2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay canım benim ya bende seni çok özlüycemayın 2-12 arası yokum kızlar:26:dua edin herşey yolunda gitsin
tamam ederim ben :26: Dün gece hepinize dua ettim zaten
inş çook güzel anılarla, anlatacak güzel şeylerle dönersin aramıza canım

Son düzenleme:
evet canım dönüşte o bavulu boşaltmak çok zor oluyo ben 2 heyecan yaşıyorum düğünde varya şimdiden iyi tatiller canım
Funda ne zaman dönücen bende özlicem seni

elfim bende özlüycemama sende tatilde olucaksın burda olmayacaksın

diş fırçaları
şarj aletleri
fotoğraf makinesi videolar ve şarj aletleri
makyaj malzemeleri
güneş kremleri şampuan vs
terlik
havlu
ağrı kesici
parfümler
kardeşine aldığın hediye

benim unutulabilecek şeyler olarak aklıma ilk gelenler bunlar.

bu gece rüyamda güyA tatile çıkıyormuşuz tam yolculuk başlayacak pasaportları bulamıyoruz evde unutmuşuz güyaaa nasıl bunaldım yaaaa evlilik cüzdanınızı da alın.

evet canım dönüşte o bavulu boşaltmak çok zor oluyo ben 2 heyecan yaşıyorum düğünde varya şimdiden iyi tatiller canım

elfim bende özlüycemama sende tatilde olucaksın burda olmayacaksın

saol cnm inşallah seninde herşey istediğin gbi olur bende özlicem seni cadııı

teşekkür ederim canım not aldım

teşekkür ederim canım not aldım

kızlar güneşe dikkat edin çok yanmayın güzel güzel eğlenin bol bol dinlenin akıllı olun
ben topiğin bekçisiyim artık bütün bi yaz benden sorulur

hadiya evt cnm aynıgün çıkıyoruz senle desene işten çıkışta bi sorun çıkmazsa inşallah.sen nereye gidiyodun?

Ben bodruma gidiyorum canım ikimizde o hafta olmicaz funda gelicek biz gidicez :)) Funda araya baya zaman girecek

bende hepinizi özlüycem kızlar aklım sizde kalmaz inşallahbide şimdiden okadar geçmişi nasıl okuycamı düşünüyorum:97:

Bende geçmişi nasıl okuyacam diye düşünüyordum :) Neyse bekçimizde var sirken sen bize özet geçersin artık bizde azar azar yavaş yavaş okuruz ne yapalım :)))

evet canım baya bi zaman giriyo işten soğumam inşallah
hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum:79:

oh oh valla ne güzel herkes gün saymaya başlamış tatil için. hepinizi özlicez. ama sizin dinlendiğinizi, eğlendiğinizi bilmek rahatlatır bizi. bakalım bizim tatil işi ne zaman olacak? şu taşınma işini bi halledelim hayırlısıyla sıra tatile gelecek. sanırım ramazan ayında tatil yapcaz biz:97::97:

süperciğim yeni işin hayırlı olsun.hakkında en iyisi olsun

fundacığım sanada iyi tatiller iyi eğlenceler işallah düğününüzde çok iyi geçer dikkat et kendine oralarda biizm yerimizzede eğlen dinlen

bende burdayım kızlar bekçilik yaparız biz buraya aklınız kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…