2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıyamam üzülme bebğim ama sana sormaları lazımdı benimde üzerime takılanları aldılar hep altınları paralarıborçlara vermişler
bileziklerim ve setim kaldı bi kaçta günlük takızuzu niye onda duruyo ya alsanıza delimisin sen peki ailen sormadımı altınların nerde falan diyene kadarınız olduğunu biliyomusun bari canım

bende sevmiyorum altın takıalrı sadece şık zarif olanları seviyorum .onlar yüzünden kaynanamla aram açıldı ve aileler konuşmuyor bu yüzden bende sinirlendim hepsini sattım sadece günlük takacağım bileklik zincir küpe kaldı

sinirlenme canım benim al paranı at bankaya ortak hesaba

canım ben zaten kaynanama emanet etmiştim altınlarımı....ben kendi elimle verdim...kendi evimde durmasın dedim, çünkü yokuz ya evde...bankayada koymadık...
kendi annem altınların kaynanamda olduğunu biliyo zaten bişey demez,kaynanamın parada pulda gözü olmaz....biz ev alalım diye çırpınıyo....

şuanda para onda,ama alıp bankaya koyucam..

kynanamda suç yok, oğluna demiş arzunun haberiş vrmı diye...var demiş eşim..bunu eşim dedi bana...
ama gende ben ona emanet ettim, bana sorabilirdi kaynanam..haberin varmı diye

ben hiç kaynanamlara vermedim ev alacağımız zamana kadar hep annemlerde kaldı sonra aldık sattık zaten sadece 1 setm var o duruyor öle benden habersiz alıp satsalardı valla cıngar çıkarırdım iyi çok büyütmemişsiniz cnm daha satıldıysa yapacak bişe yok çok moralini bozma..

Zuzucum o altınlar senin sana sormaları lazımdı. Biz ev için 2 bilezik bozdurduk eşim bana sordu satalım mı diye tabi ki satalım dedim. Sonuçta bizim evimiz için bişeyler yapıcaz.

Sana sormadan satmışlar bide parası üzerinde olurmu öyle şey. Madem eşin sana sormamış sende eşine sorma birlikte yemek yerken ama eşinde olsun yemekte deki kaynanana anne o paraları bi ara alıcam senden bankaya atıcam de. Eşinde böyle kalsın sonra anlasın seni

9 bin küsüre satılmış....100 lirasını kynanam düğünde takmış :)) töbe töbe yaa sinirden gülüyom :))) hadi taksın 100 lirasında değilim...

9050 tl var..dedim alsın 50sinide...9 bin verin bana ...yani 9 bin koyucam bankaya...

he onunda bugün 2 bin lirasını patronuna borç verdi eşim...neresinden tutsam elimde kalıyo:95:

dün bizde de annem tutturdu bileziklerini takacaksın diye ama yok takmadım :))) oysaki görümcemde ayaklı kuyumcu gibiydim nasıl utanmıştım

bol profilime koyuyorum canım ordan bakabilrisin resme :)

off elfim sorma canım....eşim ben sana dedim diyor ama insan satılcağı gün bile der annem satıcak bugün diye, ona ile razıydım...niye böle bişey yaptı anlamadım..ben sana dedim diyor...tamm bikaç defa lafı geçti ama doğru düzgün oturup konuşulmadı:26:

işte ben yapamam onu bu konuda hassasım zaten, bşlarım ağlamaya

dün bizde de annem tutturdu bileziklerini takacaksın diye ama yok takmadım :))) oysaki görümcemde ayaklı kuyumcu gibiydim nasıl utanmıştım

bol profilime koyuyorum canım ordan bakabilrisin resme :)

baktım cnm çok güzelmiş gerçekten...

zuzucum boşbver artık önemli olan bundan sonrası alıp biran önce bankayaı koyki araya gitmesin vadeli falan yatırki öle en ufak bişeyde ona srılmayın yoksa ucundan ucundan hiçbişe kalmaz..

zuzu neden satıldı takıların borç filan mı vardı?

