demiştim...eşim bi akşam yemek yerken söledi annem sattı diye..ben şaka yapıyo sandım..sonra annesini aradı, sattınmı altınları dedi evet dedi kaynanam
ben tabii sinirden nasıl ağladım, kavga ettim..
eşim diyo ben sana söledim yaa..hee laf arasında söylendi söylenmedi gibi bişey....
şuan kaynanamda...ıng bankla görüşcem bi ara turuncu hesap var..oraya koycam parayı...akşam eşim geç gelicek de ,en kısa zaman da hesap sorucam...kapatmadım konuyusattığı altınların kağıtlarını falan hepsini isticem..madem benm iznim alınmadı görücek o..başçavuşun eşşeği yok burda
kıyamam üzülme bebğim ama sana sormaları lazımdı benimde üzerime takılanları aldılar hep altınları paralarıborçlara vermişler
bileziklerim ve setim kaldı bi kaçta günlük takızuzu niye onda duruyo ya alsanıza delimisin sen peki ailen sormadımı altınların nerde falan diye ne kadarınız olduğunu biliyomusun bari canım
Zuzucum o altınlar senin sana sormaları lazımdı. Biz ev için 2 bilezik bozdurduk eşim bana sordu satalım mı diye tabi ki satalım dedim. Sonuçta bizim evimiz için bişeyler yapıcaz.
Sana sormadan satmışlar bide parası üzerinde olurmu öyle şey. Madem eşin sana sormamış sende eşine sorma birlikte yemek yerken ama eşinde olsun yemekte deki kaynanana anne o paraları bi ara alıcam senden bankaya atıcam de. Eşindeböyle kalsın sonra anlasın seni
dün bizde de annem tutturdu bileziklerini takacaksın diye ama yok takmadım :))) oysaki görümcemde ayaklı kuyumcu gibiydim nasıl utanmıştım
bol profilime koyuyorum canım ordan bakabilrisin resme :)
zuzu neden satıldı takıların borç filan mı vardı?
baktım cnm çok güzelmiş gerçekten...
zuzucum boşbver artık önemli olan bundan sonrası alıp biran önce bankayaı koyki araya gitmesin vadeli falan yatırki öle en ufak bişeyde ona srılmayın yoksa ucundan ucundan hiçbişe kalmaz..
hayır canım, battı eşime altınlar ondan sattı..töbe töbe...
eşimin akrabası kuyumcu mu ne ...öle bişey...o demiş altın düşücek diye,ondan sattılar...
altının düşük olduğu zamandada altın yükselcek altın al demiş eşime..eşim almamış..sonra altın yükselmiş....ondan bu sefr dinlicem dedi..
neden sattınız kızlar benimkiler hadi ev alırken gittide?
demiştim...eşim bi akşam yemek yerken söledi annem sattı diye..ben şaka yapıyo sandım..sonra annesini aradı, sattınmı altınları dedi evet dedi kaynanam
ben tabii sinirden nasıl ağladım, kavga ettim..
eşim diyo ben sana söledim yaa..hee laf arasında söylendi söylenmedi gibi bişey....
şuan kaynanamda...ıng bankla görüşcem bi ara turuncu hesap var..oraya koycam parayı...akşam eşim geç gelicek de ,en kısa zaman da hesap sorucam...kapatmadım konuyusattığı altınların kağıtlarını falan hepsini isticem..madem benm iznim alınmadı görücek o..başçavuşun eşşeği yok burda
kıyamam üzülme bebğim ama sana sormaları lazımdı benimde üzerime takılanları aldılar hep altınları paralarıborçlara vermişler
bileziklerim ve setim kaldı bi kaçta günlük takızuzu niye onda duruyo ya alsanıza delimisin sen peki ailen sormadımı altınların nerde falan diye ne kadarınız olduğunu biliyomusun bari canım
canım ben zaten kaynanama emanet etmiştim altınlarımı....ben kendi elimle verdim...kendi evimde durmasın dedim, çünkü yokuz ya evde...bankayada koymadık...
kendi annem altınların kaynanamda olduğunu biliyo zaten bişey demez,kaynanamın parada pulda gözü olmaz....biz ev alalım diye çırpınıyo....
şuanda para onda,ama alıp bankaya koyucam..
kynanamda suç yok, oğluna demiş arzunun haberiş vrmı diye...var demiş eşim..bunu eşim dedi bana...
ama gende ben ona emanet ettim, bana sorabilirdi kaynanam..haberin varmı diye
9 bin küsüre satılmış....100 lirasını kynanam düğünde takmış :)) töbe töbe yaa sinirden gülüyom :))) hadi taksın 100 lirasında değilim...
9050 tl var..dedim alsın 50sinide...9 bin verin bana ...yani 9 bin koyucam bankaya...
he onunda bugün 2 bin lirasını patronuna borç verdi eşim...neresinden tutsam elimde kalıyo:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?