ya adamın saçmalığına bakarmısnız izin formumu imzalatıyorum diyoki ne işin var senin hergün iizn alıyosun hamile kadın tatile gidermi bilmem ne nereye gideceksin diyo dedim marmarise tamam ozman gittiğin yerden beni arıcaksın bakim numaramı yapıyosun gerçektenmi gideceksin ayy sinirlerimi zıplattı resmen..
ya adamın saçmalığına bakarmısnız izin formumu imzalatıyorum diyoki ne işin var senin hergün iizn alıyosun hamile kadın tatile gidermi bilmem ne nereye gideceksin diyo dedim marmarise tamam ozman gittiğin yerden beni arıcaksın bakim numaramı yapıyosun gerçektenmi gideceksin ayy sinirlerimi zıplattı resmen..
Ayy eşim dün laf arasında uçak biletlerini aldığını söledi...giderken gece gelirken gündüze almış:18:
ankarayamı cnm?hadi güle güle gidin:)
ay allahım saçmalama rekoru kırıyo adam resmen yaaya adamın saçmalığına bakarmısnız izin formumu imzalatıyorum diyoki ne işin var senin hergün iizn alıyosun hamile kadın tatile gidermi bilmem ne nereye gideceksin diyo dedim marmarise tamam ozman gittiğin yerden beni arıcaksın bakim numaramı yapıyosun gerçektenmi gideceksin ayy sinirlerimi zıplattı resmen..
evet canım :) inşallah...tam olarak soramadım fiyatını falan...araya başka laf girdi..unutmazsam sorucam daha hangi tarihe aldığını bilem bilmiyom:101: Cuma yada c.ertesine alıcaktı
Akşam sorar yazarım :)) çok da korkuyorum :18: Ama otobüsle o yol çekilmez diyo eşim
Eşimin d.günü yarın canm...yarına izin aldım da daha sabah gelip gelmiceğim belli değil....
Aile arasında kutlancak...babanesi taa dünden aramış çarşamba gelicez d.gününe diyeBıraksaydıda ben davet etseydim....
Sabah işe gider gibi otobüse bindircek beni..bi sonraki durakta inicem :)))
sonra da işte evi temizlicem süslücem....pastayı benmi yapsam yaa bi tarif verebilirmisiniz...yada hazır mı alsam bi çikolatalı bi meyveli:44:
..
Bayramda iznim canım...cumartesiyi verirse patronum ,c.ertesinden öbür pazartesiye 1 hafta
bence de hazır al zuzum, hafta sonu yaptımdı ben evde yaş pasta..ama işte pastanedekiler gibi olmuyo aslaEşimin d.günü yarın canm...yarına izin aldım da daha sabah gelip gelmiceğim belli değil....
Aile arasında kutlancak...babanesi taa dünden aramış çarşamba gelicez d.gününe diyeBıraksaydıda ben davet etseydim....
Sabah işe gider gibi otobüse bindircek beni..bi sonraki durakta inicem :)))
sonra da işte evi temizlicem süslücem....pastayı benmi yapsam yaa bi tarif verebilirmisiniz...yada hazır mı alsam bi çikolatalı bi meyveli:44:
..
Bayramda iznim canım...cumartesiyi verirse patronum ,c.ertesinden öbür pazartesiye 1 hafta
bence yaşpastayı hazır al cnm başkalarıda gelecekse belki istediğin gibi olmaz falan yanına tuzlu pastaları sen yaparsın bence daha ii olur..
bence de hazır al zuzum, hafta sonu yaptımdı ben evde yaş pasta..ama işte pastanedekiler gibi olmuyo asla
bence de hazır al böyle günlerde. sen normal zamanda yaparsın evde zaten.
tuzlu kurabiye ,kuru pasta hiç yapmadım kızlar...şöle güzel ve kolayından bi tarif isterim
tuzlu kurabiye ,kuru pasta hiç yapmadım kızlar...şöle güzel ve kolayından bi tarif isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?