sağol canım benim güzel dileklerin içinFunda gittimi ya ben her ihtimale karşı yazacaklarımı yazayım bugün yoğun atlamıyayım
Sevgili fundacım :) öncelikle iyi yolculuklar umarım düğün çok güzel geçer hiç bi aksililk olmaz herşey yolunda gider ve düğün zamanında adetin olur biter.Tatil içinde bol bol gez dinlen eğlen coş ve fotoğraf çekil malum foto diye başının etini yeriz :) Sana kocaman iyi eğlenceler ve iyi tatiller. yolunuz açık olsun çok mutlu bi şekilde dönersin inşallah canım öpüyorum seni
Seni çok özleyeceğim şeker
hiç alarsmarladık demeden gitmişş
neyse güle güle gitsin gesin :))
söyle zuzum, sor bakim hoşuna gitmeyen bişeyi sen yapsan naparmışçabuk geri versin de patronu, parayı tamamla yatır yoksa taliplisi çok çıkar :26:
olsun biz biliyoruz ya kız olduğunuisim konusunda ne yaptınız canım?
ay funda gitti mi?
biz telefonda konuştuk bugün ama :26: güle güle demiycem, daha akşama çok var foruma yazarım dedim.. gitmiş bak
özliycem herşeyi bilen kadınımızı
isimlerde ğ sevmiyorum ben :26: ırmak güzel:) evt cnm öle napalım
isim konusu hala muamma canım eşim şimdi açmış sinir ediyo beni bir isimler sayıyo saçma sapan sende hiçbişeyi beğenmiyon diyo sonrada bakalım şimdilik gündemde ırmak,nil,doğa var bakalım:))
sağol canım benim güzel dileklerin içininşallah bebeğim inşallah hiç bir aksilik sorun çıkmaz burnumdan gelmeden güzel bi tatil yaparım
kuzucum size güle güle demeden gidermiyim hiçkendinize çok iyi bakın kendinizi üzmeyin canınızı sıkmayın güne pozitif başlamaya çalışın arada benim kulaklarımı çınlatın sizleri çok seviyorum çok yakında dönücem
günaydın kızlarrrr... bugün cumartesi yaşasınnnn
ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz
ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?