2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol canım benimbende sizleri özleyeceğimkendine dikkat et canım benim tamam gelince resimleri eklerim

zuzum eşin hata etmiş evet, söylemiş belkş sana ama sen onaylamamışsın ki :26: neyse olan olmuş artık, çok üstüne gitme. ama borç meselesinde de hatalı, öyle o para bölünürse hep bir yere savrulur, bir an önce al hesabına yatır

bizde altın sorunu yaşadık evlendikten 1ay sona eşim sattı kavgalar ettik ama evimizin huzuru için çokda karşı çıkmadım yapıcm dio yenisi bakalım düğün borçlarımı bitsinde

benim de takılarım alındı düğünden sonra, sadece kendi ailemin takıları kaldı.. hiç girmiyim o konulara, ne kavgalar etmiştik

kızlarrrr ben geldimmmm

allahım haftanın sonuna da gelmiş olsak en sonunda sizlere kavuştum çok mutluyummm

altın konusu konuşulmuş anlaşılan. okudum gerçi geçmişi ama yorgunum kafam almadı anlaşılan nerdeyse herkeste problem olmuş bu takı işi yaa ne fena insanlar var walla kızlar...Bizde bişeye dokunan olmadı ama ne yazık ki bende de altın falan kalmadı eşimin dükkanı için harcadık işte geçen ay. sadece setim ve bilekliklerim kaldı ama onları da zamanı geliyor takıyorum yani...
Eşim söz verdi ama bileziklerimi yerine koyacak. hı bu arada bu dediklerim bana düğünde takılanlardı bilezikler çeyrekler vs. daha 160 gr falan altın gelecek kayınvalideden. ama altın diil parasnı alıcaz. tabi ne zaman allah bilir düğünde yük olmasın diye istemedik sonra alırsınız dedik

hu huuuuu kimse yok mu (((((

Son düzenleme:

oh oh 160 gr. altın, ne güzel sözmüş kız bu böyle sormazsanız gelmez o altınlar bence, arada bir bahaneyle çıtlat bence.

bizde düğün olmadığı için çok takımız olmadı. 13 bilezik, 15 kadar çeyrek, bir de yarım altınımız vardı. ama şükür en azından kimse dokunmadı. nerdeyse evlenebildiğimize şükür etmiştik biz

baban nasıl oldu canım? toparlandı mı iyice?

Herkes sorun yaşamış bi ben yaşamadım galiba. bankadan kasa aldık bi tek takılan nakitleri düğün salonunun masraflarına verdik. Hediyelik ince bilezikleri bozdurduk kalanları kasaya attık

elfiiiiiiiiiiii şu bizim tatilde gelseydi yaa......

Gittim patronla konuştum onları müdürle konuşun dedi çıktım müdüre dedim haftaya cuma izne ayrılmak istiyorum. yanımdaki kızı sordu dedim ben gelicem o gidicek. İş aktarımını nasıl yapacaksınız falan dedi kendi aramızda hallederiz dedim iyi tamam dedi 8 temmuza yazdı beni..
geldim yanımdaki kıza dedim böyle böyle oldu senin tarihinide yazdırdım iş aktarımını nasıl yapıcaz ben giderken sana aktarırım da geldiğimde ne yapıcam dedim. Onun işi bankalarla olduğu için bana talimat örneği ile banka telefon numaralarını mail atacak olmazsa telefonlaşıcaz artık dedi.

Funda gittimi ya ben her ihtimale karşı yazacaklarımı yazayım bugün yoğun atlamıyayım

Sevgili fundacım :) öncelikle iyi yolculuklar umarım düğün çok güzel geçer hiç bi aksililk olmaz herşey yolunda gider ve düğün zamanında adetin olur biter.Tatil içinde bol bol gez dinlen eğlen coş ve fotoğraf çekil malum foto diye başının etini yeriz :) Sana kocaman iyi eğlenceler ve iyi tatiller. yolunuz açık olsun çok mutlu bi şekilde dönersin inşallah canım öpüyorum seni

Seni çok özleyeceğim şeker

patron meselesine hayır dedim ilk...vermem dedim....
en kötü günümde o vardı yanımda,lütfen dedi yağladı balladı aldı...sabh ben yatıyordum aldığını söledi surat astım,öpücekti kafamı çevirdim

aynen nektar bölündükçe parçalancak, en çok bundan korkuyorum ama bi yeri gelsin bütün öfkemi kuscam:120:

aynen nektar bölündükçe parçalancak, en çok bundan korkuyorum ama bi yeri gelsin bütün öfkemi kuscam:120:
söyle zuzum, sor bakim hoşuna gitmeyen bişeyi sen yapsan naparmış çabuk geri versin de patronu, parayı tamamla yatır yoksa taliplisi çok çıkar :26:

ya ınu değiştirim diye çok uğraştım canm ama olmadı bi türlü öyle kaldı
olsun biz biliyoruz ya kız olduğunu isim konusunda ne yaptınız canım?

ay funda gitti mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…