ben gerginim daha regl olamadımama çok mutluyum içim kıpır kıpır sonunda gidiyorum :119::124:
tabi sen mutlu olmayasında kim mutlu olsun ailenin yanına gidiyorsun düğün var herkesi görüceksin sonra tatil fıstık gibi bol bol dinlen eğlen güzel vakit geçirirsin işallah bizim yerimizede eğlen:)
darısı başımızaaben gerginim daha regl olamadımama çok mutluyum içim kıpır kıpır sonunda gidiyorum :119::124:
bolda dedi şimdi tatil ayın 7sinde ya ozamana olur bitersem diye bekliyorum kaç gün kullanılabiliniyogünaydın gusel hanımlar :) mutlu neşeli bi gun diliyorum herkese
funda adetini ertele cnm hap al 1 ertele istersen tatilin zehir olmasın
darısı başımızaa
günaydın gusel hanımlar :) mutlu neşeli bi gun diliyorum herkese
günaydın ebru nasılsın bebişimiz nasıl yanımda olsa mıncıklasam kollarını bacaklarını çok fena çocuk sevesim var
zuzum ya senin yanına en son bir eleman gelmişti diye hatırlıyorum. ne oldu o elemana???
nigarım bu senenin şanssızları sen, ben bi de enkidu galiba. bizim ne zaman çıkacağımız nereye gideceğimiz belli değil daha ya:97::97:
zuzum ya senin yanına en son bir eleman gelmişti diye hatırlıyorum. Ne oldu o elemana???
Nigarım bu senenin şanssızları sen, ben bi de enkidu galiba. Bizim ne zaman çıkacağımız nereye gideceğimiz belli değil daha ya:97::97:
galiba canımzuzum ya senin yanına en son bir eleman gelmişti diye hatırlıyorum. ne oldu o elemana???
nigarım bu senenin şanssızları sen, ben bi de enkidu galiba. bizim ne zaman çıkacağımız nereye gideceğimiz belli değil daha ya:97::97:
sen 2 günde olsa yine yaptın tatilenkiduda yine şansız sayılmaz yeni gitti geldi değişiklik oldu nigoşumda gidecek inşallah ben inanıyorum
galiba canımBayramda 7 gün izinliyim, belki o ara kaçarım biyere bakalım artık :/
kızlar ben regl olmadım, olacak gibi de değilim
kuruntu felan da yapmim diyorum, kas gevşeticisini içiyorum sabah-akşam ondan olabilir mi sizce?
galiba canımbayramda 7 gün izinliyim, belki o ara kaçarım biyere bakalım artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?