2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

en iyi marka sally hansen mış canım ben bi ara araştırmıştım alacaktım geri vazgeçtim ozaman batıklarım vardı kızarmıştı bacaklarım pürüzsüz görünsün diyeeczanelerdede var fakat hepsinde yok burda bi eczanede vardı mesela

birkaç yerde reklamını görmüştüm canım ama ilgilenmedim hiç. bir bilgim yok maalesef

Super adını söylemiyor bildiğim kadarıyla :)

yeni işin hayırlı olsun süper bu arada senin ismin ne ya merak ettim hiç söylemedin yada ben duymadım:26:

İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun

aaa öyle şeymi olurmuş yeni gelen arkadaşlar bile söylüyo o bu topiğin kurucusu herkesten önce o söylemeli

Tabi canım :) Biz birbirimizin soyadını bile biliyoruz

benim adımı biliyorlar ya sen bilmiyorsun demkki kız. hediyeleşme yapmıştık...hatta soyadımı bile biliyorlar...

gecen nektar adımı sormuştum özel mesajla:90: adım NESLİŞAH

benim adımı biliyorlar ya sen bilmiyorsun demkki kız. hediyeleşme yapmıştık...hatta soyadımı bile biliyorlar...

neslişah mı ne değişik bi isimmiş hoş bi isim ne hediyeleşmesi kız kimlerle yaptınız bakıyım

Biz zaten nicklerle hitap ediyoruz genelde. Bi kaç kişi hariç isimleri ile hitap ediyoruz sen bizim için super sin :) Ama işte merak :) Adı ne acaba demeden de geçemiyoruz tşkler

yılbaşında çekilişle hediyeleşmişlerdi kızlar, ben buralarda olduğumdan katılamamıştım

yılbaşında çekilişle hediyeleşmişlerdi kızlar, ben buralarda olduğumdan katılamamıştım

Bende o günler sadece okuyordum sonra bi gün yazayım dedim yazış o yazış :)) İyi ki sizi tanımışım. Bazen diyorum birbirimizi görmedik ama birinin başına bişey gelse canı sıkkın olsa hep birlikte üzülüyoruz çok farklı bişey bu..

öyle diyince sen ne dedin :)))
tabi kendi kararlarımı alabilecek durumdayım felan dedim, şaşırmıştım ama Kıvırdım bişiler

benim adımı biliyorlar ya sen bilmiyorsun demkki kız. Hediyeleşme yapmıştık...hatta soyadımı bile biliyorlar...
Gecen nektar adımı sormuştum özel mesajla:90: Adım neslişah
ben burdan sormuştum, sen özelden cevapladın ben de adının topikte geçmesini istemiyor diye düşündüm Hayırlı olsun yeni işin canım

Bugün de çok yoğunumm, şu ay sonu furyası bitse artıık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…