2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eşimde kullanıyor ama her zaman onunla fırçalamıyor manuel daha kolay geliyormuş

canım benim hayırlısı neyse o olsun inşallah. dediğin gibi evliliklerde en önemli şey güven. eğer bir tarafta güven sorunu varsa diğer taraf için işkence oluyor. dediğin gibi geç olmasından iyidir şimdi ayrılmaları. kardeşin de kararlıysa bence en iyisi bu olur.

biz de bir ara colgatein motorlu diş fırçalarından almıştık ama çabuk bozuldular nedense. bence de çok iyi temizliyor onlar. şimdi manuel takılıyoruz. ama istiyorum yeni bir diş fırçası öyle motorlu falan.

bu taşınma işi yüzünden kafam karman çorman oldu ya. evde şuanda elektrik yokmuş. kiracı üstüne alıyor ya elektriği. bu durumda temizlik işi pazar gündüze kalacak. pazartesi elektriği açtırıp taşınmak lazım

bu arada sirken deftere baktım harika olmuş ya, elinize sağlık canım

Son düzenleme:
Son düzenleme:
benm aklımdan ilk içliköfte geçti funda...diyodun geçenlerde :))
hiç bişeyde unutulmuyo
eşimdede var deli hiç kullanmıyo keşke hiç kullanmamış olsaydı ben kullanırdım

dün yaptığımız anı defteri sabah hep bunla uğraştım

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

size göstermek için çektim :)
çok hoş olmuş eline sağlık canım

kız kardeşin için üzüldüm canım ama onun hakkında ne hayırlı ise o olsun güven önemli sonradan çok üzüleceğine böylesi daha iyi olmuş onun için.

kızlar ya ben düğün için takılarımı götüemek zorundayım bizde öyle takıyolar ama ben hiç sevmiyorum elimde kolumda altın bilezikler falan hiç şık durmuyo off

ben hiç kullanmadım ,kullanmayıda düşünmüyorum.....

hormanlarımla uğraşamıcam...bikaç ay sapıtıyomuş çünkü....hem seneye yazı atlatınca faaliyetlere başlıcaz ,gerek yok ,hiç 1sene için

kızlar ya ben düğün için takılarımı götüemek zorundayım bizde öyle takıyolar ama ben hiç sevmiyorum elimde kolumda altın bilezikler falan hiç şık durmuyo off

bizim köyde de vardır o. yeni gelinler takar tüm altınlarını düğünlerde falan. ben de hiç sevmem. çok şükür eşimin tarafı da Mardin'de olmadığından öyle derdimiz yok. hoş olsa da ben sattım hepsini buraya gelmeden önce bir künyem kaldı, bir de çeyrek, yarımlar duruyor o kadar.

ya rahat oluyo aslında hap olayı ben kullandım bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama olacağı varsa hap kullnırken olanları bile var yani allahın takdiri bu..

benim altınlar gitti kızlar

neden sattınız kızlar benimkiler hadi ev alırken gittide?

bizde satıcaz canım araba almak için kredi çekicez birazda sadece setim kalsın istiyorum onu sevdiğimden değilde hiçbişeyim kalmamış gibi olmasın diyeben zarif takılar seviyorumaman bizimkiler çok seviyo altın falan

bende ev için dursun dedim hep, satmıcaktım..ama eşim sattı

onların bi akrabası var..kuyumcumudur nedir...güya o demiş altın düşücek (bikere daha demiş doğru çıkmış dediği), onun lafıyla sattılar. annesi ankaraya götürmüş satmış

amann tabi cnm ev alırken satardınız ne güzel sendeseydn ben istemiyorum diye keşke.

peki ya parasını kim aldıbilezikler falan hepsimi satııldı
ben yemekteyim lahmacun yok zuuzm

amann tabi cnm ev alırken satardınız ne güzel sendeseydn ben istemiyorum diye keşke.

demiştim...eşim bi akşam yemek yerken söledi annem sattı diye..ben şaka yapıyo sandım..sonra annesini aradı, sattınmı altınları dedi evet dedi kaynanam
ben tabii sinirden nasıl ağladım, kavga ettim..
eşim diyo ben sana söledim yaa..hee laf arasında söylendi söylenmedi gibi bişey....

peki ya parasını kim aldıbilezikler falan hepsimi satııldı
ben yemekteyim lahmacun yok zuuzm

şuan kaynanamda...ıng bankla görüşcem bi ara turuncu hesap var..oraya koycam parayı...akşam eşim geç gelicek de ,en kısa zaman da hesap sorucam...kapatmadım konuyu sattığı altınların kağıtlarını falan hepsini isticem..madem benm iznim alınmadı görücek o..başçavuşun eşşeği yok burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…