2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aynen yorgunum elfim...2010 defterleri yazdırdım,patronun yazıcıdan yazdırdım...şimdi kontrol etcem..
Daha bordroları yapıcam..

Elemanada muhtasarları yaptırıyom ama yanlış yapmış :)) yaptıklarını tekrar başa döndürdüm :s

ay allahım sabah 6 ya kadar misafir e sen cumartesi erken kalkmadın mı nasıl dayandın zuzum yaa, benim bünyem 2 de felan çoktan isyan etmişti e gençsin tabi o da var
ama ertesi gün badana kıyamam

ay allahım sabah 6 ya kadar misafir E sen cumartesi erken kalkmadın mı nasıl dayandın zuzum yaa, benim bünyem 2 de felan çoktan isyan etmişti E gençsin tabi o da var
Ama ertesi gün badana Kıyamam

He valla ...zaten onlar haftaiçi de gelseler 1i buluyo gitmeleri :)))

aynen c.ertesi çalıştım pazarda çalıştım :)

Elfiii ıng ye turunu hesap açtırdım...akşam üstü gidip yatırcam parayı...fazla faiz vermiyorlar...1000 tl 30 gün sonra sadece 7lira faiz veriyo :))) ama olsun fazinde değilim şimdilik dursun orda..sonra araştırırım faiz konusunu ,başka bankaya çekerim
istediğin zaman kapatabiliyomuşsun,bi masrafı olmadan

gerçekten çok geç saatlere kadar kalıyorlarmış canım. niye o kadar kalıyorlar ki? böyle sırf yük oluyor size. ben istemem öyle misafir ya ne olursa olsun...

9 bine yada 63 tl faiz gelir, kötü değil ki zuzum..

gerçekten çok geç saatlere kadar kalıyorlarmış canım. Niye o kadar kalıyorlar ki? Böyle sırf yük oluyor size. Ben istemem öyle misafir ya ne olursa olsun...

:)) napayım canm,idare ediyoz...mümkün oldukça haftasonu gidiyorum ben onlara :))

9 bine yada 63 tl faiz gelir, kötü değil ki zuzum..

öyle evet canım :) hayırlısı olsun artık....
Yalnız para yatırmaya şubeye gitcekmişim, kart vermiyo...kredi kartı vericekmiş, istemicem ama....

İyi bence. Bir an önce yatır paranı azar azar gidecek yoksa

Sen bu akşam bi güzel dinlen. dün bende çok yorulmuştum ayaklarımı uzattım aldım kumandayı elime pazar günleri çok güzel türk filmleri oluyormuş ya :)) filiz akının bi filmini izledim

Of benimde bu akşam ütüm var bu hafta çantamı hazırlamam lazım işyerinde yoğunum evde yoğunum

Düğün zamanında çok zayıfmışsın bence böyle iyisin

sevmiyorum suanki kilomu diyettim sözde ama 59 suan 55 olmam lasım

faiz konusunu bana sor en ii halkbankası veriyor faiz oranları çok ii

sevmiyorum suanki kilomu diyettim sözde ama 59 suan 55 olmam lasım

faiz konusunu bana sor en ii halkbankası veriyor faiz oranları çok ii

ayyy halkbankasına gıcık oluyorum ben. eşimin İzmir'de açtırdığı bir hesabı vardı. buraya geldik bankamatikten para yatıramıyorduk, illa şubeye girmek lazımdı. internet şubesini kullanıyorduk. belli bir zaman sonra oraya da girememeye başladık. telefona şifre gelmiyordu ama bütün kampanya reklamları geliyordu. burdaki şubeyle konuştuk İzmir'i arayın dediler, İzmir'le konuştuk genel çağrı merkezini arayın dediler. Orayı aradık "gizlilik kuralları gereği biz birşey yapamıyoruz, hesabı açtığınız şubeyi (yani yine İzmir'i) arayın dediler. defalarca telefon konuşması yaptık, işe yaramadı. en son artık kapattıralım dedik. bütün parayı çektik, hesabı kapatamadılar. şuana kadar da eminim hesap işletim ücreti borcu çıkarmışlardır bize

Ebrucum paradontax ı önermiştin ya aldım aman allahım nasıl bişey o öyle sanki toprak çiğniyorum tuzlu köpürmüyor. Kadın 1 haftada alışırsın dedi sadece akşamları onunla fırçalıyorum gündüzleri sensodyne ile :)

Son düzenleme:
elfim senden benden başka kimse kalmamış ya hayırdır? nektarın da işleri yoğun galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…