2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim burası da bugün karışık başladı güne. yeğenim hastalanmış ablam ve eniştem onu götürdüler hastaneye, diğer baskıcı arkadaş da birini havaalanına götürmüş. baskıyı başlattı ablam, sonrasına ben baktım. şimdi geldiler de yerime geçebildim ben de.

Fundam inşallah tatile kalmaz reglin. insanı herşeyden önce psikolojik olarak yıkıyor çünkü. benim normalde 11-12 gibi olması lazım bu ay, inşallah öyle olur çünkü bu aralar taşınma, temizlik falan çok yorulcam. üstüne o da gelmesin yani.

patron çıkarsa dışarı ben de film izleyebilirim bugün. benim işlerim sakin

herkese gunaydın mutlu neşeli bi gun diliyorum :) yeni gelenler hoşgeldi sanırım 2010 hanımları anne konusunda çok hızlıyız adet olamayanlar adet olsun inşşşş bebek bekleyenler bir avazda doğursun inş :) kızımla kahvaltı edicez şimdi oohh

Yarenay geçmiş olsun, neyi varmış bıcırığın...

Elfim sizinki nasıl oldu

canım bizim bicirik normalde bakıcıda oluyordu, bakıcısı 2 ay Türkiye'ye gideceği için kreşe verdik. ordan 2 günde kapmış hastalığı. 6. hastalık diye birşey demiş doktor. 3-4 gün yüksek ateş yapar, sonra derisini pul pul dökermiş. bulaşıcı bir hastalıkmış, zaten salgın varmış. o da bizi buldu yani. keyfi falan yerinde ama yazık dün akşam uyuyamamış ateşten, göz kapakları şiş şiş geldi buraya. gülücük saçıyor, öpücük atıyor herkese

Ay çok geçmiş olsun canm...

ilaçları iyi gelmiş canım sadece akşamları çok mızmızlanıyormuş yatamıyormuş görümcem dedi gece çok ağladı yatırana kadar öldük.

geçmiş olsun inşallah...

geçmiş olsun canım umarım öyle olurimşallah gider patronunuz ben şimdi izliyorum bi film

Canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…