2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkürler kızlar. ablam bebişiyle beraer evde. birkaç gün de böyle gidecek sanırım. bugün zaman çabuk geçiyorrrr

bende annemlerdeyim

esım antalyaya gıttı kardesıyle yıgenını almaya yarın dönücek

döndükten sonra 1 hafta istanbulda kalıp altınoluga gıdıcez 2 haftada orda kalıcaz zaten 6 agustosda dönüyorum

ay hıc gıtmek ıstemıyorum almanya ya

neyse ben cıkıyorum kızlar misafır gelıcek öpüldünüz.....

Sinemcim tadını çıkar Türkiye'deki günlerinin. ben bu sene gidemiyorum, benim yerime de gez toz eğlen olur mu?

son 50 dk.

az önce bir müşteri geldi logo tasarımı istemişti. yaptığım çalışmaları beğenmedi. samsung logosunun aynısını yaptırdı bana ya bu insanlar beni öldürecek ya sinirden ya gülmekten

kızlar topiği terk etmişiniznerdesiniz
bugün bura yoğun okadar yoğunluğa sonunda izledim çınar ağacını çok hoş bi filmdi tavsiye ederim duygulandım

herkeslerde ay sonu yoğunluğu var galiba. zuzu ne oldu acaba, ağrısı vardı???

selamm

kızlar bende bu aksam antalya ya gıdıyorum.

esım yıgenını görmeye gıtmıstı yarın dönücekti aama dönemiyor benı cagırdı ben sımdı gıdıyorum ıns. güzel gecer.

günaydın kızlar... bugün hem Cuma, hem de ayın 1'i

Cuma'nız mübarek, yeni ayımız hayırlı olsun inşallah. biz sabah eniştemin aramasıyla uyandık. bebiş hasta diye bizim arabayla geldik. eşimi servisine yetiştirdik, biz de işe geldik apar topar. yemeği bile alamadımmm

bizim topike bir uyarı atışı lazım... heyoooo nerdesiniz millet, yoklamaya başlıcam birazdan gelmeyeni yok yazarım, çizerimmm

benim canım sıkkın, sinirliyim regl olmam lazım bugün ondan belki.. diğer kızların nesi var bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…