Ebrucum paradontax ı önermiştin ya aldım aman allahım nasıl bişey o öyle sanki toprak çiğniyorum tuzlu köpürmüyor. Kadın 1 haftada alışırsın dedi sadece akşamları onunla fırçalıyorum gündüzleri sensodyne ile :)
tatlım onu yalnız kullanma zaten çok kötü bi tadı var başka bir macun ile karıştır sür bana öle dedi diş doktorum :44: gunde 3 kere demişti bana dr
Uff yoruldum yaa....
Ebru hayırdır nerden biliyon, o dönemlerden geçtin heralde :)) valla yatırdım şimdi parayı...
Yarenay benimde en sevmediğim banka halk bankası...bütün ihtiyar memurlar oraya toplanmış, uyuşuk ilgisiz...öğğ zorunlu olmadığı sürece (yani illa halk bank.yatıcak) asla girmem
ben de çekilmez oluyorumgünaydın herkeseannemler geliyor bugün. bizim taşınma olayı da hafta sonuna kaldı.
nigarım sevindim nihayet regl olmana. sinir stres yapması çok normal. ben regl günlerimde çekilmez oluyorum. eşim artık alıştı dalaşmıyor benimle hiç. hatta zorunlu olmadıkça konuşmuyor bile. herşeye sinir oluyorum çünkü
ne biliyom hangi dönemden geçtm ? anlamadım cnm ya (faiz konusu ise bi miktar param vardı banka banka gezdm en iyi faiz ordaydı ondn biliroım)
ihtiyar memur hee :)))))) korkma cnm biz hep böle genç kalcz
regl oldum, ama hala sinirliyim gerginim nasıl böylee :95:
etrafı toplim biraz, kitabımı alıp uzanıcam
günaydın herkeseannemler geliyor bugün. bizim taşınma olayı da hafta sonuna kaldı.
nigarım sevindim nihayet regl olmana. sinir stres yapması çok normal. ben regl günlerimde çekilmez oluyorum. eşim artık alıştı dalaşmıyor benimle hiç. hatta zorunlu olmadıkça konuşmuyor bile. herşeye sinir oluyorum çünkü
Fundaların düğünü bu akşamdı dimmi
Elfim eşin kızkardeşiyle mesafeli olma olayını çabuk rafa kaldırdı sanırımiyi mi araları?
Evet düğün bu akşam.
Canım görümcemin eşi aradı görümcem aramazdı zaten. Ordali kadınla samimi olmamı bile çekemedi. Hayret demedi ne çabuk kaynadın diye :)) Araları yinede pek iyi değil konuşmuyorlar. Geçen gün diyorki görümcem ohh 1 haftadır çok rahatım eşim dedi aynen bende çok rahatım. Arada böyle laflar sokuyorlar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?