2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şimdiden kutlu mutlu olsun.. 1 sene değil son nefesine kdr eşinle mutlu huzurlu sevgi aşk dolu geçir..

Çok teşekkür ederim canım.

Bi yandanda içim buruk kız kardeşim sözlüsünden ayrılmış bi daha asla bir araya gelmem diyor ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl teselli edeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. güvenmiyormuş kardeşime. güven yoksa ilişkini devam ettirme dedim. Bi evlilikte en önemlisi saygı ve güvendir dedim. Şimdi 1 üzülürsün ama evlenince üzüntün 10 katı olur dedim sadece. Bizde kalması için çok ısrar ettim ama istemedi.

kardeşin için hayırlısı ne ise o olsun cnm. üzülme atlatır oda neleri çıkar daha

ayy üzüldüm canım ama güvensiz bi ilişki zaten yürümez evlendikten sonra allah korusun boşanmaktansa şimdi ayrılsın daha iyi..

sözlüsümü güvenmiyormuş krdeşine:26:

Bencede en hayırlısı canım, aynen dediğin gibi...evliliğin temelinde güven çok önemli

canım yine yorulmuşsun baya kolay gelsin sana dişin nasıl oldu

Yoruldum valla napıyım. Dişim sanırım gerçekten yanlış fırçalamaktan kaynaklanıyormuş yada c vitamini işe yaradı bilmiyorum 3 dk. fırçalıyorum iyi geldi. Ara ara nadir sızlıyor o kadar şimdilik iyi :))

akşam 10 da bebeğimsabah 7de de orda olurum

Bugün tam gün çalışıcan o zaman vedalaşmaya çok var daha..

kardeşin için hayırlısı ne ise o olsun cnm. üzülme atlatır oda neleri çıkar daha

İnşallah atlatır ya

Elfii diş konusunda bende öle yapayım, 3dk fırçalayım...sıkılıyom bende çıkçık hemen fırçalayım çıkıyom

Dün bende çok yoğundum...v.dairesi 9a kadar açıktı dün...çok kalabalıktı yaaa...bütün ayvalık ordaydı :)))
bugünde işim var ,v.dairesinde..hadi bakalım

evet daha var bana bi veda partisi düzenlersiniz artık:124::124::124:
obur şirin

Bence sevdiğiniz bişey yapmıştır:)) oğluşu neyi sever en çok

..evet bencede ben içli köfte çok severim ya keşke yapmış olsa

aynen bende öyle fırçalıyordum meğerse öyle hiç bi işe yaramıyormuş sabah fırçalarken çok öğürdüm ama midem bulanıyor benim..
Dün yapılandırmayı ödemenin son günüydü bende bankadaydım çok kalabalıktı ya mesaiye kaldılar bankadakiler. Kolay gelsin sana canım

selam kızlar

az önce teyzemi çıkarttık evden on kuafröe yolladık ben de evime geldim birazdan çıkacam napıyorsunuz ??

diş fırçalamayla ilgili konuşmuşsunuz sanırım

ben diş fırçalama makinesi almıştım diş hekimimden oral B nin triump 5000; gerçekten çok güzel temizliyor. Ben inanmıyorum normal manuel olarak o kadar dişler güzel temizlenemez. Herkese tavsiye ederim

neden sabah akşam kas gevşetici içiyorsun
belimi ağıttımdı ya ben, doktor günde 3 kez dedi uyku yapıyor diye 2 kez içtim.. bugün bıraktım ama içmiycem artık

hayırlısı olsun canım, ama bana barışırlar gibime geliyo.. :44:

Fundam evet yemekteydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…