süper bugün evet dersen yarın hemen başlayacak mısın işe? eğer öyleyse diğer taraftan bir yanıt çıkana kadar burayı tartmış, denemiş olursun. olumlu bir yanıt gelirse de ona göre düşünürsün. en azından cevap gelmezse ikisini de kaçırmış olmazsın bence.
Aşk ne biliyo musun... Tek bi kadın için dünyadaki bütün kadınlardan vazgeçebilmek... Yani bir adamın bu dünyada yapabileceği en büyük fedakârlık..."filmi izledim bitti fena değildi sonu çok saçma bitti bu söz çok hoşuma gitti:129:
haklısın haaytım risk alamam diger sefer böyle şeyler yüzünden 2 ay evde kaldım evde kalmak istemiyorum
evet tatlım bu yer kısa sürede cv p bekledi..ben cuma günü dedim ama uzun dedi..
senin pozisyon ne ne kadar alıyor aman ilerde artar cnm dimi kabul ediyim ben aryım şimdi ..eşimde kabul et ddi şimdi
sanırım pazartesi başlarım canım....:86:
anlaştık kızlar sagolun yorumlarınız için:13:
hangi film canım bu, aşk tesadüfleri sever mi?
kızlar 1 temmuz iş başı yapıyorum..inş.hayırlısı olur....
cuma iş başı aradım şimdi
bu arada kızlar ben izne çıkıyorum , cuma günü. hala nereye gidicez belli değil. bizimki çok rahat diyoki bineriz arabaya bakalım yol nereye götürüyo. hadi hayırlısı diyorum. çok öptüm herkesi.kızlar 1 temmuz iş başı yapıyorum..inş.hayırlısı olur....cuma iş başı aradım şimdi
bu arada kızlar ben izne çıkıyorum , cuma günü. hala nereye gidicez belli değil. bizimki çok rahat diyoki bineriz arabaya bakalım yol nereye götürüyo. hadi hayırlısı diyorum. çok öptüm herkesi.
sağol tatlım, o zamana kadar yöneticiler benim sorunumu çözerse tabiki foto ekleriz, ahhh ahhhhh eskiden ne güzel foto eklerdik yaaaiyi tatiller arse . bol bol eğlenni dinlenin dingin bir şekilde iş başı yapın. tatil demek bulunuduğun ortamdan uzaklaşmak demektir. bol bol foto çekin gelince görmek isteriz.
hayırlı olsun canım umarım iş beklediğinde çok daha güzel çıkar. iyi ki kabul etmişim dersin.
kızlar 1 temmuz iş başı yapıyorum..inş.hayırlısı olur....
cuma iş başı aradım şimdi
hayırlı olsun cnm..
Super yeni işin hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?