Günaydın şekerler
Nektarcım regl olduysan bi kaç güne geçer gerginliğin fundanın ne oldu acaba hastalanmıştır umarım
Yarenaycım gözün aydın canım. Haftasonuna bırakman daha mantıklı hem bakarsın belki ablanlarda yardım eder hemencik biter işler.
Bende dün ütü yaptım 3 gömlek kalmıştı görümcem eşi aradı pastanedeyiz sizde gelin diye. Eşinin iş arkadaşı ve eşi de vardı iyi gidelim dedik ütüyü bıraktım öyle 1 saat gittik çay içtik sohbet ettik sonra eve geldim 3 gömleği ütüledim bitti. bu akşam anneanneme gidiyoruz yarın akşam eşimin yengesine. Bi perşembe günü kaldı vucüt temizliğinin yapmam lazım :) Eşim kendi eşyalarını koymuş bavula. Dünde krem şampuan vs. onları streçlemiş akmasın diye :) Bi tek benim kıyafetler kaldı onlarıda yavaş yavaş halledicem
evet bundan bahsetmiştim....
genç kalmıcaz elbette ,ordakiler emekliliği gelmiş insanlar...artık emekli olsunda gençlere kalsın dimmi...neyseki gittiler iki tane vardı...yerine genç gelmiş..gnede halkbankasını sevmiyorum...
hadi gözün aydın canım benm
aaa niye geliyolar..yani gelsinlerde bişey yok dimi..gezmeye geliyolar...ama bak sakın söleme gitceğinizi
günaydın buarada :) dün özledim sizi...
Allah'ım ne güzel telaşlar böyle tatil için valiz hazırlamalar falan, bize de nasip olur inşallah bu yıl
ay allahımEvet düğün bu akşam.
Canım görümcemin eşi aradı görümcem aramazdı zaten. Ordali kadınla samimi olmamı bile çekemedi. Hayret demedi ne çabuk kaynadın diye :)) Araları yinede pek iyi değil konuşmuyorlar. Geçen gün diyorki görümcem ohh 1 haftadır çok rahatım eşim dedi aynen bende çok rahatım. Arada böyle laflar sokuyorlar yine
birazNektarım geçtimi sinirin
Elfii ebnce onuda götürmediniz diye kıskanıyor...deseydin "iyi ozaman seneyede sen gidersin"
Bolcum eşinle barıştınmı ?
biraz
Eşim de gıcıklık yapıp daha çok sinir etmese, sabah sabah:
"benim kuzum haydiye benzemiş bugün" diyo
ben tabi "ne saçma sapan şakalar yapıyosun???",
"tamam tamam, hadi çık senle konuşulmaz bu hafta" diyerek çıktık evden
böyleyiz
Muzurluk yapıcak güya ama ben gerginim napiim
günaydın kızlarrr,
nektarcım gözünaydın tatlım stres bitti sonunda:)
yarenaycım gözünaydın bencede daha ii olmuş senin için hafta sonu olması..
Elficim boşver takma sen kaynanayı desin dursun seneye giderken yine el sallarsın kaynanana:))
zuzuşum senide unutmayım günaydın şekerim..
bazı konular öyle kalıyor bizde de. genelde erkekler hatalarını kabul etmekte zorlanıyorlar. ne olursa olsun geri adım atmıyorlar maalesef. biz de bu ev yüzünden geriliyoruz eşimle. böyle arada kalmak beni delirtiyor. herşey olup bitmeli benim için. o da ev sahibine atıyor suçu. ama beni o eve kendi bulaştırdığı için alttan alıyor Allah'tan.
evt cnm aynen öyle maalesf bide neymiş her tartıştığımız konuda ben hatalı olsam bile kendi geliyomuş barışmak için ben hiç adım atmıyomuşum bana görede hep ben atıyorum aslında..zor ya gerçekten evliliği yürütmek,iki farklı karekterin iki farklı düşüncelerinden doğan çatışmalar bakalım zamanla daha çok anlıcaz belki birbirimizi..
çocuk gibiler dimi...çok şirin geldiniz bana
Kız ne var bunda....
unutmaaaaa
Yarenim sizin kesin ama dimi..patronun eviydi dimi taşıncağınız
evt cnm aynen öyle maalesf bide neymiş her tartıştığımız konuda ben hatalı olsam bile kendi geliyomuş barışmak için ben hiç adım atmıyomuşum bana görede hep ben atıyorum aslında..zor ya gerçekten evliliği yürütmek,iki farklı karekterin iki farklı düşüncelerinden doğan çatışmalar bakalım zamanla daha çok anlıcaz belki birbirimizi..
evet canım eşimin patronunun evi ve kesin. bu saatten sonra ev arayamayız çünkü oturduğumuz evin sahibine söyledik, çıkıyoruz bu ay diye.
benimki de hep aynısını söylüyor ya.hep o yanaşıyormuş, alttan alıyormuş. kusura bakma ama senin alttan almak dediğin, sarılıp öpmek. nasıl özür dilemek o anlamıyorum ben. hatalıyım da demiyorsun, kabul etmiyorsun. senin alttan almanın tek nedeni beni altına almak diyorum ne alakası var aşkım, ben seninle küs kalamıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?