2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar merhaba ben de 2010 geliniyim haziran 20de evlenmiştim geçen hafta pazartesi yıldönümümüzü kutladık çoook güzel geçti
ve son 3gün hayırlısıyla kız bebek bekliyorum canlarım yeniyim aranızda inşallah güzel vakit geçiririz

ay 2010 gelinleri hakikaten çok hızlı
hoşgeldiniz aramıza kızınla birlikte

merhaba canım, düğündaşız seninle:13::13: kızınla beraber hoşgeldin aramıza, Allah sağlıkla, bir avazda kucağına almayı nasip eder inşallah.

Elfio senin kardeşinmi kız facedeki yani

Evet canım erkek kardeşim rap şarkılar yazar söyler o öyle. İlk kez klipte yapmış :) Aynı zamanda bağlamada çalıyor çok tezat bi çocuk :))

ilk düğün allahtan
tatil 7sinde başlıyo

Neyseki tatile denk gelmicek allahtan ama düğünde biraz zorlanırsın koşuşturacan ya

Hoşgeldin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aspirinden erken geliyo mu? Aa ilk kez duyorum :26:
Normalde nezaman olman gerekiyo canım, gecikti mi ?

en son 6sında olmuştum canım..ama karnım ağrıyo şiştim ondan dolayı olcak gibiyim 2 gündür ama bişey yok..arkadaşım söylemişti aspirin kanı cıvıltıyo ya

en son 6sında olmuştum canım..ama karnım ağrıyo şiştim ondan dolayı olcak gibiyim 2 gündür ama bişey yok..arkadaşım söylemişti aspirin kanı cıvıltıyo ya

Ha oldum ha olucam diye beklersen stres yapmış olursun ve gecikir. Gecikmesi için ilaçta alma tatil gününe kadar olursun tatilde sıkıntı çekmezsin ama düğünde azcık zorlanıcan artık

hoş geldin aramıza canım

güzel olmuşumarım canım ya

uff sen 6sı yazmışsın ya, aa dedim fundayla aynı mı olduktu..takvimime baktım ben 2sinde olmuşum niye 6sı kalmış ki benim aklımda :26: ben bugün-yarınn olucam o zaman.. hazırlıksızım da 6sı sandığım için :26: inş bugün olmam

ha oldum ha olucam diye beklersen stres yapmış olursun ve gecikir. Gecikmesi için ilaçta alma tatil gününe kadar olursun tatilde sıkıntı çekmezsin ama düğünde azcık zorlanıcan artık
çok doğru söylüyosun stres yaptım olamıyomtamam canım rahat oluyum artık bakalım şans

evet sen benden önce olmuştun hatta baya bi grgindin ya canımbende düşünsene herzaman erken olurum bu sefer gününde olduğumu

Dünde diyordun daha 8 gün var testi erken yaptım :))

Dünde diyordun daha 8 gün var testi erken yaptım :))
geçen ay ben de 5 gün erken olmuştum :26: şimdi de olucak gibi değilim ama bakalım, hiç belirti yok

Bizim planlama birbirine girdi havalarda uçuyordu bişeyler herşeyi yıkıp döktü kumaş sorumlusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…