2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu napıyon? benim kociş gelmedi ya. uzun bir aradan sonra mesai kaldı, yalnızım dostlarım yalnızım, yalnızım

zuzu napıyon? benim kociş gelmedi ya. uzun bir aradan sonra mesai kaldı, yalnızım dostlarım yalnızım, yalnızım

karnım ağrıyo kuzum( kociş sıcak su yaptı koydum ayaklarıma çorap bile giydim (
6,30 da eve geldim ya 8e kadr uyumuşum

karnım ağrıyo kuzum( kociş sıcak su yaptı koydum ayaklarıma çorap bile giydim (
6,30 da eve geldim ya 8e kadr uyumuşum

erken gelince de problem oluyor böyle. benim de hala ağrıyor sırtım. ben de geldiğimden beri pek birşey yapmadım. şimdi gircem mutfağa yemek yapmak için.iyice yat dinlen canım bu akşam. yarın işyerinde yine yorulcaksın zaten.

:) gunduz kizim huysuzlanmassa girerimm insallah :) bisey sorabilirmiyim yazdigin konuya cevap ggeldigini nerden anliyabiliriz? uyari falan geliyormu ?

bende kasım 2010 da evlenip son anda 2011 e kalmaktan kurtulanlardanım :)) değdi mi derseniz tabiki eveeeet insanın kendi evi gibisi yok valla ama çalışma ve ev hayatı biraz zor oluyo tabi ama zamanla onada alışılır. bu arada ben bişey merak ediyorum 2010 gelinlerinden bebiş bekleyen varmı aramızda

günaydın herkese... hafta sonuna çok az kaldı ve biz bu hafta sonu taşınma telaşında olacağız. umarım hakkımızda hayırlısı olur.

:) gunduz kizim huysuzlanmassa girerimm insallah :) bisey sorabilirmiyim yazdigin konuya cevap ggeldigini nerden anliyabiliriz? uyari falan geliyormu ?

ooo aramıza bir anne daha katılıyor ne güzel yazdığın konuya cevap geldiğini anlayamazsın maalesef. sadece konuya abone olursan günlük ya da anlık mailine bildiri geliyor. ordan okuyabilirsin mailin sürekli açıksa.

hoşgeldin seda. Allah bozmasın canım. bu topicte hemen herkes seninle aynı durumda, yani gündüz işte, gece evde çalışıyoruz. iyi kötü bir düzen oturtuluyor belli bir zaman sonra, merak etme. şuanda yanlış hatırlamıyorsam 2 hamişimiz var canım. 1 tane de doğum yapan arkadaşımız var ama maalesef onun meleği tutunamadı hayata başka topiklerde okuduğum kadarıyla şunu söyleyebilirim 2010 gelincikleri bebiş konusunda çok hızlı çıktılar

teşekkür ederim canım bide regl olsaydım daha bi mutlu olabilecektimşiştim kaldım ya
abiyelerin içinde hamile gibi olmak istemiyorumm
günaydın bu arada herkese

günaydın kızlar

sabah ayakkabımı giyiyordum resmen dizim döndü dünden de ağrıyordu bacaklarım zaten :/ bir tuhaf olu yaaa

günaydın kızlar.....

dün akşam eşim sıcak su yaptı.,,,uzattım ayaklarımı dinlendim valla :)) makinadaki bulaşıklar boşaltılıp,kirliler koncaktı....tam kalktım yapayım diye tabii masuzdan :)) hopp eşim sen otur ben yaparım dedi

günaydın herkese

aramıza katılan arkdaşlar hoşgeldiniz.

bugün çoook işim var ay sonu carileri düzenlicem çıkışlar faturalar size iyi sohbetler işimi bitirirsem gelirim

Günaydın Kızlar bi uyumuşum ki sormayın akşam 22:30da yattık :)) 8.5 saat uyudum tabi dinlendim ama bi üşüme geldi şimdi capri giydim inşallah grip olmam bi kaç kerede hapşurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…