fundam ben çıkıyorum sana hayırlı yolculuklar bol bol dinlen eğlen göbek at düğünde kardeşinede mutluluklar diliyorum iyi tatiller canım benim özleyeceğiz seni bol bol fotoda bekliyoruz dönüşte
iyi akşamlar iyi haftasonları
zuzum eşin hata etmiş evet, söylemiş belkş sana ama sen onaylamamışsın ki :26: neyse olan olmuş artık, çok üstüne gitme. ama borç meselesinde de hatalı, öyle o para bölünürse hep bir yere savrulur, bir an önce al hesabına yatırdemiştim...eşim bi akşam yemek yerken söledi annem sattı diye..ben şaka yapıyo sandım..sonra annesini aradı, sattınmı altınları dedi evet dedi kaynanam
ben tabii sinirden nasıl ağladım, kavga ettim..
eşim diyo ben sana söledim yaa..hee laf arasında söylendi söylenmedi gibi bişey....
şuan kaynanamda...ıng bankla görüşcem bi ara turuncu hesap var..oraya koycam parayı...akşam eşim geç gelicek de ,en kısa zaman da hesap sorucam...kapatmadım konuyusattığı altınların kağıtlarını falan hepsini isticem..madem benm iznim alınmadı görücek o..başçavuşun eşşeği yok burda
bizde altın sorunu yaşadık evlendikten 1ay sona eşim sattı kavgalar ettik ama evimizin huzuru için çokda karşı çıkmadımyapıcm dio yenisi bakalım düğün borçlarımı bitsinde
benim de takılarım alındı düğünden sonra, sadece kendi ailemin takıları kaldı.. hiç girmiyim o konulara, ne kavgalar etmiştikDüğün salonundan çıktıktn sonra üzerimden hepsini aldılar soyulmuşa döndümgüya çalınmasın evde ddiye aldılar sonra eşim bana söyledi ona sormuşlar ben izin vermem diye sormadılar bana kaçgün kavga ettim kıyametleri kopardım benim en çok kızdığım bana sorulmamış olmaması ben veriridim sonuçta borçlara verilmiş benim düğünüm yemekli falandı çok masraf ettiler ..
altın konusu konuşulmuş anlaşılan. okudum gerçi geçmişi ama yorgunum kafam almadı anlaşılan nerdeyse herkeste problem olmuş bu takı işi yaa ne fena insanlar var walla kızlar...Bizde bişeye dokunan olmadı ama ne yazık ki bende de altın falan kalmadı eşimin dükkanı için harcadık işte geçen ay. sadece setim ve bilekliklerim kaldı ama onları da zamanı geliyor takıyorum yani...
Eşim söz verdi ama bileziklerimi yerine koyacak. hı bu arada bu dediklerim bana düğünde takılanlardı bilezikler çeyrekler vs. daha 160 gr falan altın gelecek kayınvalideden. ama altın diil parasnı alıcaz. tabi ne zaman allah bilirdüğünde yük olmasın diye istemedik sonra alırsınız dedik
hu huuuuu kimse yok mu(((((
elfiiiiiiiiiiii şu bizim tatilde gelseydi yaa......
elfii 1 hafta mı kullanacaksın izni?
zuzum okuduklarıma inanamadım. ben olsam kıyameti koparırdım sanırım. laf arasında geçmiş de onaylamış mısın sen bakalım? nasıl altınları Ankara'ya götürürken sana sormazlar? patronuna borç verdiğinden haberin var mıydı? ben hayatta vermem patrona borç falan ya. onu istemek problem oluyor sonra. hem 2 bin lirayı faize koysanız adamdan geri alıncaya kadar, 3-5 kuruş eklenirdi üstüne. 9 bin lirayla 7 bin liranın arasında iyi kötü fark eder faizi sonuçta.
bolcum biz buraya gelcez diye sattık bankaya koyduk parasını. burda ev tutmak, araba almak için falan harcadık genelde. ilk geldiğimizde baya masraf yaptık, bilezikler olmasa baş edemezdik. ama çok şükür geriye koyduk onların parasını
fundam seninkileri de habersiz mi vermişler borçlara? yoksa sana söylemişler miydi? bir de ben hiç anlamam erkek tarafı alır kız tarafının sesi çıkmaz da, kız tarafı alsa erkek tarafı kavga çıkartır bu konularda...
zuzum eşin hata etmiş evet, söylemiş belkş sana ama sen onaylamamışsın ki :26: neyse olan olmuş artık, çok üstüne gitme. ama borç meselesinde de hatalı, öyle o para bölünürse hep bir yere savrulur, bir an önce al hesabına yatır
benim de takılarım alındı düğünden sonra, sadece kendi ailemin takıları kaldı.. hiç girmiyim o konulara, ne kavgalar etmiştik
bool, sen şu çizelgeni değiştirsene, minik bi prenses ekle oraya..senin çizelgendeki erkek bebiş
söyle zuzum, sor bakim hoşuna gitmeyen bişeyi sen yapsan naparmışaynen nektar bölündükçe parçalancak, en çok bundan korkuyorum ama bi yeri gelsin bütün öfkemi kuscam:120:
olsun biz biliyoruz ya kız olduğunuya ınu değiştirim diye çok uğraştım canm ama olmadı bi türlü öyle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?