2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

üstümde kırıklık var ya kötüyüm çok eklem yerlerim ağrıyor çok bademciklerim acıyor of hasta oluyorum balıma geçmese bari ya

sağol canım benim güzel dileklerin içininşallah bebeğim inşallah hiç bir aksilik sorun çıkmaz burnumdan gelmeden güzel bi tatil yaparım
hiç alarsmarladık demeden gitmişş

neyse güle güle gitsin gesin :))

kuzucum size güle güle demeden gidermiyim hiç kendinize çok iyi bakın kendinizi üzmeyin canınızı sıkmayın güne pozitif başlamaya çalışınarada benim kulaklarımı çınlatınsizleri çok seviyorum çok yakında dönücem

funda iyi tatiller hersye gönlünce ve diledğin kdr mükemml geçsin mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrr :132::123:

biz telefonda konuştuk bugün ama :26: güle güle demiycem, daha akşama çok var foruma yazarım dedim.. gitmiş bak
özliycem herşeyi bilen kadınımızı

fundacım ii tatiller inşallah herşey umduğundan güzel geçer tatlım bol bol gez,eğlen..

sağol eos geldiğimde görürüm tekrar seni inşallah bi yere kaybolma
elfişşşunutmadan sen tatildeyken ben daha gelmemiş olucam iyi tatiller canım bol bol eğlen görümceni sakın kafana takıp huzurunu tatilini bozma
bolcum sanada beebğin ve eşinle iyi tatiller
burda kalan arkadaşlarımada sıkılmadan huzurlu günler iyi çalışmalar sonrasındada iyi tatiller olur inşallah

:) evt cnm öle napalım
isim konusu hala muamma canım eşim şimdi açmış sinir ediyo beni bir isimler sayıyo saçma sapan sende hiçbişeyi beğenmiyon diyo sonrada bakalım şimdilik gündemde ırmak,nil,doğa var bakalım:))

ay gitmemiş
iyi yolculuklar fıstığım, inşallah çoook güzel bir tatil olur :98: balayı gibi düşün düğün de süper geçsin, sorunsuz, çook eğlencelii böyle
seviyorum seni

yok fundacım biz bal kızımla burdayız seni bekliyoruz iyi tatiller bolbol gez dinlen eğlen romantik ve ask dolu geceler diliyorummmmmmmmmmm sana ve eşine

isimlerde ğ sevmiyorum ben :26: ırmak güzel ben de kızım olursa ipek koyucam inş çok seviyorum bu ismi, fulya da güzel isim :)))

ayyyy yetişemedim ben ya fundammm yolun açık olsun. günlerin gecelerin birbirinden güzel geçsin inşallah. kardeşine de ömür boyu mutluluklar diliyorum. bol bol enerji topla, güzel güzel anılar biriktir ve bunları kare kare çekip dönünce bize göster seni özlicez canım.

aaa funda yaa ne çabuk gittin neyse nası olsa denk gelir okursun cnm iyi yolculuklar şimdiden çok eğlenin bizim yerimize de. Alanya'ya gelince bize de uğrayın. Uğrayamazsanız uçaktan el sallayın görürüm ben :))) tabi kiii herkesin istediği üzere bol foto bekliyoruz facebook'a falan girersen hemen koy ha

yaren cnm altın işi cidden söz, verilecek yani. Eltime yapıldı bana da olacak mecbur. hatta 200gr olacaktı ama ona 160 gr verilmiş sana da öyle olur dediler. hatta eltim hala kızar banane bana ne söylendiyse o verilecek ben daha 40 gr daha alıcam onlardan diyor D o çok fena yaaa D

eos biz tanışamadık cnm ama bebişini gördüm maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı. Bize de verir inş. allah böyle tatlı bi şeyyyy )

yarenay nereye kaçtın bilgisayarın şarjı bitmek üzere balkondayım bi selam verip geçeyim. iyi geceler canımmm

günaydın kızlarrrr... bugün cumartesi yaşasınnnn

ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz

ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz

ay canım çok sevindim. Şimdi şafak sayarsın çok iyi düşünmüşsünüz ya..

günaydın herkese

günaydın kızlar

canım hadi gözünaydın çok sevindim ne güzel bi bayram sabahı daha annenlerle olacaksın

şimdiden çok heyecanlıyım. geçmez bu 2 ay şimdi bana süpriz yapmayı planlıyoruz. kimseye söylemicez son dakikaya kadar. bir sabah ansızın karşısına çıkcam annemin, kahvaltıyı hazırla biz geliyoruz diye

Kk bayanları günaydın.. iyi bir hafta sonu diliyorum herkese

Tatlım çok sevindim ailenle olmana inş bi aksilik çıkmadan gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…