- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
diş fırçalamayla ilgili konuşmuşsunuz sanırım
ben diş fırçalama makinesi almıştım diş hekimimden oral B nin triump 5000; gerçekten çok güzel temizliyor. Ben inanmıyorum normal manuel olarak o kadar dişler güzel temizlenemez. Herkese tavsiye ederim
ay nasıl güzel olmuş bu :)))))dün yaptığımız anı defteri sabah hep bunla uğraştım
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
size göstermek için çektim :)
Çok teşekkür ederim canım.
Bi yandanda içim buruk kız kardeşim sözlüsünden ayrılmış bi daha asla bir araya gelmem diyor ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl teselli edeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. güvenmiyormuş kardeşime. güven yoksa ilişkini devam ettirme dedim. Bi evlilikte en önemlisi saygı ve güvendir dedim. Şimdi 1 üzülürsün ama evlenince üzüntün 10 katı olur dedim sadece. Bizde kalması için çok ısrar ettim ama istemedi.
bolda dedi şimdi tatil ayın 7sinde ya ozamana olur bitersem diye bekliyorum kaç gün kullanılabiliniyo
inşallah fıstığım
dün yaptığımız anı defteri sabah hep bunla uğraştım
benm aklımdan ilk içliköfte geçti funda...diyodun geçenlerde :))
eşimdede var deli hiç kullanmıyo keşke hiç kullanmamış olsaydı ben kullanırdımdiş fırçalamayla ilgili konuşmuşsunuz sanırım
ben diş fırçalama makinesi almıştım diş hekimimden oral B nin triump 5000; gerçekten çok güzel temizliyor. Ben inanmıyorum normal manuel olarak o kadar dişler güzel temizlenemez. Herkese tavsiye ederim
belimi ağıttımdı ya ben, doktor günde 3 kez dedi uyku yapıyor diye 2 kez içtim.. bugün bıraktım ama içmiycem artık
hayırlısı olsun canım, ama bana barışırlar gibime geliyo.. :44:
Fundam evet yemekteydim
çok hoş olmuş eline sağlık canımdün yaptığımız anı defteri sabah hep bunla uğraştım
Çok teşekkür ederim canım.
Bi yandanda içim buruk kız kardeşim sözlüsünden ayrılmış bi daha asla bir araya gelmem diyor ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl teselli edeceğimi ne diyeceğimi bilemedim. güvenmiyormuş kardeşime. güven yoksa ilişkini devam ettirme dedim. Bi evlilikte en önemlisi saygı ve güvendir dedim. Şimdi 1 üzülürsün ama evlenince üzüntün 10 katı olur dedim sadece. Bizde kalması için çok ısrar ettim ama istemedi.
kızlar ya ben düğün için takılarımı götüemek zorundayım bizde öyle takıyolar ama ben hiç sevmiyorum elimde kolumda altın bilezikler falan hiç şık durmuyo off
ben hiç kullanmadım ,kullanmayıda düşünmüyorum.....
hormanlarımla uğraşamıcam...bikaç ay sapıtıyomuş çünkü....hem seneye yazı atlatınca faaliyetlere başlıcaz ,gerek yok ,hiç 1sene için
bizim köyde de vardır o. yeni gelinler takar tüm altınlarını düğünlerde falan. ben de hiç sevmem. çok şükür eşimin tarafı da Mardin'de olmadığından öyle derdimiz yok. hoş olsa da ben sattım hepsini buraya gelmeden öncebir künyem kaldı, bir de çeyrek, yarımlar duruyor o kadar.
benim altınlar gitti kızlar
bizim köyde de vardır o. yeni gelinler takar tüm altınlarını düğünlerde falan. ben de hiç sevmem. çok şükür eşimin tarafı da Mardin'de olmadığından öyle derdimiz yok. hoş olsa da ben sattım hepsini buraya gelmeden öncebir künyem kaldı, bir de çeyrek, yarımlar duruyor o kadar.
bende ev için dursun dedim hep, satmıcaktım..ama eşim sattı
onların bi akrabası var..kuyumcumudur nedir...güya o demiş altın düşücek (bikere daha demiş doğru çıkmış dediği), onun lafıyla sattılar. annesi ankaraya götürmüş satmış
bende ev için dursun dedim hep, satmıcaktım..ama eşim sattı
onların bi akrabası var..kuyumcumudur nedir...güya o demiş altın düşücek (bikere daha demiş doğru çıkmış dediği), onun lafıyla sattılar. annesi ankaraya götürmüş satmış
amann tabi cnm ev alırken satardınız ne güzel sendeseydn ben istemiyorum diye keşke.
peki ya parasını kim aldıbilezikler falan hepsimi satııldı
ben yemekteyim lahmacun yok zuuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?