dün buraya yazdım ama arada kaynadı sanırım bacak spreyi kullandınız mı kızlar? Bacaklara sıkılıyormuş pürüzsüzleşiyormuş hatta bazılarında sim efekti de varmış hafif ışıltılı oluyormuş bacaklar. sally hansen öneriyorlar daha çok eczaneelrde oluyormuş. Dün akşam bir avm ye gittik tekin acara sevile filan sordum orda kalmamış; sephora da vardı tester dan koluma azıcık sıktım ama bi şey anlayamadım. Siz biliyor musunuz?
inş.herşey güzel olur:26:
yeni işin hayırlı olsun süper bu arada senin ismin ne ya merak ettim hiç söylemedin yada ben duymadım:26:
dün buraya yazdım ama arada kaynadı sanırım bacak spreyi kullandınız mı kızlar? Bacaklara sıkılıyormuş pürüzsüzleşiyormuş hatta bazılarında sim efekti de varmış hafif ışıltılı oluyormuş bacaklar. sally hansen öneriyorlar daha çok eczaneelrde oluyormuş. Dün akşam bir avm ye gittik tekin acara sevile filan sordum orda kalmamış; sephora da vardı tester dan koluma azıcık sıktım ama bi şey anlayamadım. Siz biliyor musunuz?
Super adını söylemiyor bildiğim kadarıyla :)
yeni işin hayırlı olsun süper bu arada senin ismin ne ya merak ettim hiç söylemedin yada ben duymadım:26:
İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun
aaa öyle şeymi olurmuş yeni gelen arkadaşlar bile söylüyo o bu topiğin kurucusuherkesten önce o söylemeli
Tabi canım :) Biz birbirimizin soyadını bile biliyoruz
benim adımı biliyorlar ya sen bilmiyorsun demkki kız. hediyeleşme yapmıştık...hatta soyadımı bile biliyorlar...
gecen nektar adımı sormuştum özel mesajla:90: adım NESLİŞAH
İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun
benim adımı biliyorlar ya sen bilmiyorsun demkki kız. hediyeleşme yapmıştık...hatta soyadımı bile biliyorlar...
gecen nektar adımı sormuştum özel mesajla:90: adım NESLİŞAH
yılbaşında çekilişle hediyeleşmişlerdi kızlar, ben buralarda olduğumdan katılamamıştım
selam kızlar biz geldk
tabi kendi kararlarımı alabilecek durumdayım felan dedim, şaşırmıştım amaöyle diyince sen ne dedin :)))
ben burdan sormuştum, sen özelden cevapladın ben de adının topikte geçmesini istemiyor diye düşündümbenim adımı biliyorlar ya sen bilmiyorsun demkki kız. Hediyeleşme yapmıştık...hatta soyadımı bile biliyorlar...
Gecen nektar adımı sormuştum özel mesajla:90: Adım neslişah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?