2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Farzet kapilip biz delice ask seline
Farzet yasadik doyduk güzele
Ask bulgumu sandim senle
Ask sevdigini sandim benle
Senle ben aciyi sevda sandik
Geldik yol sonuna

ÖZLEMİŞİM BU ŞARKIYI

Off eve gidicem sular kesik ne kadar kötü bi durum elektrik olmasın ama su olsun susuz hiç olmuyor

kızlar bugün canım acayip çiğ köfte istedi eşime söyledim oda anneme söyleyelim yapsın dedi benimde daha valiz hazırlamam lazım dedim geldiğimizde hazırla dedi..kayınvaldemi aradım ...gitmeden bi çiğ köfte yapalım diyor müsaitmiisn anne dedimoda evet müsaitim gelin dedi ama benim valiz hazırlamam lazım dedim ozaman siz eve gidin işlerinizi bitirin ozamana ben hazırlayım gelin dedi aklın evde kalmasın dedi ..çok mu yüzsüzlük yapmışız:26:

bgn çok sinir bozucu kızım hiç uyumadı 2 saat salladım ayağımda yok bende kızdım attım yatağına kendi kendine sesler çıkarıp oynuyor bende kahve yaptım geçtm pc başına

demek uykusu gelmemiş yerim ben onuuuuuu :))))

sinirlenme canım yaa. Sen daha iyi bilirsin ama ayakta sallamaya filan alıştırma.şimdi kolya uyuyor gibi gelir fakat büyüdükçe daha çok zorlanırsın.

kv ve annem sağolsun alıştırdı 40 gun sona bana klaldı ihale durum vahim suandada ağlıyor alım kucağıma die :)

yokcanım yaaa ne yzsüzlüğü. Haftasonuna yolcusunuz nca hazırlarsın valizleri sen bir de hem düğünlük hem de tatillik valiz hazırlayacaksın daha kapsamlı yani... ufakbir liste yap ki hazırlarken kolay olur bir şey unutmazsın sonra. Biz de dün balık yaptık ama menü pazartesiden bellyidi ananemizi de çağırlaım dedik. ama dün akşam avm ye gitmem gerekti eşime pantolon almak için. anane de oruçmuş artık pişirdik biz yedik onunkini de evine götürdük :))) böyle daha iyi oldu çocuklar çok uykum var evimde yer içer yatarım dedi :)

iyi akşamlar kızlar..

kendinze iyi bakın yeni iş olacagı için ben ilk günler giremem herhalde...

görüşmek üzere..:80:

cuma akşam binicez canımbiraz hazırladım birazı duruyo evet zor canım 2 bavul hazırlıcamaklına gelen şeyler varsa hatırlat bana unutulan şeyleriay yazık ya iyi olmuş sevap olmuş..oruçlu insana hazır yemek olmuş

ay özliycem ben seni :26: :26: :26:

7 demi çıkıyodun canım evet ya allahtan film izledim o ara zaman hemen geçtikeşke 2 film izleseymişim

belli olmuyo canım en erken 7 müdür yoksa umarım erken giderde bende çıkarım pek umudum yok ama..

ya tatile giderkne bi heyecanla hazırlamak çok güzel oluyo bavulu ama eve gelipte onu açmak yerleştirmekse tam bir işkence geliyo:)şimdi ne heyecanlısn sen bizde allah izin verirse haftaya gidiyoruz tatile bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…