2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ben regl olmadım, olacak gibi de değilim
kuruntu felan da yapmim diyorum, kas gevşeticisini içiyorum sabah-akşam ondan olabilir mi sizce?

hiçmi belirtisi yok belki kas gevşeticidende olabilir bel ağrını kasık ağrılarını rahatlatır ilaç ondandır yada 2.testini kullan regl günün geçtiyse

Merhaba kızlar dün bankaya gittim 2.5 saat bankadaydım ay sonu bi kalabalıktı sormayın. Dedim şimdi kızlar ne kaynatmışlardır gidiyim geçmişi okurum bi baktım aynı sayfada kalınmış herkes yoğundu galiba. Neyse gelir gelmez çok önemli bi iş vardı onu yetiştirmeye çalıştım bu sabah gidecek diye. Onu öyle kabul etmemişler baştan yaptım bugün 3 kişide yardım etti yine gitti iş. Daha yeni bi kahvaltı yaptım geldim. Ama o kadar çok işim varki sormayın.

Akşamda annemler gelmişti sularda gelmişti sevindim. çay yaptım yanınada bişeyler koydum herşeyi direk mutfağa atıyordum bi yandan toplamıyordum annemler ne zamandır gelmiyorlar diye. sonra annemleri bıraktık eve geldik anam mutfakta savaş çıkmış sanki, eşimle birlikte topladık mutfağı 1 de yattık.

bolda dedi şimdi tatil ayın 7sinde ya ozamana olur bitersem diye bekliyorum kaç gün kullanılabiliniyo

inşallah fıstığım

Funda bence ilaç kullanma adet olamayacağın için çok stres olursun kocaman bi göbeğin olur sonra düğünde herkese çatarsın valla. Bide öyle bi iki gün değil ki 10 gün geciktirmen lazım çok uzun bi süre. Stres yapma olursun. Bu akşammı yola çıkıyordun?

ayy kafayı yicem elfim hep erkenden olan bana ne 9oldu böyleevet çok uzun geciktirmem lazım düğüne denk gelsin regl önemli değil tatile denk gelmesin

nigarcım kucağımda suanda çığlık atıor dizlerimin üstüne basyıor çivi gbi acıor ya :)resim koyayım bgn son halimzden :) kaka yapıor suandada :d

bayramda 7 gün tatil süpermiş nektar netten baktım İzmir'e gidip gelsek mi diye ama 400 tl. sadece yol tutuyor

ayy kafayı yicem elfim hep erkenden olan bana ne 9oldu böyleevet çok uzun geciktirmem lazım düğüne denk gelsin regl önemli değil tatile denk gelmesin

O zaman sen şimdi ilaç kullanma ama ilacı araştır düğünde olmazsan tatildede olmamak için bi defalığa mahsus kullanıcan başka çaresi yok

bize ne oldu ben anlamadımbende bekliyorum ha geldi ha gelecek ama hiç bişe yok
evet Fundam yaa, hele seninki her ay erkenden gelirdi, benimki de geçen ay çok erken gelmişti..noldu bize
hiçmi belirtisi yok belki kas gevşeticidende olabilir bel ağrını kasık ağrılarını rahatlatır ilaç ondandır yada 2.testini kullan regl günün geçtiyse
ya kuşkulandıkça en ufak şeyi belirti olarak kabul eder ya insan öyle işte, pazar yapıcam testi eğer regl olmazsam

nigarcım kucağımda suanda çığlık atıor dizlerimin üstüne basyıor çivi gbi acıor ya :)resim koyayım bgn son halimzden :) kaka yapıor suandada :d
öp bizim içinn nigar benim bu arada

Son düzenleme:
O zaman sen şimdi ilaç kullanma ama ilacı araştır düğünde olmazsan tatildede olmamak için bi defalığa mahsus kullanıcan başka çaresi yok
evet canım öyle yapıcam

ayy valla reglimizle başımız belada oldu resmen topikteki kızlarda biliyo artık her ay bizle beraber takip ediyoben bugün olcak gibiyim

bence bu havaların dengesizliği hepimizi farklı farklı etkiledi. zuzunun erken geldi, sizinkiler daha gelmedi, benim belirtileri var sürekli ama daha 10 günüm var bakalım ne olacağız???

elfim Allah kolaylık versin

Eklentiler

• $100_5654.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 19
bence bu havaların dengesizliği hepimizi farklı farklı etkiledi. zuzunun erken geldi, sizinkiler daha gelmedi, benim belirtileri var sürekli ama daha 10 günüm var bakalım ne olacağız???

elfim Allah kolaylık versin

bi benim adetim tam gününde geldi ama bu sefer sanırım ilaç almadım diye biraz fazla geldi :)) Sağol canım benim sanada kolay gelsin

Ay ben bu japonu yerim ya maşallah

Bizim bugün tam 11.ayımız doldu. 1 ay kaldı evlilik yıldönümüne :))

Son düzenleme:
Eos maşallah

Fotoları siliyomusun sonra:26:
Eğer siliyosan buraya ekleme albüme ekle ,ordan sil...burdan silmek yasak

ben sormuştum canım bebişi zeynep maşallah çok tatlı bişey bu allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…