2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay, aynı bizim memleketteki evimizz (şimdi kız kardeşim oturuyo orda)
asmanın altında minik bi çardak var, en sevdiğim yer de orası..
yazın yemeğe oturmadan önce bahçeden domates kopartıp salatanı yapıyosun felan.. çok güzel yaa :)))
geçen yaz 40 gün kaldım orda, bu sene gidemiycem ama.. senelik izin hakkım yok (

süpürge açıkken de miiiiii çok özeniyorum hiçbişeyden rahatsız olmadan uyuyanlara. ben zırt uyanıyorum pırt uyanıyorum her sesi duyarım. Takıntı yaparım mesela saat tiktakı beni mahveder

dün yağmur mu vardı İstanbul'da? Öyle duydum sanki de.Burası da sıcak cnm yaa. Eşim izin al tatile gidelim diyor ama nası alıcam derslere kim girecek olmaz ki...

Ben de yarına bırakıcam temizliği bugün keyif yapim azcık. Akşama da çorba yapıcam babama götürcem

nigar ramazan ağustos sonu mu oluyor ve 7 gün tatil olduğu kesin mi? Resmi tatilse bana da tatil o zaman gderiz biz de

eveet, bizim burda akşam üzeri yağdı.. iş çıkıı anneme gitmiştim, yemek yedim kalktım.. markete uğramasam yakalanmiycaktım yağmura ama pasta malzemem eksikti, çıktım marketten nasıl yağıyo.. eve gelene kadar baya bi ıslandım tabi olsun yaz yağmurlarını seviyorum :)))

bugün de muzlu bi pasta yapim diyorum eşim nezamandır istiyo.. hazır pasta tabanı ile ama, onları yapmakla uğraşamiycam walla tutturması zor oluyo :26:

nigar ramazan ağustos sonu mu oluyor ve 7 gün tatil olduğu kesin mi? Resmi tatilse bana da tatil o zaman gderiz biz de
evet canım 30. ağustos diye biliyorum ben 1. gününü
normalde salı,çarşamba,perşembe ama biz pazartesi-cuma da çalışmiycakmışız.. okullarda da öyle olur büyük ihtimal
eveet sen de 7 gün izin yapıcaksın
benim tatilim 9 gün de oluyo sanki, pazartesiden önce de cumartesi-pazar var sonra tüm hafta 7 gün..ay iyice öğrenim bunu..

heyoooooooooooo bu süper habermiş işte 9 gün tatil ammman allahım hayalini kurayım şimdiden ama bayramın ilk gününü geçirmeden biz bi yere çıkamayız tabi. Onu bunu ziyaret vs. Neyse ondan sonra gideriz artık. Hem havalar da belki belki biraz daha iyi olur o zaman

bizde de öyle olucak galiiba canım, salıdan önce üç gün boşa gidecek olsun ama, bayramın bayram olduğunu hissettiriyo bu aile ziyaretleri :)))
ben gidip süpürge açim, görüşürüz ayşam zuzuşum gelirse burdan öpücüğünü alsın

tamam cnm güle güle kolay gelsin arada uğra burada olur muyum bilmiyorum ama... :44:
zuzuş nerelerde cidden ya?

Aldım nigarım

Ayşam çalışıp duruyoz napayım,işteyim halen

olsun be canım 5 e kadar mıydı?. İşte olduğunu biliyorum da neden giremediğini merak etmiştim iyi insan lafının üstüne gelirmiş hemencik geldin )
Nası gidiyor yoğun musun??

Yok canm 6 ( belkim 5 olur o da zorlarsam bilmiyom verirmi (

biraz yoğunluğum var

Ebru ne güzelmiş bahçeniz, bebişine hormonsuz, lezzetli sebzeler yedireceksin ne güzel :))))

Kızlar, annem geldi bize..eczaneye diye çıktık evden, yürüyüş yaparız hem niyetiyle
eve bi geldimm, içeride yedek anahtarı unutmuşum..elimdeki anahtar hiç bir işe yaramıyo tabi..
Sağ olsun komşularımız açtı, ama bayaa zaman uğraştılar yani (
regl de olamadım, karnım ağrıyo olucak gibiyim ama bakalım.. olsam da şu üzerimdeki ağresiflik, sinir gitsee :84:

tabi tabi sen hep unut beni

kızlarrrr bugün kuaföre gittim kısacık kestirdim saçlarımı. fönlü haline bayıldım ama tabii bu saçlar kıvırcığa dönünce ne olacak bilemiyorum. ama şuanda harika hissediyorum, kociş de çok beğendi. bana diyor bir sene sonra hatunu yenilemişim gibi oldu yeni fotomu koycam en kısa zamanda.

bu arada tuttuğumuz eve badana yapacaklarmış, pazartesi günü de temizlikçi girecek. salı günü izin alcam işten taşıncaz. biz de yarın havuza gitmeye karar verdik yazı çoooook seviyorummmm....

nigar hariç gelen herkes alsın burdan öpücüğünüüü

ay yarenim yaaaa saat 2 gibi felandı ben o yüzden seni yazmadım 1 e kadar çalışıyosun ya tatlım, gittin diye
fönlü halini de çek, merak ettim şimdi saçlarınıı
bana öpücük yok mu şimdi?

guzeldir kimin bahçesi daha resimler var ama kb büyük yukleyemiyorum en kısa zmnda yuklıcm nelerim var daha neler

Herkese merhaba kızlar! Dün yakın bi ark.ımın nikahı vardı, sabahtan onunla kuaföre gittik ve akşama kadar hazırlık yaptık durduk. Nikah çok güzel geçt, kendi nikahımızı hatırlaım her karede.. Bu arada ebru bebeğine ve bahçene bayıldım çok güzel bişi müstakil evde oturmak ama bahçeyle daha önce hiç uğraşmadığım için bilmiyorum benim için zor olurdu herhalde. Fakat bahçeli evlere bayılırım, taze taze her bişini yetiştirebilmek çok güzel. Ev sizin mi peki?

Bugün de aslında evimi temizlemem lazım ama dün de koşuşturmaca ile geçtiği için bugün dinleneyim diyorum bolca. Yoksa nası geçtiğini anlamıyorum haftasonunun. Ramazan bayramı konuşulmuş galiba bir de ben geçen sene kurban bayramında nöbetçiydim çalışıyordum bu sene de ramazanda burda olurum sanırım Hepinzi öpüyorum canlar yine ara ara bakarım herkese şimdiden iyi haftalar önümüzdeki hafta bizde baya bi personel eksiği olacak millet izinlere ayrılmaya başladı daha yoğun olurum tahmini giremem burlara görüşmek üzere

merhabalarrr. günaydın dicem ama olmıcak daha yeni kalktım sayılır da... kahvaltımı falan ettim gerçi şimdi temizliğe başlıcam ufaktan ufaktan. ebrucum resimler çok hoş ama bugün yüklediklerini göremedim ben

yaren çok merak ettim saçlarınıııııııııııııııııııııııı güle güle kullan hemen çek yarın koy ben gelene kadar da kaldırma nolurr yarın 5ten önce mümkün değil giremem zaten:26:

luxxorcum walla görüşemiyoruz artık ben de az girer oldum bu sıralar. Girdiğimde de işte böyle kimse kalmamış oluyor Gerçi bugün pazar herkes geziyor benim kociş işte ben de ev işinde
hadi görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…