2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kk bayanları günaydın.. iyi bir hafta sonu diliyorum herkese

Tatlım çok sevindim ailenle olmana inş bi aksilik çıkmadan gelirsin

inşallah canım. az önce facebookta babamla konuştum. senelik izin yok mu kızım dedi. dedim baba var da ne zaman olacağı belli değil, bir de bu sene Türkiye'ye gelmemeye karar verdik. oraya yapacağımız masrafı kenara atalım, daha çabuk dönelim Türkiye'ye dedik falan dedim. ne diyim kızım, özlemeye devam ederiz biz de dedi. içimm gittti ya. süprizi de bozmak istemiyorum ama böyle konuştuklarında da çok üzülüyorum...

günaydın kızlarrrr... bugün cumartesi yaşasınnnn

ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz

oleyyy sakın bozma süprüzü sakııınnnnn

günaydın bacılar

benimde içim gitti şimdi doldum bende dayanamam ama sen sürprizi bozma benim bile iznim olsa 2gün atlar giderim

enkidu, eos sizdemi gurbettesiniz ((

bu konuda en rahat benim galiba :)) bide elfinin ailesi ist.da diye hatırlıyom:44:

bu konuda en rahat benim galiba :)) bide elfinin ailesi ist.da diye hatırlıyom:44:

Evet canım otobüsle annemlere gitmek yarım saat. Sık sık olmasada gidiyorum işte ama taşınırsak çok uzak olucak annemlere. Artık gittiğimizde orda kalırız mecburen.

yarennn süper bi haber bu hepinize çok iyi gelecek bu tatil ne iyi yapmışşın cnm çok sevindim gerçektennn!!!

bnn de rahatım zuzu beni unuttunn. eşimin ailesi üst katta benim ailem bi sokak üstte :)))

Son düzenleme:
inşallah seneye bu zamanlar İzmir'ime dönmek için gün sayıyor olcam. belki de İzmir'de bile olurum bugünlerde

2 saat kdr yokum bahçemdeki sebzeleri sulucm gusel yetişsinlerde yiyelim temmuz ağustosda

walla sula cnm kendi yetiştirdiğin sebze meyveni yemek ayrı bi zevk
biz de bugün evdeyiz heralde biraz kafa dinleyeyim. Eşim de araba bakmaya çıktı aylar oldu bi araba bulamadılar doru dürüst yaa

çok lezzetli oluyor ilk başta bu evi beğenmemiştm ama suan iyiki aldık diorum geçen senede eşimle ektik bahçemizi bu senede ektik.meyveler oldu hepsi kopar kopar yee :) dut erik vişne yer çileği. incirlerde olur yakında. maydonozu kopartıp bahçeden yiyoruz dereotu nane hepsi var

günaydın kızlarrrr... bugün cumartesi yaşasınnnn

ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz
yarenim çook güzel düşünmüşsünüz canım, hep birlikte şafak sayarız 2 ay geçer bence de bozma süprizii :))

zuzuş ben de yakınım aileme, 1 sokak aşağıda annem

ben nasıl uyumuşum bugün yaa, saat 11 de yattım gece 12:45 felandı uyandım, 14 saat neredeyse nasıl yorulmuşsam hafta boyunca

off süper yaa. Bizim de babamın var öyle bahçesi her çeşit meyve var. Buradaki evimiz apartman dairesi ama apartmanın bahçesi var orada da limon nane soğan falan var lazım olduğunda kopar al çok pratik. Nerede oturuyorsunuz bu arada müstakil ev mi?

ben nasıl uyumuşum bugün yaa, saat 11 de yattım gece 12:45 felandı uyandım, 14 saat neredeyse nasıl yorulmuşsam hafta boyunca

ooooooooo maşallah cnm iyi uyumuşsun. Biz de balkonda yattık yine sabah 5 te bi kalktım .ıçım donmuş afedersiniz ne kadar soğuk olmuş. İçeri kaçtım sonra içerde yattım. Soğuktan değil de bi kuş vardı ağaçta cırcırcır ötüyordu uykumu dağıttı sabah da eşim uyandırdı 10 gibi kayınvalideme çıktık kahvaltı ettik falan filan...

Son düzenleme:
çkalede otuyorum evt aldığımda müstakildi biz üst katı yaptık ama üst katı daha bitiremedk inşaat halinde bitince 2 kat arasına merdiven açılck 1 sene oldu daha alalım resimleri çekerim akşamüstü koyarım bahçemi evimi falan. asma yaprağı bile topluyorum sarma için :) bahçe düzenlemesi yapamadık daha düğün borcundan

aa doğru ya canım daha az önce yazmışsın çanakkale diye kafa mı kaldı bende :)))
Bekleriz cnm resimlerini. Her türlü resime bakmaya açığız biz topikcek çok severiz çekilmeyi de bakmayı da bahçeyi de yavaş yavaş yaparsınız acele etmeyin sıkmayın kendinizi her şey bir anda olmuyor zaten. ay aklıma ne geldi mesela benim evde zigon sehpam yok. Orta sehpa idare ediyor bi kalabalık misafir gelse... eksik illa ki oluyor.

keşke bizim balkonda da uyunabilse, denerdim walla özeniyorum
benim uykum çok ağırdır öyle kuşmuş uyandıramaz beni, evlenmeden önce annem süpürge açardı odamı süpürürdü ben uyumaya devam ederdim
ölü gibi uyuyorum bazen :26:

bugün temizlik yapim diyorum, yarın da annemin misafiri varmış oraya giderim
başka yapıcak bişi yok maalesef, eşim çalışıyo.. dışarı da çıkasım yok,hava inanılmaz sıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…