklym mi boşa çıkmasın ddim de...

oda olumsuz bişey yok dedi

öyle diyince sen ne dedin :)))

süper iki iş de olumlu geçmiş keşke bugünkülere 1 sa e ararım değil de yarın sabaha kadar ararım deseydin neden bu kadar az süre verdin ki? Onlar mı sıkıştırdılar? diğer işi olabilir de olmayabilir de madem hiç boş durmak istemiyorsun riske girme; çünkü bu işin de yolu kısa işe gidip gelirken yorulmazsın

kendimden örnek vereyim maaşım fena değil mesai saatlerimi kendim belirliyorum işim erken bittiğinde ben gidiyorum diyip çıkabiliyorum ya da tam tersi geç gelebliyorum ; yol desen sabah 8 de servis geçiyor evimin orda durağı var; akşam 6 da evde oluyorum. yemeği evden getiriyorum ya da dışardan ofise istiyorum. Ama eğer ki servisi kaçırırsam ofise gelmek işkence yol rahat 2 saat sürüyor. Bir de şimdi okullar kapandığından otobüs ve dolmuş seferleri daha sınırlı. İşe gidip gelirken yol önemlidir.

haklısın haaytım risk alamam diger sefer böyle şeyler yüzünden 2 ay evde kaldım evde kalmak istemiyorum

evet tatlım bu yer kısa sürede cv p bekledi..ben cuma günü dedim ama uzun dedi..

senin pozisyon ne ne kadar alıyor aman ilerde artar cnm dimi kabul ediyim ben aryım şimdi ..eşimde kabul et ddi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…