Merhaba kızlar dün bankaya gittim 2.5 saat bankadaydım ay sonu bi kalabalıktı sormayın. Dedim şimdi kızlar ne kaynatmışlardır gidiyim geçmişi okurum bi baktım aynı sayfada kalınmış herkes yoğundu galiba. Neyse gelir gelmez çok önemli bi iş vardı onu yetiştirmeye çalıştım bu sabah gidecek diye. Onu öyle kabul etmemişler baştan yaptım bugün 3 kişide yardım etti yine gitti iş. Daha yeni bi kahvaltı yaptım geldim. Ama o kadar çok işim varki sormayın.
Akşamda annemler gelmişti sularda gelmişti sevindim. çay yaptım yanınada bişeyler koydum herşeyi direk mutfağa atıyordum bi yandan toplamıyordum annemler ne zamandır gelmiyorlar diye. sonra annemleri bıraktık eve geldik anam mutfakta savaş çıkmış sanki, eşimle birlikte topladık mutfağı 1 de yattık.
canım yine yorulmuşsun baya kolay gelsin sana dişin nasıl oldu
şimdiden kutlu mutlu olsun.. 1 sene değil son nefesine kdr eşinle mutlu huzurlu sevgi aşk dolu geçir..
Fundacım akşam kaçta çıkıyorsunuz yola?
Çok teşekkür ederim canım.
Bi yandanda içim buruk kız kardeşim sözlüsünden ayrılmış bi daha asla bir araya gelmem diyor ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl teselli edeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. güvenmiyormuş kardeşime. güven yoksa ilişkini devam ettirme dedim. Bi evlilikte en önemlisi saygı ve güvendir dedim. Şimdi 1 üzülürsün ama evlenince üzüntün 10 katı olur dedim sadece. Bizde kalması için çok ısrar ettim ama istemedi.
albüm nerde cnm yaben bilmem pekde
Çok teşekkür ederim canım.
Bi yandanda içim buruk kız kardeşim sözlüsünden ayrılmış bi daha asla bir araya gelmem diyor ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl teselli edeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. güvenmiyormuş kardeşime. güven yoksa ilişkini devam ettirme dedim. Bi evlilikte en önemlisi saygı ve güvendir dedim. Şimdi 1 üzülürsün ama evlenince üzüntün 10 katı olur dedim sadece. Bizde kalması için çok ısrar ettim ama istemedi.
profiline gir..az aşağı im solda albüm var :)) o yönlendiriyo seni..albümoluştur sonrada pcden foto ekle....istediğin zamanda silebilirsin
çok teşekkür ederim canım.
Bi yandanda içim buruk kız kardeşim sözlüsünden ayrılmış bi daha asla bir araya gelmem diyor ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl teselli edeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. Güvenmiyormuş kardeşime. Güven yoksa ilişkini devam ettirme dedim. Bi evlilikte en önemlisi saygı ve güvendir dedim. şimdi 1 üzülürsün ama evlenince üzüntün 10 katı olur dedim sadece. Bizde kalması için çok ısrar ettim ama istemedi.
Ay midem kaynıyo
fundaaGider ayak ye lahmacununu
canım yine yorulmuşsun baya kolay gelsin sana dişin nasıl oldu
akşam 10 da bebeğimsabah 7de de orda olurum
kardeşin için hayırlısı ne ise o olsun cnm. üzülme atlatır oda neleri çıkar daha
dimi normalde bugün lahmacun günüdu bakalım ne çıkıcak yemekte.. Kayınvaldemde çağırdı akşama yemeğe o ne yaptı acaba ne oburum dimi
evet daha var bana bi veda partisi düzenlersiniz artıkYoruldum valla napıyım. Dişim sanırım gerçekten yanlış fırçalamaktan kaynaklanıyormuş yada c vitamini işe yaradı bilmiyorum 3 dk. fırçalıyorum iyi geldi. Ara ara nadir sızlıyor o kadar şimdilik iyi:))
Bugün tam gün çalışıcan o zaman vedalaşmaya çok var daha..
İnşallah atlatır ya
obur şirin
Bence sevdiğiniz bişey yapmıştır:)) oğluşu neyi sever en çok
Elfii diş konusunda bende öle yapayım, 3dk fırçalayım...sıkılıyom bende çıkçık hemen fırçalayım çıkıyom
Dün bende çok yoğundum...v.dairesi 9a kadar açıktı dün...çok kalabalıktı yaaa...bütün ayvalık ordaydı :)))
bugünde işim var ,v.dairesinde..hadi bakalım
belimi ağıttımdı ya ben, doktor günde 3 kez dedi uyku yapıyor diye 2 kez içtim.. bugün bıraktım ama içmiycem artıkneden sabah akşam kas gevşetici içiyorsun
hayırlısı olsun canım, ama bana barışırlar gibime geliyo.. :44:Çok teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?