günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar
canım beni unutmuşun napalım olsun
gözünaydın canım annenler sana senden önce sürpriz yaptı ne güzel sen yine gidersin izmire sen giten 1 hafta 10 gün kalacaksın annenler 2ay hasret giderirsiniz işte
elfii çok hoş çantan, kullanışlıya benziyo
benim hasır plaj çantamın içine maalesef pek bişi sığmadığından sinir oluyorum ama bi okadar da beğeniyorum kendisini
dışarıdan bakan dünya sığar der ama içi küçük maalesef :)))
güle güle kullan canım
offf eşim aradı şimdi. evin boyasında sorun çıkmış, boyacı en erken cuma günü yapabilirim o güne kadar doluyum demiş. ev sahibi de siz taşının cuma günü yapar boyayı demiş. ben tanımadığım adama nasıl güvenip de bırakayım evde onu tek başına? olcak iş mi!!! sinir oldum ya. zaten burası çok da sinmiyordu içime, bunlar da oldukça daha çok soğuyorum offff
annenler nezaman geliyodu canım, onlar kalır boyacının yanında :26:
GÜNAYDIN HERRKESE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM REGL OLMAYANLAR İNŞ HAMİLEDİRRRRRRRRRYENİ HAMİŞLER OLUR ARAMIZDA. KIZIMLA KAHVALTIYA ÇIKIYORUZ ŞİMDİ BAHÇEYEE GELİRİZ GENE
beni unutmuş ama nese
çok sevindim annenlerin gelmesine hasret sona ericek sonunda inş
annenler nezaman geliyodu canım, onlar kalır boyacının yanında :26:
eşyalarını bi yere topla üzerini bi çarşafla kapat. Zaten eşyalı eve gidicen bi plazman bi valizlerin vardır sanırım. bulaşık makinene de dikkat etsinler.
evt yarenaycım için rahat etmezse çle yapın yada 1 gün sonra yapılır cmtsi kalabilirisin heralde yanında
çok acıktım ben ya. gözlerim dönüyor resmen. daha koskoca 1 saat var
yok cnm eşimle atıştıkta biraz konuşmadım dün hiç oyüzden içim sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli oturduğum yerde ..
canını sıkma canım bebişini düşün yarın gelince gönlünü alır eşin merak etme bazaen öyle düşüncesizlikler yapabiliyolar
yok cnm eşimle atıştıkta biraz konuşmadım dün hiç oyüzden içim sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli oturduğum yerde ..
canını sıkma canım bebişini düşün yarın gelince gönlünü alır eşin merak etme bazaen öyle düşüncesizlikler yapabiliyolar
evt canım maalesf yapıyolar işte(yarına kadar beklicez artık..
bende acıktım yaa dün sarma yapmıştım sonunda:)) onu yicem getirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?