2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Allah'ım ne güzel telaşlar böyle tatil için valiz hazırlamalar falan, bize de nasip olur inşallah bu yıl

canım yeğenimin bakıcısı Türkiye'ye gitti 2 aylığına. biz de yeğenimi bir kreşe yazdırmıştık ama 2 gün gitti hastalandı geldi. orayı sevmedim, gitmicem, arkadaşlarımı da sevmedim diyor. geçen hafta hasta diye ablam baktı evde kaldı. dün bıraktık sabah öğleye doğru yine ateşi çıkmış, yemek yememiş, arkadaşlarıyla oynamamış. çok üzülüyor, hasta oluyor. o yüzden de annemler gelecek 2 ay bakacaklar yeğenime. onun için geliyorlar yani.

Tabi sabah kaynanamın lafıyla sinir oldum.Bu tatili iyi değerlendirin son tatiliniz nede olsa. Artık 10 yıl borç olacak biraz zor gidersiniz dedi. Niye son olsun ki onu allah bilir, durumumuz neyi gösterir bilemeyiz dedim

zuzumm

ay allahım biz de kardeşimle küseriz böyle bazen, insan kaç yaşında olursa olsun kardeşiyle çocukluğuna dönebiliyo işte

Hadi yaa iyileşemedimi bıcırık....kıyamam oraya gitti hasta oldu...tabi istemez...iyi olmuş annenin gelmesi...

Elfii ebnce onuda götürmediniz diye kıskanıyor...deseydin "iyi ozaman seneyede sen gidersin"

Nektarım geçtimi sinirin
biraz
eşim de gıcıklık yapıp daha çok sinir etmese, sabah sabah:
"benim kuzum Haydiye benzemiş bugün" diyo
ben tabi "ne saçma sapan şakalar yapıyosun??? ",
"tamam tamam, hadi çık senle konuşulmaz bu hafta" diyerek çıktık evden
böyleyiz
muzurluk yapıcak güya ama ben gerginim napiim

günaydın kızlarrr,
nektarcım gözünaydın tatlım stres bitti sonunda:)
yarenaycım gözünaydın bencede daha ii olmuş senin için hafta sonu olması..
elficim boşver takma sen kaynanayı desin dursun seneye giderken yine el sallarsın kaynanana:))
zuzuşum senide unutmayım günaydın şekerim..

Son düzenleme:
bazı konular öyle kalıyor bizde de. genelde erkekler hatalarını kabul etmekte zorlanıyorlar. ne olursa olsun geri adım atmıyorlar maalesef. biz de bu ev yüzünden geriliyoruz eşimle. böyle arada kalmak beni delirtiyor. herşey olup bitmeli benim için. o da ev sahibine atıyor suçu. ama beni o eve kendi bulaştırdığı için alttan alıyor Allah'tan.

Kız ne var bunda....

unutmaaaaa

..

Yarenim sizin kesin ama dimi..patronun eviydi dimi taşıncağınız

evt cnm aynen öyle maalesf bide neymiş her tartıştığımız konuda ben hatalı olsam bile kendi geliyomuş barışmak için ben hiç adım atmıyomuşum bana görede hep ben atıyorum aslında..zor ya gerçekten evliliği yürütmek,iki farklı karekterin iki farklı düşüncelerinden doğan çatışmalar bakalım zamanla daha çok anlıcaz belki birbirimizi..

çocuk gibiler dimi...çok şirin geldiniz bana

Kız ne var bunda....
unutmaaaaa
Yarenim sizin kesin ama dimi..patronun eviydi dimi taşıncağınız

evet canım eşimin patronunun evi ve kesin. bu saatten sonra ev arayamayız çünkü oturduğumuz evin sahibine söyledik, çıkıyoruz bu ay diye.

benimki de hep aynısını söylüyor ya. hep o yanaşıyormuş, alttan alıyormuş. kusura bakma ama senin alttan almak dediğin, sarılıp öpmek. nasıl özür dilemek o anlamıyorum ben. hatalıyım da demiyorsun, kabul etmiyorsun. senin alttan almanın tek nedeni beni altına almak diyorum ne alakası var aşkım, ben seninle küs kalamıyorum diyor

çok güzel bağlamışsın yarenay
Altına almak içiheeee Ama harbiden neden her küsüp barışmaının ardından bıcı bıcı oluyoz:89:

Buarada super nirelerdeki:82:

gerçekten aynılar sanırım özür dilemek falan yok zaten gelir sarılır iş biter bende deli gibi hemen yelkenleri suya inidirnce oda iyce alıştı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…