2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aşk ne biliyo musun... Tek bi kadın için dünyadaki bütün kadınlardan vazgeçebilmek... Yani bir adamın bu dünyada yapabileceği en büyük fedakârlık..."filmi izledim bitti fena değildi sonu çok saçma bitti bu söz çok hoşuma gitti:129:

süper bugün evet dersen yarın hemen başlayacak mısın işe? eğer öyleyse diğer taraftan bir yanıt çıkana kadar burayı tartmış, denemiş olursun. olumlu bir yanıt gelirse de ona göre düşünürsün. en azından cevap gelmezse ikisini de kaçırmış olmazsın bence.

sanırım pazartesi başlarım canım....:86:

anlaştık kızlar sagolun yorumlarınız için:13:

hangi film canım bu, aşk tesadüfleri sever mi?

Ben argeciyim canım şu an 2600 civarı alıyorum ama bu işi ist da bir yerde yapsam 4000-4500 civarı almam lazım.

kızlar 1 temmuz iş başı yapıyorum..inş.hayırlısı olur....

cuma iş başı aradım şimdi

süper okudum . yine giremedim sayfaya. neyse işim var hemen çıkıcam.süper senin için en hayırlısı neyse o olsun. buraya başla diğer yerden haber gelirse yapamadım der çıkarsın. görüşürüz byyyy

kızlar 1 temmuz iş başı yapıyorum..inş.hayırlısı olur....cuma iş başı aradım şimdi
bu arada kızlar ben izne çıkıyorum , cuma günü. hala nereye gidicez belli değil. bizimki çok rahat diyoki bineriz arabaya bakalım yol nereye götürüyo. hadi hayırlısı diyorum. çok öptüm herkesi.

bu arada kızlar ben izne çıkıyorum , cuma günü. hala nereye gidicez belli değil. bizimki çok rahat diyoki bineriz arabaya bakalım yol nereye götürüyo. hadi hayırlısı diyorum. çok öptüm herkesi.

iyi tatiller arse . bol bol eğlenni dinlenin dingin bir şekilde iş başı yapın. tatil demek bulunuduğun ortamdan uzaklaşmak demektir. bol bol foto çekin gelince görmek isteriz.

iyi tatiller arse . bol bol eğlenni dinlenin dingin bir şekilde iş başı yapın. tatil demek bulunuduğun ortamdan uzaklaşmak demektir. bol bol foto çekin gelince görmek isteriz.
sağol tatlım, o zamana kadar yöneticiler benim sorunumu çözerse tabiki foto ekleriz, ahhh ahhhhh eskiden ne güzel foto eklerdik yaaa ((bye

dün buraya yazdım ama arada kaynadı sanırım bacak spreyi kullandınız mı kızlar? Bacaklara sıkılıyormuş pürüzsüzleşiyormuş hatta bazılarında sim efekti de varmış hafif ışıltılı oluyormuş bacaklar. sally hansen öneriyorlar daha çok eczaneelrde oluyormuş. Dün akşam bir avm ye gittik tekin acara sevile filan sordum orda kalmamış; sephora da vardı tester dan koluma azıcık sıktım ama bi şey anlayamadım. Siz biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…