Benimde ağrıyo bi garibim:26:bi film izleyim en iyisi vakit geçsin
Yarenay geçmiş olsun, neyi varmış bıcırığın...
Elfim sizinki nasıl oldu
Yarenay geçmiş olsun, neyi varmış bıcırığın...
Elfim sizinki nasıl oldu
canım bizim bicirik normalde bakıcıda oluyordu, bakıcısı 2 ay türkiye'ye gideceği için kreşe verdik. Ordan 2 günde kapmış hastalığı. 6. Hastalık diye birşey demiş doktor. 3-4 gün yüksek ateş yapar, sonra derisini pul pul dökermiş. Bulaşıcı bir hastalıkmış, zaten salgın varmış. O da bizi buldu yani. Keyfi falan yerinde ama yazık dün akşam uyuyamamış ateşten, göz kapakları şiş şiş geldi buraya. Gülücük saçıyor, öpücük atıyor herkese
ilaçları iyi gelmiş canım sadece akşamları çok mızmızlanıyormuş yatamıyormuş görümcem dedi gece çok ağladı yatırana kadar öldük.
bizim burası da bugün karışık başladı güne. Yeğenim hastalanmış ablam ve eniştem onu götürdüler hastaneye, diğer baskıcı arkadaş da birini havaalanına götürmüş. Baskıyı başlattı ablam, sonrasına ben baktım. şimdi geldiler de yerime geçebildim ben de.
Fundam inşallah tatile kalmaz reglin. Insanı herşeyden önce psikolojik olarak yıkıyor çünkü. Benim normalde 11-12 gibi olması lazım bu ay, inşallah öyle olur çünkü bu aralar taşınma, temizlik falan çok yorulcam. üstüne o da gelmesin yani.
Patron çıkarsa dışarı ben de film izleyebilirim bugün. Benim işlerim sakin
canım bizim bicirik normalde bakıcıda oluyordu, bakıcısı 2 ay Türkiye'ye gideceği için kreşe verdik. ordan 2 günde kapmış hastalığı. 6. hastalık diye birşey demiş doktor. 3-4 gün yüksek ateş yapar, sonra derisini pul pul dökermiş. bulaşıcı bir hastalıkmış, zaten salgın varmış. o da bizi buldu yani. keyfi falan yerinde ama yazık dün akşam uyuyamamış ateşten, göz kapakları şiş şiş geldi buraya. gülücük saçıyor, öpücük atıyor herkese
beğenmedim filmi ya sıkıcıydı hadi bana güzel bi film söyleyin
Beğenmedim filmi ya sıkıcıydı hadi bana güzel bi film söyleyin
Hayatım Yalan - just go with itBeğenmedim filmi ya sıkıcıydı hadi bana güzel bi film söyleyin
onu izlmiş olması lazım, o herşeyi bilen kadınkasımda aşk başkadır muhteşem bir film.
aman tanrım...............
kasımda aşk başkadır muhteşem bir film.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?