2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi akşamlar. bugün ütü yapıp iyice toplamam lazım artık eşyalarımızı. hiç de bişey yapasım yok sıcaktan ama...

tatlım onu yalnız kullanma zaten çok kötü bi tadı var başka bir macun ile karıştır sür bana öle dedi diş doktorum :44: gunde 3 kere demişti bana dr

tatlım onu yalnız kullanma zaten çok kötü bi tadı var başka bir macun ile karıştır sür bana öle dedi diş doktorum :44: gunde 3 kere demişti bana dr

Günde 3 kere fırçalıyorum ama o diş macununa alışana kadar şimdilik sadece akşamları kullanıcam. Başka macunlada karıştırdım. Ama dişetlerim baya düzeldi hep yanlış fırçalamaktanmış demek ki.

Uff yoruldum yaa....

Ebru hayırdır nerden biliyon, o dönemlerden geçtin heralde :)) valla yatırdım şimdi parayı...

Yarenay benimde en sevmediğim banka halk bankası...bütün ihtiyar memurlar oraya toplanmış, uyuşuk ilgisiz...öğğ zorunlu olmadığı sürece (yani illa halk bank.yatıcak) asla girmem

ne biliyom hangi dönemden geçtm ? anlamadım cnm ya (faiz konusu ise bi miktar param vardı banka banka gezdm en iyi faiz ordaydı ondn biliroım)

ihtiyar memur hee :)))))) korkma cnm biz hep böle genç kalcz

offf salonumu toparladım biraz, çamaşırlarımı da attım makinaya. ama ütünün başına geçmek için cesaretimi toparlayamıyorum bir türlü...

regl oldum, ama hala sinirliyim gerginim nasıl böylee :95:
etrafı toplim biraz, kitabımı alıp uzanıcam

günaydın herkese annemler geliyor bugün. bizim taşınma olayı da hafta sonuna kaldı.

nigarım sevindim nihayet regl olmana. sinir stres yapması çok normal. ben regl günlerimde çekilmez oluyorum. eşim artık alıştı dalaşmıyor benimle hiç. hatta zorunlu olmadıkça konuşmuyor bile. herşeye sinir oluyorum çünkü

ben de çekilmez oluyorum tüm kızların hormonları coşuyo sanıyorum ki, regl dönemini pozitif enerji yumağı olarak atlatan varmıdır acaba
ay bugün hiç yatağımdan çıkasım yoktu, yarım saat geç kaldım zaten (

hehe topikimizin çatlağı o, herşeyi bilen kadını, özletiyor kendini inşallah düğünleri çok güzel geçmiştir ve inşallah regl olmuştur

Günaydın şekerler

Nektarcım regl olduysan bi kaç güne geçer gerginliğin fundanın ne oldu acaba hastalanmıştır umarım

Yarenaycım gözün aydın canım. Haftasonuna bırakman daha mantıklı hem bakarsın belki ablanlarda yardım eder hemencik biter işler.

Bende dün ütü yaptım 3 gömlek kalmıştı görümcem eşi aradı pastanedeyiz sizde gelin diye. Eşinin iş arkadaşı ve eşi de vardı iyi gidelim dedik ütüyü bıraktım öyle 1 saat gittik çay içtik sohbet ettik sonra eve geldim 3 gömleği ütüledim bitti. bu akşam anneanneme gidiyoruz yarın akşam eşimin yengesine. Bi perşembe günü kaldı vucüt temizliğinin yapmam lazım :) Eşim kendi eşyalarını koymuş bavula. Dünde krem şampuan vs. onları streçlemiş akmasın diye :) Bi tek benim kıyafetler kaldı onlarıda yavaş yavaş halledicem

Fundaların düğünü bu akşamdı dimmi

Elfim eşin kızkardeşiyle mesafeli olma olayını çabuk rafa kaldırdı sanırım iyi mi araları?

ne biliyom hangi dönemden geçtm ? anlamadım cnm ya (faiz konusu ise bi miktar param vardı banka banka gezdm en iyi faiz ordaydı ondn biliroım)
ihtiyar memur hee :)))))) korkma cnm biz hep böle genç kalcz

evet bundan bahsetmiştim....
genç kalmıcaz elbette ,ordakiler emekliliği gelmiş insanlar...artık emekli olsunda gençlere kalsın dimmi...neyseki gittiler iki tane vardı...yerine genç gelmiş..gnede halkbankasını sevmiyorum...

regl oldum, ama hala sinirliyim gerginim nasıl böylee :95:
etrafı toplim biraz, kitabımı alıp uzanıcam

hadi gözün aydın canım benm

aaa niye geliyolar..yani gelsinlerde bişey yok dimi..gezmeye geliyolar...ama bak sakın söleme gitceğinizi

günaydın buarada :) dün özledim sizi...

Fundaların düğünü bu akşamdı dimmi

Elfim eşin kızkardeşiyle mesafeli olma olayını çabuk rafa kaldırdı sanırım iyi mi araları?

Evet düğün bu akşam.

Canım görümcemin eşi aradı görümcem aramazdı zaten. Ordali kadınla samimi olmamı bile çekemedi. Hayret demedi ne çabuk kaynadın diye :)) Araları yinede pek iyi değil konuşmuyorlar. Geçen gün diyorki görümcem ohh 1 haftadır çok rahatım eşim dedi aynen bende çok rahatım. Arada böyle laflar sokuyorlar yine

...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…