2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende uğraşmadım istanbuldan gelin geldm buraya :) öğrenmek isteyince öğreniyor insan düğüne az bi zmn kala aldık tadilat yaptık evlendik düğünden sonrada üst kata başladık ama bitiremedk içi kaldı yapılmadık bitince 2 kat arasına merdiven açmayı düşünüyoruz.

allah yukleyemedm mi acaba ya bu resimler daha hoştu ama bi bakım bende

Benim de eşim çalışıyo hafta sonu maalesef, ben de sıkıcı bir hafta sonu geçiriyorum Ayşam temizliği dün yapmıştım, bugün de dolaplarımı katliycam baştan..annemlere gitsemmi gitmesemmi diye de düşünüyorum, belki 5 gibi hava azcık serinlerse inerim
yine uyumuşum 12 ye kadar

eos, fotoları albümüne yüklesene.. ben de göremedim son eklediklerini :))

canım bahçen çok güzel eriklerin mısırlar nane maydonoz en çokta kediler ne güzeller annelerini emiyolar 3ü beraber ailenle mutlu bir şekilde yaşa canım evinde

eos şimdi olmuş resimler baktım albüme hepsi harika bizim yerimize de ye :))

(ya kızlar bazen smiley ekleyemiyorum sizde de oluyor mu zaman zaman?)

nigarcım ben de temizliği bitirdim dolaplara giriştim azcık. Kışlıkların bir kısmını kaldırmıştım bugün gözüme atkılar bereler falan çarptı onları da kaldırdım kalabalık etmesin. Onların yerine bir yığın halinde duran iç çaşmaşırlarımı bilimum çekmecelere dağıttım

biz şimdi havuzdan geldik kızlar. acık yorgunum. birazdan duşa gircem, sonra da ütü yapmam lazım... bu kadar güzel bir günün ardından istediğim en son şey ütü yapmak ama mecbur tabi

valla bilmem, ben alındım, kırıldım acık nazlanayım bence

fönlü halini çekemedim ya. dün akşam ablamlarla yemeğe falan gittik rüzgardan bozuldu biraz eve gelince de eşim rahat bırakmadı maalesef bozdu saçlarımı. sabah kalkınca da apar topar kahvaltı yapıp çıktık. şu anda bonus reklamında başrolde gibi hissediyorum kendimi. az sonra yüklicem albüme.

hadi nigarım bak kıyamadım sana yine bunların hepsi senin için. bi daha beni unutursan küserim ama

Selam ayşecim yarenaycım bu arada saçını güle güle kullan canım

teşekkür ederim canım. eosun fotolarına baktım ben de. öyle çok bahçe düşkünü olmadığımdan ben en çok köpişi sevdim

adaşım merak etme ben zaten hiç silmiyorum fotoları albümden:98::98:

veee foto albümde :)

Son düzenleme:
aaa müge hoşgeldin. biz iyiyiz asıl sen nasılsın? bebişin nasıl?

günaydınnnn herkese hayırlı haftalar...

ablam yeğenimi kreşe bırakırken çok ağladı yine. ablam da annemle babamı getiriyor şimdi 2 ay bebişe baksınlar diye haftaya bu kadar mı güzel başlanır ya maşallah maşallah

aaa ne güzel bir haber hemde 2 ay
e bayramda gitmiycekmisiniz yarenim?

dönmezlerse de arkadaşlarınızla, akrabalarınızla, izmirinizle hasret giderirsiniz canım
gelceklerini bilseydin almazdın biletleri, ama olsun vardır bunda da bir hayır :))))))

günaydın kızlar hayırlı huzurlu haftalar,
pek tadım yok bugün benim canım sıkkın ama buralardayım..
yarenaycım saçların güzel olmuş değişiklik arada iyiidir güle güle kullan..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Ebru bahçeni çok beğendim

Nektarcım geldim canım ama bu hafta çok yoğunum ya ama olsun haftaya bugün tatilde olucam mutluyum :)

Çok yorgunum dün bende temizlik yaptım viledanın sopası elimde kaldı dün :) tam sıkıyordum çat diye kırıldı o kadar su hazırlamıştım hemen bi bez attım içine dizlerimin üzerinde sildim yerleri bacaklarım hamlaşmış nasıl ağrıyor ya. bizede kahvaltıya misafir gelmişti erken kalktım. Eşimin bi akrabası istanbulda askermiş onu davet ettik sonra eşim biraz dolaştırmaya çıkardı onu bende o sırada temizlik yaptım ama çok yoruldum. akşamada düğüne gitttik patronun kızı evlendi. Sonra eve geldik bide kaybedenler kulubünü izledik 1 de yattık çok uykum var
cumartesi günüde çıktım eve gittim sözde o gün temizlik yapacaktım eşim dedi alışverişe çıkalım plaj çantam yoktu onu almaya gittik dolaştık yemek yedik annemlere gittik geç döndük öyle geçti işte haftasonum

zuzu yok yine ortalıkta???

annemler yarın akşam geliyorlar, tam da bizim taşındığımız güne ya...

zuzu yok yine ortalıkta???

annemler yarın akşam geliyorlar, tam da bizim taşındığımız güne ya...

Canım siz süpriz yapcaktınız onlar yaptı hemde 2 ay kalacaklar iyiymiş valla. İnş.birlikte dönersiniz. Aslında parada biriktiriyorsunuz biletleri iptal etme şansınız varsa edin.Zaten seneye temelli gideceksiniz.Gerçi eşinin aiesi orda bu seferde o ister gitmeyi haksızlık olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…