ayy çok şükür saat 5 oldu sonundason 50 dakika
Off eve gidicem sular kesik ne kadar kötü bi durum elektrik olmasın ama su olsun susuz hiç olmuyor
Hoşgeldin Ebru nasılsın bebiş nasıl?
bgn çok sinir bozucu kızımhiç uyumadı 2 saat salladım ayağımda yok bende kızdım attım yatağına kendi kendine sesler çıkarıp oynuyor bende kahve yaptım geçtm pc başına
kızlar bugün canım acayip çiğ köfte istedi eşime söyledim oda anneme söyleyelim yapsın dedi benimde daha valiz hazırlamam lazım dedim geldiğimizde hazırla dedi..kayınvaldemi aradım ...gitmeden bi çiğ köfte yapalım diyor müsaitmiisn anne dedimoda evet müsaitim gelin dedi ama benim valiz hazırlamam lazım dedim ozaman siz eve gidin işlerinizi bitirin ozamana ben hazırlayım gelin dedi aklın evde kalmasın dedi ..çok mu yüzsüzlük yapmışız :26:
kv ve annem sağolsun alıştırdı 40 gun sona bana klaldı ihaledurum vahim suandada ağlıyor alım kucağıma die :)
yokcanım yaaa ne yzsüzlüğü. Haftasonuna yolcusunuz nca hazırlarsın valizleri sen bir de hem düğünlük hem de tatillik valiz hazırlayacaksın daha kapsamlı yani... ufakbir liste yap ki hazırlarken kolay olur bir şey unutmazsın sonra. Biz de dün balık yaptık ama menü pazartesiden bellyidi ananemizi de çağırlaım dedik. ama dün akşam avm ye gitmem gerekti eşime pantolon almak için. anane de oruçmuş artık pişirdik biz yedik onunkini de evine götürdük :))) böyle daha iyi oldu çocuklar çok uykum var evimde yer içer yatarım dedi :)
ay özliycem ben seni :26: :26: :26:cuma akşam binicez canımbiraz hazırladım birazı duruyo evet zor canım 2 bavul hazırlıcam aklına gelen şeyler varsa hatırlat bana unutulan şeyleri ay yazık ya iyi olmuş sevap olmuş..oruçlu insana hazır yemek olmuş
7 demi çıkıyodun canım evet ya allahtan film izledim o ara zaman hemen geçtikeşke 2 film izleseymişim
cuma akşam binicez canımbiraz hazırladım birazı duruyo evet zor canım 2 bavul hazırlıcam aklına gelen şeyler varsa hatırlat bana unutulan şeyleri ay yazık ya iyi olmuş sevap olmuş..oruçlu insana hazır yemek olmuş
ay özliycem ben seni :26: :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?