ay, aynı bizim memleketteki evimizz (şimdi kız kardeşim oturuyo orda)çkalede otuyorum evt aldığımda müstakildi biz üst katı yaptık ama üst katı daha bitiremedk inşaat halinde bitince 2 kat arasına merdiven açılck 1 sene oldu daha alalım resimleri çekerim akşamüstü koyarım bahçemi evimi falan. asma yaprağı bile topluyorum sarma için :) bahçe düzenlemesi yapamadık daha düğün borcundan
keşke bizim balkonda da uyunabilse, denerdim walla özeniyorum
benim uykum çok ağırdır öyle kuşmuş uyandıramaz beni, evlenmeden önce annem süpürge açardı odamı süpürürdü ben uyumaya devam ederdim
ölü gibi uyuyorum bazen :26:
bugün temizlik yapim diyorum, yarın da annemin misafiri varmış oraya giderim
başka yapıcak bişi yok maalesef, eşim çalışıyo.. dışarı da çıkasım yok,hava inanılmaz sıcak..
eveet, bizim burda akşam üzeri yağdı.. iş çıkıı anneme gitmiştim, yemek yedim kalktım.. markete uğramasam yakalanmiycaktım yağmura ama pasta malzemem eksikti, çıktım marketten nasıl yağıyo.. eve gelene kadar baya bi ıslandım tabisüpürge açıkken de miiiiiiçok özeniyorum hiçbişeyden rahatsız olmadan uyuyanlara. ben zırt uyanıyorum pırt uyanıyorum her sesi duyarım. Takıntı yaparım mesela saat tiktakı beni mahveder
dün yağmur mu vardı İstanbul'da? Öyle duydum sanki de.Burası da sıcak cnm yaa. Eşim izin al tatile gidelim diyor ama nası alıcam derslere kim girecek olmaz ki...
Ben de yarına bırakıcam temizliği bugün keyif yapim azcık. Akşama da çorba yapıcam babama götürcem
evet canım 30. ağustos diye biliyorum ben 1. günününigar ramazan ağustos sonu mu oluyor ve 7 gün tatil olduğu kesin mi? Resmi tatilse bana da tatil o zaman gderiz biz de
evet canım 30. ağustos diye biliyorum ben 1. gününü
normalde salı,çarşamba,perşembe ama biz pazartesi-cuma da çalışmiycakmışız.. okullarda da öyle olur büyük ihtimal
eveet sen de 7 gün izin yapıcaksın
benim tatilim 9 gün de oluyo sanki, pazartesiden önce de cumartesi-pazar var sonra tüm hafta 7 gün..ay iyice öğrenim bunu..
bizde de öyle olucak galiiba canım, salıdan önce üç gün boşa gidecekheyoooooooooooo bu süper habermiş işte 9 gün tatil ammman allahım hayalini kurayım şimdidenama bayramın ilk gününü geçirmeden biz bi yere çıkamayız tabi. Onu bunu ziyaret vs. Neyse ondan sonra gideriz artık. Hem havalar da belki belki biraz daha iyi olur o zaman
bizde de öyle olucak galiiba canım, salıdan önce üç gün boşa gidecekolsun ama, bayramın bayram olduğunu hissettiriyo bu aile ziyaretleri :)))
ben gidip süpürge açim, görüşürüz ayşamzuzuşum gelirse burdan öpücüğünü alsın
Aldım nigarım
Ayşam çalışıp duruyoz napayım,işteyim halen
bizde de öyle olucak galiiba canım, salıdan önce üç gün boşa gidecekolsun ama, bayramın bayram olduğunu hissettiriyo bu aile ziyaretleri :)))
ben gidip süpürge açim, görüşürüz ayşamzuzuşum gelirse burdan öpücüğünü alsın
ay yarenim yaaaatabi tabi sen hep unut beni
kızlarrrr bugün kuaföre gittim kısacık kestirdim saçlarımı. fönlü haline bayıldım ama tabii bu saçlar kıvırcığa dönünce ne olacak bilemiyorum. ama şuanda harika hissediyorum, kociş de çok beğendi. bana diyor bir sene sonra hatunu yenilemişim gibi olduyeni fotomu koycam en kısa zamanda.
bu arada tuttuğumuz eve badana yapacaklarmış, pazartesi günü de temizlikçi girecek. salı günü izin alcam işten taşıncaz. biz de yarın havuza gitmeye karar verdikyazı çoooook seviyorummmm....
nigar hariç gelen herkes alsın burdan öpücüğünüüü
Ebru ne güzelmiş bahçeniz, bebişine hormonsuz, lezzetli sebzeler yedireceksin ne güzel :))))
Kızlar, annem geldi bize..eczaneye diye çıktık evden, yürüyüş yaparız hem niyetiyle
eve bi geldimm, içeride yedek anahtarı unutmuşum..elimdeki anahtar hiç bir işe yaramıyo tabi..
Sağ olsun komşularımız açtı, ama bayaa zaman uğraştılar yani(
regl de olamadım, karnım ağrıyo olucak gibiyim ama bakalım.. olsam da şu üzerimdeki ağresiflik, sinir gitsee :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?