Kk bayanları günaydın.. iyi bir hafta sonu diliyorum herkese
Tatlım çok sevindim ailenle olmana inş bi aksilik çıkmadan gelirsin
günaydın kızlarrrr... bugün cumartesi yaşasınnnn
ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz
inşallah canım. az önce facebookta babamla konuştum. senelik izin yok mu kızım dedi. dedim baba var da ne zaman olacağı belli değil, bir de bu sene Türkiye'ye gelmemeye karar verdik. oraya yapacağımız masrafı kenara atalım, daha çabuk dönelim Türkiye'ye dedik falan dedim. ne diyim kızım, özlemeye devam ederiz biz de dedi. içimm gittti ya. süprizi de bozmak istemiyorum ama böyle konuştuklarında da çok üzülüyorum...
inşallah canım. az önce facebookta babamla konuştum. senelik izin yok mu kızım dedi. dedim baba var da ne zaman olacağı belli değil, bir de bu sene Türkiye'ye gelmemeye karar verdik. oraya yapacağımız masrafı kenara atalım, daha çabuk dönelim Türkiye'ye dedik falan dedim. ne diyim kızım, özlemeye devam ederiz biz de dedi. içimm gittti ya. süprizi de bozmak istemiyorum ama böyle konuştuklarında da çok üzülüyorum...
enkidu, eos sizdemi gurbettesiniz((
bu konuda en rahat benim galiba :)) bide elfinin ailesi ist.da diye hatırlıyom:44:
enkidu, eos sizdemi gurbettesiniz((
bu konuda en rahat benim galiba :)) bide elfinin ailesi ist.da diye hatırlıyom:44:
2 saat kdr yokum bahçemdeki sebzeleri sulucm gusel yetişsinlerde yiyelim temmuz ağustosda
yarenim çook güzel düşünmüşsünüz canım, hep birlikte şafak sayarız 2 ay geçergünaydın kızlarrrr... bugün cumartesi yaşasınnnn
ayrıcaaaaaa Ramazan bayramı için Türkiye'ye bilet aldım. Bayramı annemlerle kutlıcazzz
zuzuş ben de yakınım aileme, 1 sokak aşağıda annemenkidu, eos sizdemi gurbettesiniz((
çok lezzetli oluyor ilk başta bu evi beğenmemiştm ama suan iyiki aldık diorum geçen senede eşimle ektik bahçemizi bu senede ektik.meyveler oldu hepsi kopar kopar yee :) dut erik vişne yer çileği. incirlerde olur yakında. maydonozu kopartıp bahçeden yiyoruz dereotu nane hepsi var
ben nasıl uyumuşum bugün yaa, saat 11 de yattım gece 12:45 felandı uyandım, 14 saat neredeysenasıl yorulmuşsam hafta boyunca
çkalede otuyorum evt aldığımda müstakildi biz üst katı yaptık ama üst katı daha bitiremedk inşaat halinde bitince 2 kat arasına merdiven açılck 1 sene oldu daha alalım resimleri çekerim akşamüstü koyarım bahçemi evimi falan. asma yaprağı bile topluyorum sarma için :) bahçe düzenlemesi yapamadık daha düğün borcundan
ooooooooo maşallah cnm iyi uyumuşsun. Biz de balkonda yattık yine sabah 5 te bi kalktım .ıçım donmuş afedersiniz ne kadar soğuk olmuş. İçeri kaçtım sonra içerde yattım. Soğuktan değil de bi kuş vardı ağaçta cırcırcır ötüyordu uykumu dağıttısabah da eşim uyandırdı 10 gibi kayınvalideme çıktık kahvaltı ettik falan filan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?