2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

offf eşim aradı şimdi. evin boyasında sorun çıkmış, boyacı en erken cuma günü yapabilirim o güne kadar doluyum demiş. ev sahibi de siz taşının cuma günü yapar boyayı demiş. ben tanımadığım adama nasıl güvenip de bırakayım evde onu tek başına? olcak iş mi!!! sinir oldum ya. zaten burası çok da sinmiyordu içime, bunlar da oldukça daha çok soğuyorum offff

elfii çok hoş çantan, kullanışlıya benziyo
benim hasır plaj çantamın içine maalesef pek bişi sığmadığından sinir oluyorum ama bi okadar da beğeniyorum kendisini
dışarıdan bakan dünya sığar der ama içi küçük maalesef :)))
güle güle kullan canım

GÜNAYDIN HERRKESE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM REGL OLMAYANLAR İNŞ HAMİLEDİRRRRRRRRR YENİ HAMİŞLER OLUR ARAMIZDA. KIZIMLA KAHVALTIYA ÇIKIYORUZ ŞİMDİ BAHÇEYEE GELİRİZ GENE

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar

canım beni unutmuşun napalım olsun

beni unutmuş ama nese

gözünaydın canım annenler sana senden önce sürpriz yaptı ne güzel sen yine gidersin izmire sen giten 1 hafta 10 gün kalacaksın annenler 2ay hasret giderirsiniz işte

çok sevindim annenlerin gelmesine hasret sona ericek sonunda inş

Buda hasır. içi küçük evet ama şirin oluyor böyle ya diğerleri çok büyük ne öyle bavul gibi.

eşyalarını bi yere topla üzerini bi çarşafla kapat. Zaten eşyalı eve gidicen bi plazman bi valizlerin vardır sanırım. bulaşık makinene de dikkat etsinler.

öyle dua etme Ebruu, daha erken bizim için
seneye yaza gelsin bebiş

herkezi unutmuşum tamam, al kızınla sana da çiçek

annenler nezaman geliyodu canım, onlar kalır boyacının yanında :26:

canım aslında babam kalabilir doğru. ama ne güzel temiz temiz taşınacaktık ya. boyacılar gidecek bir daha temizlik falan uğraşcaz off....

eşyalarını bi yere topla üzerini bi çarşafla kapat. Zaten eşyalı eve gidicen bi plazman bi valizlerin vardır sanırım. bulaşık makinene de dikkat etsinler.

bizim tvyi duvara monte etmek gerekiyor, tv sehpası falan yok. takcaz, çıkartcaz bir daha takcaz. sırf külfet valla.

evt yarenaycım için rahat etmezse çle yapın yada 1 gün sonra yapılır cmtsi kalabilirisin heralde yanında

cumartesi günü de yarım gün çalışıyoruz canım. ama nigarın dediği gibi babam kalabilir yanında. ben sadece taşınalım bitsin istiyordum. şimdi çok saçma olacak.

çok acıktım ben ya. gözlerim dönüyor resmen. daha koskoca 1 saat var

Bizim yemekte hazır köfte vardı, yemedim
çorba, pilav ve salata yedim
Zuzu nerde yaa, insan girer bişi yazar öyle gider naparsa yapar Merak ediyoruz burda
inş kötü bişi yoktur :26:

evet ya ben de çok merak ettim bak. hala gelip bir selam vermemiş yani. inşallah yoktur kötü birşey:18::18:

Canım sıkkın ya 3 gundur ya sular kesiliyor gunduzleri tüm işlerim aksıyor zaten aleyna ile yapamıyorum üstüne su kesintisi

zuzummm nerdesin kız? hayırdır, nedir seni bu saate kadar bizden uzak tutan??

selam kızlar hemn yazıp çıkıcam...
kendi yerimde değilim.patronun msadayım bugün...

çok işim var, işlerimi bitirmem gerek, yarın eşimin d.günü için erken izin alıcam...daha sölemedim...bitireyim işlerimi öle izin alıcam...veriri inş

...çok da yorugunum kollarım bacaklarım tutmuyor, dün k.validemin badanasını yaptık...boyacı gelcekti gelmedi adam iş başa düştü zaten cumartesi gecesi misafir vardı...balkonda sabahladık :)) gece 3te acıktılar kahvaltılık ayarladık..sabah ezanı okunuyodu biz halen balkonda oturuyoduk...sabah 6da gittiler...bi yattık öğlen 12de kalktık...sonra gittik badana yaptık hiç dinlenemedim

neyse ben kaçar öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…