tamam ederim ben :26: Dün gece hepinize dua ettim zatenay canım benim ya bende seni çok özlüycemayın 2-12 arası yokum kızlar:26:dua edin herşey yolunda gitsin
evet canım dönüşte o bavulu boşaltmak çok zor oluyo ben 2 heyecan yaşıyorum düğünde varya şimdiden iyi tatiller canımbelli olmuyo canım en erken 7 müdür yoksa umarım erken giderde bende çıkarım pek umudum yok ama..
ya tatile giderkne bi heyecanla hazırlamak çok güzel oluyo bavulu ama eve gelipte onu açmak yerleştirmekse tam bir işkence geliyo:)şimdi ne heyecanlısn sen bizde allah izin verirse haftaya gidiyoruz tatile bakalım..
Funda ne zaman dönücen bende özlicem seni
8 temmuz akşamı bende yola çıkıcam. Bol sendemi haftaya çıkıyon.
tamam ederim ben :26: Dün gece hepinize dua ettim zaten
inş çook güzel anılarla, anlatacak güzel şeylerle dönersin aramıza canım
evet canım dönüşte o bavulu boşaltmak çok zor oluyo ben 2 heyecan yaşıyorum düğünde varya şimdiden iyi tatiller canım
elfim bende özlüycemama sende tatilde olucaksın burda olmayacaksın
teşekkür ederim canım not aldımdiş fırçaları
şarj aletleri
fotoğraf makinesi videolar ve şarj aletleri
makyaj malzemeleri
güneş kremleri şampuan vs
terlik
havlu
ağrı kesici
parfümler
kardeşine aldığın hediye
benim unutulabilecek şeyler olarak aklıma ilk gelenler bunlar.
bu gece rüyamda güyA tatile çıkıyormuşuz tam yolculuk başlayacak pasaportları bulamıyoruz evde unutmuşuz güyaaa nasıl bunaldım yaaaa evlilik cüzdanınızı da alın.
teşekkür ederim canım not aldımdiş fırçaları
şarj aletleri
fotoğraf makinesi videolar ve şarj aletleri
makyaj malzemeleri
güneş kremleri şampuan vs
terlik
havlu
ağrı kesici
parfümler
kardeşine aldığın hediye
benim unutulabilecek şeyler olarak aklıma ilk gelenler bunlar.
bu gece rüyamda güyA tatile çıkıyormuşuz tam yolculuk başlayacak pasaportları bulamıyoruz evde unutmuşuz güyaaa nasıl bunaldım yaaaa evlilik cüzdanınızı da alın.
saol cnm inşallah seninde herşey istediğin gbi olur bende özlicem seni cadııı
ben de tatilzedeyimkızlar güneşe dikkat edin çok yanmayın güzel güzel eğlenin bol bol dinlenin akıllı olun
ben topiğin bekçisiyim artık bütün bi yaz benden sorulur
kızlar güneşe dikkat edin çok yanmayın güzel güzel eğlenin bol bol dinlenin akıllı olun
ben topiğin bekçisiyim artık bütün bi yaz benden sorulur
ben de tatilzedeyim
inş canım, perşembe-cuma iki gün izin kopartabilsem yetecek ama..bakalım artık :26:bana gidicekmişiniz gibi geliyo nektarım yainşallah kısada olsa bi yerlere gidersiniz
inş canım, perşembe-cuma iki gün izin kopartabilsem yetecek ama..bakalım artık :26:
hadiya evt cnm aynıgün çıkıyoruz senle desene işten çıkışta bi sorun çıkmazsa inşallah.sen nereye gidiyodun?
bende hepinizi özlüycem kızlaraklım sizde kalmaz inşallah bide şimdiden okadar geçmişi nasıl okuycamı düşünüyorum:97:
Ben bodruma gidiyorum canım ikimizde o hafta olmicaz funda gelicek biz gidicez :)) Funda araya baya zaman girecek
Bende geçmişi nasıl okuyacam diye düşünüyordum :) Neyse bekçimizde var sirken sen bize özet geçersin artık bizde azar azar yavaş yavaş okuruz ne yapalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?