yeni albüm ekledmm
ay allahım sabah 6 ya kadar misafirE sen cumartesi erken kalkmadın mı nasıl dayandın zuzum yaa, benim bünyem 2 de felan çoktan isyan etmişti E gençsin tabi o da var
Ama ertesi gün badanaKıyamam
9 bine yada 63 tl faiz gelir, kötü değil ki zuzum..Elfiii ıng ye turunu hesap açtırdım...akşam üstü gidip yatırcam parayı...fazla faiz vermiyorlar...1000 tl 30 gün sonra sadece 7lira faiz veriyo :))) ama olsun fazinde değilim şimdilik dursun orda..sonra araştırırım faiz konusunu ,başka bankaya çekerim
istediğin zaman kapatabiliyomuşsun,bi masrafı olmadan
gerçekten çok geç saatlere kadar kalıyorlarmış canım. Niye o kadar kalıyorlar ki? Böyle sırf yük oluyor size. Ben istemem öyle misafir ya ne olursa olsun...
9 bine yada 63 tl faiz gelir, kötü değil ki zuzum..
Elfiii ıng ye turunu hesap açtırdım...akşam üstü gidip yatırcam parayı...fazla faiz vermiyorlar...1000 tl 30 gün sonra sadece 7lira faiz veriyo :))) ama olsun fazinde değilim şimdilik dursun orda..sonra araştırırım faiz konusunu ,başka bankaya çekerim
Düğün zamanında çok zayıfmışsın bence böyle iyisin
Elfiii ıng ye turunu hesap açtırdım...akşam üstü gidip yatırcam parayı...fazla faiz vermiyorlar...1000 tl 30 gün sonra sadece 7lira faiz veriyo :))) ama olsun fazinde değilim şimdilik dursun orda..sonra araştırırım faiz konusunu ,başka bankaya çekerim
sevmiyorum suanki kilomu diyettim sözde ama59 suan 55 olmam lasım
faiz konusunu bana soren ii halkbankası veriyor faiz oranları çok ii
elfim senden benden başka kimse kalmamış ya hayırdır? nektarın da işleri yoğun galiba.
bende burdayımmm sıkıldım yaa işim bitti öle oturuyormm..
canım işim felan yok, konuşan da olmayınca bakıp çıkıyorum öyleelfim senden benden başka kimse kalmamış ya hayırdır? Nektarın da işleri yoğun galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?