2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,biz burdayızzzzzzzzzz..
çok şükür cuma geldi sonunda valla iple çekiyorum şu haftasonlarını..

ben gerginim daha regl olamadımama çok mutluyum içim kıpır kıpır sonunda gidiyorum:119::124:

tabi sen mutlu olmayasında kim mutlu olsun ailenin yanına gidiyorsun düğün var herkesi görüceksin sonra tatil fıstık gibi bol bol dinlen eğlen güzel vakit geçirirsin işallah bizim yerimizede eğlen:)

hehe biraz işe yaramış yoklama :) zuzu nerelerde bakalım o ne zaman ses verecek?

elfffiiii ses ver güzelim. iyi misin? meraklandırıyorsun bizi böyle

tabi sen mutlu olmayasında kim mutlu olsun ailenin yanına gidiyorsun düğün var herkesi görüceksin sonra tatil fıstık gibi bol bol dinlen eğlen güzel vakit geçirirsin işallah bizim yerimizede eğlen:)

sağol canım benim şuan tek sıkıntım reglimin tatile denk gelip gelmemesi

günaydın gusel hanımlar :) mutlu neşeli bi gun diliyorum herkese

funda adetini ertele cnm hap al 1 ertele istersen tatilin zehir olmasın

günaydın kızlar..yeni geldim ben :)))

off yaa benm daha 1günüm var pazar da kaynanada badana var, ona yardım ederim belkim

zuzum ya senin yanına en son bir eleman gelmişti diye hatırlıyorum. ne oldu o elemana???

nigarım bu senenin şanssızları sen, ben bi de enkidu galiba. bizim ne zaman çıkacağımız nereye gideceğimiz belli değil daha ya:97::97:

yarenim şuan var eleman...bi gelmişti 1 hfta dayandı çıktı :))) şimdiki geçen hafta girdi...idare ediyoz, diğerinden iyi gibi :))
genede tam olarak yüküm hafiflemnedi..iyice kavraması gerek

evet sizin şansınız var ama benim yok malesef ben martta 1hafta kullandım yazın kullanamayacağım için ozamnda orduya annemlere gittik ama samsunu ankarayıda gezdik soğuktu hem eşimin iş yerinde çalışan arkadaşlar 2kişinin düğünü var onlar izin kullanıcak.

sen 2 günde olsa yine yaptın tatilenkiduda yine şansız sayılmaz yeni gitti geldi değişiklik oldunigoşumda gidecek inşallah ben inanıyorum

galiba canım bayramda 7 gün izinliyim, belki o ara kaçarım biyere bakalım artık :/

sen 2 günde olsa yine yaptın tatilenkiduda yine şansız sayılmaz yeni gitti geldi değişiklik oldunigoşumda gidecek inşallah ben inanıyorum

kızlar ben regl olmadım, olacak gibi de değilim
kuruntu felan da yapmim diyorum, kas gevşeticisini içiyorum sabah-akşam ondan olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…