2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay eşim de hep öyle der
ben de barışmasam nolucak halimiz, senin inadınla 3 ay küser yine adım atmazsın der

Son düzenleme:
günaydıınn yokluğumuz hiç belli olmuyor bizi soran yokk

eos hoşgeldiniz tatlı kızınla. konu kocişleri çekiştirmek olunca böyle oluyoruz biz

zuzum benimki de özür dilemeyi öğrendi ama yine de sanki hatasını kabul ettiği için özür dilemiyor gibi geliyor. yani küs kalamıyorlar da sırf barışmak için öyle yapıyor gibi. öylesi de içime sinmiyor benim. eşim de özür dilesek de yaranamıyoruz yaa diye kızıyor bana

kıyamam

Sıcak bişeyler iç...şerbet içemiyosan, açık çay yap bol şekerli iç...kim sölemişti yaa bol senmi dediydin bana:44: şerbetten midem bulanıyo, açık çay önermişti biri ama kim
2 tane çok bol şekerli çay içtim zuzum, inşallah hafifler

kıyamam

Sıcak bişeyler iç...şerbet içemiyosan, açık çay yap bol şekerli iç...kim sölemişti yaa bol senmi dediydin bana:44: şerbetten midem bulanıyo, açık çay önermişti biri ama kim

yok cnm bn demdm benim ağrım çok olduğu için ya iğne yaptırırdm yada ilaç içerdim inşallah doğumdan sonra geçer:))

kıyamam

Bende şerbet içemiyordum bana sen demiştin bol şekerli açık çay iç diye. Geçen ay çok iyi geldi ilaç almadan atlatmıştım

kızlar ben yokum birazcık temizlik yapıcm önce bi kahve içeym söle ohhh balım uyudu sonunda kendi kendine doğduğundan beri yalancı emzik almadı hiç öğürdü az önce denedm aldı eme eme uyudu yvrum bnm

kızlar sizden bişi rica etsem nickinizle ismini yazarmısınız 1 kişi herkesinkini yazsın omasmı unutuyıorum da ben

Son düzenleme:

nekadarlık kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…