- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
cuma akşamı canım ya deli oldum hemen oluyumda bitiyim istiyorum
ilk düğünmü tatil mi? Yani yarın akşam çıkıcan bugün olsan yarın akşama kadar azalırdı
aspirinden erken geliyo mu? aa ilk kez duyorum :26:KızlarrAspirin içsem regl olurmuyum ayy iyice komikleşti ya
ay 2010 gelinleri hakikaten çok hızlıkızlar merhaba ben de 2010 geliniyim haziran 20de evlenmiştim geçen hafta pazartesi yıldönümümüzü kutladık çoook güzel geçti
ve son 3gün hayırlısıyla kız bebek bekliyorum canlarım yeniyim aranızda inşallah güzel vakit geçiririz
kızlar merhaba ben de 2010 geliniyim haziran 20de evlenmiştim geçen hafta pazartesi yıldönümümüzü kutladık çoook güzel geçti
ve son 3gün hayırlısıyla kız bebek bekliyorum canlarım yeniyim aranızda inşallah güzel vakit geçiririz
Elfio senin kardeşinmi kız facedeki yani
ilk düğün allahtan
tatil 7sinde başlıyo
kızlar merhaba ben de 2010 geliniyim haziran 20de evlenmiştim geçen hafta pazartesi yıldönümümüzü kutladık çoook güzel geçti
aspirinden erken geliyo mu? Aa ilk kez duyorum :26:
Normalde nezaman olman gerekiyo canım, gecikti mi ?
en son 6sında olmuştum canım..ama karnım ağrıyo şiştim ondan dolayı olcak gibiyim 2 gündür ama bişey yok..arkadaşım söylemişti aspirin kanı cıvıltıyo ya
hoş geldin aramıza canımkızlar merhaba ben de 2010 geliniyim haziran 20de evlenmiştim geçen hafta pazartesi yıldönümümüzü kutladık çoook güzel geçti
Ve son 3gün hayırlısıyla kız bebek bekliyorum canlarım yeniyim aranızda inşallah güzel vakit geçiririz
evet canım erkek kardeşim rap şarkılar yazar söyler o öyle. Ilk kez klipte yapmış :) aynı zamanda bağlamada çalıyor çok tezat bi çocuk :))
neyseki tatile denk gelmicek allahtan ama düğünde biraz zorlanırsın koşuşturacan ya
hoşgeldin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
uff sen 6sı yazmışsın ya, aa dedim fundayla aynı mı olduktu..takvimime baktım ben 2sinde olmuşum niye 6sı kalmış ki benim aklımda :26: ben bugün-yarınn olucam o zaman.. hazırlıksızım daen son 6sında olmuştum canım..ama karnım ağrıyo şiştim ondan dolayı olcak gibiyim 2 gündür ama bişey yok..arkadaşım söylemişti aspirin kanı cıvıltıyo ya
çok doğru söylüyosun stres yaptım olamıyomha oldum ha olucam diye beklersen stres yapmış olursun ve gecikir. Gecikmesi için ilaçta alma tatil gününe kadar olursun tatilde sıkıntı çekmezsin ama düğünde azcık zorlanıcan artık
uff sen 6sı yazmışsın ya, aa dedim fundayla aynı mı olduktu..takvimime baktım ben 2sinde olmuşum niye 6sı kalmış ki benim aklımda :26: Ben bugün-yarınn olucam o zaman.. Hazırlıksızım da6sı sandığım için :26: Inş bugün olmam
uff sen 6sı yazmışsın ya, aa dedim fundayla aynı mı olduktu..takvimime baktım ben 2sinde olmuşum niye 6sı kalmış ki benim aklımda :26: ben bugün-yarınn olucam o zaman.. hazırlıksızım da6sı sandığım için :26: inş bugün olmam
çok doğru söylüyosun stres yaptım olamıyomtamam canım rahat oluyum artık bakalım şans
evet sen benden önce olmuştun hatta baya bi grgindin ya canımbende düşünsene herzaman erken olurum bu sefer gününde olduğumu
geçen ay ben de 5 gün erken olmuştum :26: şimdi de olucak gibi değilim ama bakalım, hiç belirti yokDünde diyordun daha 8 gün var testi erken yaptım :))
aa kavga mı var :44:Bizim planlama birbirine girdi havalarda uçuyordu bişeyler herşeyi yıkıp döktü kumaş sorumlusu.
aa kavga mı var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?