hayır canım, battı eşime altınlar ondan sattı..töbe töbe...

eşimin akrabası kuyumcu mu ne ...öle bişey...o demiş altın düşücek diye,ondan sattılar...

altının düşük olduğu zamandada altın yükselcek altın al demiş eşime..eşim almamış..sonra altın yükselmiş....ondan bu sefr dinlicem dedi..

vadelimi:26:
ya bu turuncu hesapta, günlük %10 faiz varmış..ben bankaya sorucam ay başında bin lira koycam ay sonunda nekadr param olur dicem...
bunu istediğin zaman çekip,istediğinde para yatırabiliyomuşsun canım

altın hiç bir zaman düşmez ki... altınkaynak diye arat google da ordan arşive gir yıllardır olan istatistikleri değerlendir hiç düşmez hep yükselir düğün sezonu da pik yapar.

tatlım eşinle konuş ve lütfen bu konuda dominant taraf sen ol. yıllık 100 lirayla kasaya koyuyorsun istedigin zaman alır koyarsın kimse de bilmez karışamaz bile

neden sattınız kızlar benimkiler hadi ev alırken gittide?

zuzum okuduklarıma inanamadım. ben olsam kıyameti koparırdım sanırım. laf arasında geçmiş de onaylamış mısın sen bakalım? nasıl altınları Ankara'ya götürürken sana sormazlar? patronuna borç verdiğinden haberin var mıydı? ben hayatta vermem patrona borç falan ya. onu istemek problem oluyor sonra. hem 2 bin lirayı faize koysanız adamdan geri alıncaya kadar, 3-5 kuruş eklenirdi üstüne. 9 bin lirayla 7 bin liranın arasında iyi kötü fark eder faizi sonuçta.

bolcum biz buraya gelcez diye sattık bankaya koyduk parasını. burda ev tutmak, araba almak için falan harcadık genelde. ilk geldiğimizde baya masraf yaptık, bilezikler olmasa baş edemezdik. ama çok şükür geriye koyduk onların parasını

fundam seninkileri de habersiz mi vermişler borçlara? yoksa sana söylemişler miydi? bir de ben hiç anlamam erkek tarafı alır kız tarafının sesi çıkmaz da, kız tarafı alsa erkek tarafı kavga çıkartır bu konularda...

Son düzenleme:
bizde altın sorunu yaşadık evlendikten 1ay sona eşim sattı kavgalar ettik ama evimizin huzuru için çokda karşı çıkmadım yapıcm dio yenisi bakalım düğün borçlarımı bitsinde

Düğün salonundan çıktıktn sonra üzerimden hepsini aldılar soyulmuşa döndümgüya çalınmasın evde ddiye aldılar sonra eşim bana söyledi ona sormuşlar ben izin vermem diye sormadılar banakaçgün kavga ettim kıyametleri kopardım benim en çok kızdığım bana sorulmamış olmamasıben veriridim sonuçta borçlara verilmiş benim düğünüm yemekli falandı çok masraf ettiler ..

bnm 2 kere düğünüm oldu bi istanbulda bide çkalede. istanbulda annemler yaptı. tek taraflı oldu ikiside yani. istanbulda bana takldı hersey bizim taraftan eşimde yoktu bişi düğün bitti annnemlere verdim. ertesi gece çkalede oldu düğün burdada eşime takıldı kendi tarafı bende yoktu onlarıda kaynanama verdm nden derseniz yarın bir gün düğün olck ben götürmek zorunda kalıcm en iyisi kim aldıysa taksın altını :) bizelik gerdanlık falan saattık biz sadece.banada ii oluyor kaynanam düğün var altın gidicek dior kim aldıysa götürsün diorum çokmu fenayım ne

fundam ben çıkıyorum sana hayırlı yolculuklar bol bol dinlen eğlen göbek at düğünde kardeşinede mutluluklar diliyorum iyi tatiller canım benim özleyeceğiz seni bol bol fotoda bekliyoruz dönüşte

iyi akşamlar iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…