2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bol, hayırdır canım işle mi ilgili can sıkıntın.. öylesine mi? :26:
Elfim bi hafta sonu da dinlen ya, çok yoruyosun kendini..ama tatiline az kaldı :))

ben hala regl olmadım, olsam da kurtulsam, gerginim çok.. 2. testi de yaptım negatif.. stresten gecikti sanıyorum ki

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar

canım beni unutmuşun napalım olsun
hep birilerini unutuyorum ben sanırım bu aralar işe geliş saatini net bilmediğimden yazmadım canım, yoksa daha sayacak bir sürü kişi var Ayşam, süper felan :)) kızma, al çiçek

canım promosyonlu bilet aldığımızdan iptal etme şansımız yok diye biliyorum. hem dediğin gibi şimdi annemler geldi diye iptal edelim dersem eşime büyük haksızlık olur. biz her durumda gideriz artık, en azından eşimin tarafını, İzmir'i ve arkadaşlarımızı görmüş oluruz. İzmir ikimize de iyi gelir eminim. Annemler de bayram için dönerler sanırım bizimle. zaten Eylül başı dönüyor ablamların bakıcısı da.

yok cnm eşimle atıştıkta biraz konuşmadım dün hiç oyüzden içim sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli oturduğum yerde ..
cnm bence çok stres yaptın ondan olmadın bırak düşünme 2 sindemi olman gerekiyodu?

Bolcum neden atıştınız?

bolcum eşine söyle seni üzmesin, işyerindeki yetiyor zaten. eğer çok büyük bir problem değilse uzatmayın bence. sonuçta hamilesin bebişini düşün

amannn saçma sapan şeyler aslında elle tutulur doğru düzgün bişe yok ama böle duyarsız kalınca bende üzülğyorum bugün antalyaya gitti yarın gece dönecek yine konuşmıcaz yani..

bolcum sen evde yalnız mı kalcaksın akşam? bence kardeşin falan varsa çağır yanına. insan yalnızken bu konuları daha çok düşünüp, daha çok üzülüyor. heran arar mı falan diye gözü telefonda oluyor. kafanı dağıtacak birileri yanında olursa daha iyi olur bence.

gözünaydın canım annenler sana senden önce sürpriz yaptı ne güzel sen yine gidersin izmire sen giten 1 hafta 10 gün kalacaksın annenler 2ay hasret giderirsiniz işte

hep birilerini unutuyorum ben sanırım bu aralar işe geliş saatini net bilmediğimden yazmadım canım, yoksa daha sayacak bir sürü kişi var Ayşam, süper felan :)) kızma, al çiçek

kızmıyorum canım şaka yaptım bende 7de geliyorum ama sabah işlerimi hallettikten sonra geliyorum teşekkür ederim çiçekler için

en son 2sinde olmuştum bu ay 30unda olmam lazımdı..

canım anlıyorum seni, ufacık şeye inat edip uzatıyolar..alttan alan taraf olmaktan da sıkılıyo insan
konuşursunuz gelince, üzme kendini..bebişini düşün :26:

ayy sorma cnm oda ayrı konu annemler haftasonu denize gittiler babam burda sanıyodum meğerse oda bugün orda kalacakmış anneme dedim bende sizde kalacaktım babam gelir heralde gelmezsede napim artık tek başıma kalırım kaynanamlara falan gitmem çünkü rahat edemem.

evet cnm maalesf öylebakalım gelmesini beklicem artık hem alttan alan sen oluyosun hemde kendilerini üste çıkarmıyolarmı hep kendileri alttan alıyomuş gibi deli oluyorum bu duruma..
bu arada son testi ne zaman yaptın?

Son düzenleme:
dün yaptım, tek çizgi çıktı
ama regl olucakmışım gibi hafif hafif ağrıyo karnım.. wc ye gidip bakıyorum hiç bişi yok.. tekrar test alırım 2-3 güne kadar olmazsa

aynennn, ve en sinir olduğum şey "herşeye alınıyosun, her şeyi sorun haline getiriyosun, hep kırılıyosun" demesi
kıracak bişi yapma o zaman.. en iyisi takmiycaksın, ama yapamıyo insan iştee :44: senin eşin gelir gönlünü alır bol, sıkma canını, hamile halinle üzmez senii

:) evt cnm hep alıngan biz oluyoruz keyfimizden ya sanki işte bakalım görecez alacakmı almıcakmı kendi bilir ben konuşmıcam ama
cnm olsaydı heralde gününde geçtiğine göre çıkardı diye düşünüyorum sen daha fazla stres yapma bence olursun ağrın falanda varsa..

işte de streslisin zaten, düşünme hiç, nasıl olsa yarına kadar konuşamiycaksınız..ay bu durumda da insan hep telefonuna bakıyo gelince konuşur, halledersiniz :)))

zuzu nerdee :26:

Havalardan galiba hepimizin eşi bi dengesizleşti. Bende geçen gün eşime alındım sonra konuşmadım cumartesi gönlümü almak için gel dışarı çıkalım sana çanta alalım dedi sonra gittik defactoya girdik ordan aldım bi tane. Kasada sıra bekliyoruz dalmıştım eşimde dediki ah keşke içinden geçenleri duyabilsem bi söylesen dedi. Yazılı versem olurmu dedim olur dedi çıkardım çantamdan o gün yazdığım kağıdı verdim :) Çok komik oldu güldü baya :) Cumartesi öylesine yazmıştım çantama koymuştum vermicektim aslında ama oda öyle deyince denk geldi sonra sarıldı falan öylece barıştık :)

Çantamıda göstereyim aynı renklerde içinde kumda serebilmek için örtüsüde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…