2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ebrucum keşke alıştırmasaydın bırakması zor oluyor sonra. Bence fazla alıştırma emzik emmesin.

Benim adım filiz nickim elfida ama kızlar elfi derler :)))

Birde biz genelde nicklerle hitap ediyoruz ebru yazmak eos yazmaktan daha basit geldiği için ben isminle hitap ediyorum sana

Ebrucum keşke alıştırmasaydın bırakması zor oluyor sonra. Bence fazla alıştırma emzik emmesin.

Benim adım filiz nickim elfida ama kızlar elfi derler :)))

tmm elfi
almadı zaten hiç öğürdü hep bgn nasılsa aldı çok alıştırmayı düşünmüyorum çünkü görümcemin 5 yaşında oğlku var konuşamıyorum hep yarım yarım 4 yaşınd kdr emdi çocuk

cnm bide emzik dişlerde eğrilik yapıyo uzun süre emince.zaten sen çalışmıyosun hep yanında olduğun için hiç gerek yok bence.

Son düzenleme:
gtmm baktım emiyormu diye atmış ağzından bende almamış yalancı emzik

Bide her düştüğünde yıkaman lazım. Dışarı çıktığında düşerse nerde yıkayacan yedek taşıman lazım. Damaklar içinde iyi değilmiş sanırım.

offff az önce tartıştık eşimle ya. sabah aradım dedim ki madem boya cuma günü olacak, biz de haftasonu taşıncaz, temizlikçi bugün girmesin boyadan sonra gelsin. adamı aramış konuşmuş, adam da demiş dünden beri kaç kere konuştuk, iş yapamıyorum vs. demiş. eşim de beni aradı diyo doğru söylüyor, dünden beri kaç kere konuştuk adamla falan. dedim bizim suçumuz değil ki, söz verdiği zamanda işi yapamadı. yapsaydı o da biz de rahat edecektik. eşim diyo yok biz yaparız boyadan sonra temizliği ne var, çok mu zor, ben yaparım tek başıma. dedim sen niye bana laf söylüyorsun ki, ben 3+1 evi tek başıma temizliyorum, yapamayacağımdan değil. ama madem bütün kiracılara bu şekilde teslim ediliyor ben de öyle isterim. hala bana aman işte uzatmayalım falan dedi. ben de sinirlendim, kapat telefonu şuan bunu konuşmak istemiyorum dedim. bana acitasyon yapıyor yok ben birşeyi beceremem zaten, yok ben kimseye laf edemem zaten. dedim ben böyle ajitasyonlara gelmem canım, ben hakkımızı istiyorum. adam hem suçlu hem güçlü. bu eve de bizi sen bulaştırdın sen temizleyeceksin. o da diyo tamam o zaman şimdi oturduğumuz ev sahibini arayıp çıkmaktan vazgeçtim diyeyim. dedim oldu yapamayınca hemen vazgeç. kapattım telefonu. offf ya akşama annemler gelecek diye sevinemedim bile sinirden

Üzülme canım ya sen sevincini yaşa. Bu bulduğunuz evden vazgeçmeyin sadece bi kaç gün geç gireceksiniz eve o kadar.

bu arada ebrucum benim adım ayşe, nickim yarenay'ı ya da yaren denmesini tercih ederim

Üzülme canım ya sen sevincini yaşa. Bu bulduğunuz evden vazgeçmeyin sadece bi kaç gün geç gireceksiniz eve o kadar.

ya elfim geç girmesi sorun değil ama ben bu adamların yaptıklarını sinir oluyorum. eşim de onlarla uğraşmamak için herşeyi biz yapalım diyo. bi ara adama boya parasını keselim biz kendimiz yaparız boyayı bile demiş yani. Allah'tan adam kabul etmemiş yani. biz hafta içi çalışıp pazar gününü bekliyoruz biraz dinlenebilelim diye, o günde milletin evini mi boyayalım yani. benim sinir olduğum bu. herşeyi alttan alıyor, hakkımızı aramıyor. amannn onlarla uğraşacağıma diye kestirip atıyor.

ayy hep böyle bu erkekler ya bide haklıymış gibi üste çıkarlar tamam karışmıyorum herşey senin istediğin gibi olsun çıkmayalım,etmeyelim hiç haklarını araamyı düşünmüyolar milletin enayisi bizi sanki sakin ol cnm sende napalım hepsi aynı üretim bunların:)

Son düzenleme:
ay benim eşim de böyle, alttan alır hep karşındakine uğraşmasın diye
bizde de ben tuttururum hakkımızı arayalım, haksızlık diye
hep uzatma, boşver der ben daha çok çıldırırım

biraz sakinleş, ara tekrar eşini yarenim noun da canı sıkkındır bu ev mevzusundan
sakince karar alın :26:

canm bence bidahakine sen ara...sana derse,sende işini zamanında yapsaydın 40 defa aratmasaydın bizi de

ben normalde sessiz sakin biri olsam neyse ama değilim, olamam da. sırf üstüne gitmeyim daha çok üzülmesin diye susuyorum. sonra yine burnunun dikine gidiyor, ne de olsa eşi aramız bozulmasın, problem uzamasın diye susuyor. yarın öbür gün çocuğumun hakkını da böyle mi koruyacak yani!!! sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. şimdi arayıp alttan alsam lay lay lom devam edecek hayata.

canm bence bidahakine sen ara...sana derse,sende işini zamanında yapsaydın 40 defa aratmasaydın bizi de

zuzum bekar olsam 10 kere söylemiştim onları ama şimdi eşime laf söylerler bak bak eşine arattırıyor diye birşey yapamıyorum. zaten en çok bu elimin kolumun bağlı olması sinirlendiriyor beni. hazmedemiyorum:95::95::95:

dışardakiyle uğraşmazlar da söz konusu bizsek farklı olurlar zaten. senin benim karşımda alttan almazlar kolay kolay ki asıl bize böyle davranmaları gerekir. herkese hakkımızı bıraka bıraka nereye kadar ya. milletin enayisi biziz sanki.

ya adamın saçmalığına bakarmısnız izin formumu imzalatıyorum diyoki ne işin var senin hergün iizn alıyosun hamile kadın tatile gidermi bilmem ne nereye gideceksin diyo dedim marmarise tamam ozman gittiğin yerden beni arıcaksın bakim numaramı yapıyosun gerçektenmi gideceksin ayy sinirlerimi zıplattı resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…