ay eşim de hep öyle derevt cnm aynen öyle maalesf bide neymiş her tartıştığımız konuda ben hatalı olsam bile kendi geliyomuş barışmak için ben hiç adım atmıyomuşum bana görede hep ben atıyorum aslında..zor ya gerçekten evliliği yürütmek,iki farklı karekterin iki farklı düşüncelerinden doğan çatışmalar bakalım zamanla daha çok anlıcaz belki birbirimizi..
günaydıınnYokluğumuz hiç belli olmuyor Bizi soran yokk
Ona da günaydın ebru
günaydıınnyokluğumuz hiç belli olmuyor bizi soran yokk
Karnım ağrıyoo
form çayı var sadece yanımda bitki olarakcnm sıcak su torban varsa koy..
bitki çayı iç rahatlatır.
karnım ağrıyoo
kıyamam
Sıcak bişeyler iç...şerbet içemiyosan, açık çay yap bol şekerli iç...kim sölemişti yaa bol senmi dediydin bana:44: şerbetten midem bulanıyo, açık çay önermişti biri ama kim
kıyamam
Sıcak bişeyler iç...şerbet içemiyosan, açık çay yap bol şekerli iç...kim sölemişti yaa bol senmi dediydin bana:44: şerbetten midem bulanıyo, açık çay önermişti biri ama kim
Ben evlendiğimden beri iğne yemiyom :)))
eşim yapıyo:89:
kıyamam
kızlar ben yokum birazcık temizlik yapıcm önce bi kahve içeym söle ohhhbalım uyudu sonunda kendi kendine doğduğundan beri yalancı emzik almadı hiç öğürdü az önce denedm aldı eme eme uyudu yvrum bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?