elfi, zuzu, bol nerde yaa
iyice ıssızlaştı bu topik
hep birilerini unutuyorum ben sanırım bu aralargünaydın kızlar herkese hayırlı haftalar
canım beni unutmuşun napalım olsun
Canım siz süpriz yapcaktınız onlar yaptı hemde 2 ay kalacaklar iyiymiş valla. İnş.birlikte dönersiniz. Aslında parada biriktiriyorsunuz biletleri iptal etme şansınız varsa edin.Zaten seneye temelli gideceksiniz.Gerçi eşinin aiesi orda bu seferde o ister gitmeyi haksızlık olur yani
bol, hayırdır canım işle mi ilgili can sıkıntın.. öylesine mi? :26:
Elfim bi hafta sonu da dinlen ya, çok yoruyosun kendini..ama tatiline az kaldı :))
ben hala regl olmadım, olsam da kurtulsam, gerginim çok.. 2. testi de yaptım negatif.. stresten gecikti sanıyorum ki
yok cnm eşimle atıştıkta biraz konuşmadım dün hiç oyüzden içim sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli oturduğum yerde ..
cnm bence çok stres yaptın ondan olmadın bırak düşünme 2 sindemi olman gerekiyodu?
Bolcum neden atıştınız?
amannn saçma sapan şeyler aslında elle tutulur doğru düzgün bişe yok ama böle duyarsız kalınca bende üzülğyorum bugün antalyaya gitti yarın gece dönecek yine konuşmıcaz yani..
günaydınnnn herkese hayırlı haftalar...
ablam yeğenimi kreşe bırakırken çok ağladı yine. ablam da annemle babamı getiriyor şimdi 2 ay bebişe baksınlar diyehaftaya bu kadar mı güzel başlanır ya maşallah maşallah
hep birilerini unutuyorum ben sanırım bu aralarişe geliş saatini net bilmediğimden yazmadım canım, yoksa daha sayacak bir sürü kişi var Ayşam, süper felan :)) kızma, al çiçek
en son 2sinde olmuştum bu ay 30unda olmam lazımdı..yok cnm eşimle atıştıkta biraz konuşmadım dün hiç oyüzden içim sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli oturduğum yerde ..
cnm bence çok stres yaptın ondan olmadın bırak düşünme 2 sindemi olman gerekiyodu?
bolcum sen evde yalnız mı kalcaksın akşam? bence kardeşin falan varsa çağır yanına. insan yalnızken bu konuları daha çok düşünüp, daha çok üzülüyor. heran arar mı falan diye gözü telefonda oluyor. kafanı dağıtacak birileri yanında olursa daha iyi olur bence.
en son 2sinde olmuştum bu ay 30unda olmam lazımdı..
canım anlıyorum seni, ufacık şeye inat edip uzatıyolar..alttan alan taraf olmaktan da sıkılıyo insan
konuşursunuz gelince, üzme kendini..bebişini düşün :26:
dün yaptım, tek çizgi çıktıevet cnm maalesf öylebakalım gelmesini beklicem artık hem alttan alan sen oluyosun hemde kendilerini üste çıkarmıyolarmı hep kendileri alttan alıyomuş gibi deli oluyorum bu duruma..
bu arada son testi ne zaman yaptın?
dün yaptım, tek çizgi çıktı
ama regl olucakmışım gibi hafif hafif ağrıyo karnım.. wc ye gidip bakıyorum hiç bişi yok.. tekrar test alırım 2-3 güne kadar olmazsa
aynennn, ve en sinir olduğum şey "herşeye alınıyosun, her şeyi sorun haline getiriyosun, hep kırılıyosun" demesi
kıracak bişi yapma o zaman.. en iyisi takmiycaksın, ama yapamıyo insan iştee :44: senin eşin gelir gönlünü alır bol, sıkma canını, hamile halinle üzmez senii
işte de streslisin zaten, düşünme hiç, nasıl olsa yarına kadar konuşamiycaksınız..ay bu durumda da insan hep telefonuna bakıyo:) evt cnm hep alıngan biz oluyoruz keyfimizden ya sanki işte bakalım görecez alacakmı almıcakmı kendi bilir ben konuşmıcam ama
cnm olsaydı heralde gününde geçtiğine göre çıkardı diye düşünüyorum sen daha fazla stres yapma bence olursun ağrın falanda varsa..
Evet ya zuzu nerde kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?