2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay sananee yaaaaageriiiiii

Napcan marmaris belediye başkannamı aratcan..nasıl ikna olucakmış, 3g den ararım sizi deseydin ufff salak salakkkk ay nasıl sinir oldum

Sen imzala sanane yaa...ister evimde kalırım ister tatile giderim, sen imzala gerisine ne karışıyon

O ne demek ya senelik izin senin hakkın. İstersen evinde oturursun istersen tatile gidersin onaneymiş ki. bence tatile git eşin arasın o söylesin. sıkıyorsa ona bişey desin

cepten değil canım sabit telefondan arıcakmşımki marmariste olduğuma inanacakmış beyinsiz hamile insan tatile gidemez diye bir kural var sanki bu adama söylicek söz bulamıyorum resmen..

Aman bırak yaa ne arıcan gerizekalıyı...gitmesen ne olcak, hakkında soruşturmamı açıcak

Ayy eşim dün laf arasında uçak biletlerini aldığını söledi...giderken gece gelirken gündüze almış:18:

ankarayamı cnm?hadi güle güle gidin:)

evet canım :) inşallah...tam olarak soramadım fiyatını falan...araya başka laf girdi..unutmazsam sorucam daha hangi tarihe aldığını bilem bilmiyom:101: Cuma yada c.ertesine alıcaktı

ay allahım saçmalama rekoru kırıyo adam resmen yaa

cnm önceden aldığı için uygundur fiyat 59 falan oluyo anadolujet.
ayy gözlerim kapanıyoooo uykum geldiiiiii......

Akşam sorar yazarım :)) çok da korkuyorum :18: Ama otobüsle o yol çekilmez diyo eşim

yok artık yaaaa. bu adam da tam dayaklık. eşim bana bu kadar hesap sormuyor deyip çıkcan aslında ama olmuyor işte, yapamıyoruz maalesef hayat şartları

evet canım :) inşallah...tam olarak soramadım fiyatını falan...araya başka laf girdi..unutmazsam sorucam daha hangi tarihe aldığını bilem bilmiyom:101: Cuma yada c.ertesine alıcaktı

Akşam sorar yazarım :)) çok da korkuyorum :18: Ama otobüsle o yol çekilmez diyo eşim

ne kadar kalacaksınız zuzum? eşinin doğum gününü ayarladın mı? nasıl yapacaksın?

Eşimin d.günü yarın canm...yarına izin aldım da daha sabah gelip gelmiceğim belli değil....
Aile arasında kutlancak...babanesi taa dünden aramış çarşamba gelicez d.gününe diye Bıraksaydıda ben davet etseydim....

Sabah işe gider gibi otobüse bindircek beni..bi sonraki durakta inicem :)))

sonra da işte evi temizlicem süslücem....pastayı benmi yapsam yaa bi tarif verebilirmisiniz...yada hazır mı alsam bi çikolatalı bi meyveli:44:

..

Bayramda iznim canım...cumartesiyi verirse patronum ,c.ertesinden öbür pazartesiye 1 hafta

bence yaşpastayı hazır al cnm başkalarıda gelecekse belki istediğin gibi olmaz falan yanına tuzlu pastaları sen yaparsın bence daha ii olur..

bence de hazır al zuzum, hafta sonu yaptımdı ben evde yaş pasta..ama işte pastanedekiler gibi olmuyo asla

Son düzenleme:
bence de hazır al böyle günlerde. sen normal zamanda yaparsın evde zaten.

bence yaşpastayı hazır al cnm başkalarıda gelecekse belki istediğin gibi olmaz falan yanına tuzlu pastaları sen yaparsın bence daha ii olur..

bence de hazır al zuzum, hafta sonu yaptımdı ben evde yaş pasta..ama işte pastanedekiler gibi olmuyo asla

bence de hazır al böyle günlerde. sen normal zamanda yaparsın evde zaten.

peki cnlarım öyle yapayım...

bol tarifin varmı tuzlu

bencede hazır al cnm evde yapılanlar pastane pastası gibi olmuyor. krokanlı tavsiye ederim şiddetlee :) yanındaki ikramları sen yap

tuzlu kurabiye ,kuru pasta hiç yapmadım kızlar...şöle güzel ve kolayından bi tarif isterim

tuzlu kurabiye ,kuru pasta hiç yapmadım kızlar...şöle güzel ve kolayından bi tarif isterim

Çörekotlu Pastane Tuzlu Kurabiye

Malzemeler:

250gr. tereyağı veya margarin (oda ısısında)
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tozşeker
1 yemek kaşığı tuz
3 yemek kaşığı çörekotu
1 paket kabartma tozu
1 yumurta akı (sarısını üzeri için ayırın)
4- 4buçuk su bardağı un

yapılışı :
Yağları, tozşeker ve yumurta akı ile elinizle mıncıklayarak karıştırın.
3 su bardağı unu kabartma tozu, tuz ve çörek otunu ilave edip yoğurmaya başlayın.
Yeterince un ilave ederek ele yapışmayan, çok sert olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Merdane ile 1 cm kalınlığında açıp ufak kalıplarla kesin. Veya alternatif olarak kalın çubular yapıp 3 cm uzunlupunda kesip ufak çubuklar oluşturabilirsiniz.
Hafif yağlanmış tepsiye dizip yumurta sarısı sürün.
Isıtılmış 180C derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirin.

canım ben genelde tatlıcı olduğumdan tuzlu börek dışında birşey yapmıyorum. o yüzden bu konuda yardımcı olamıcam. ama portakal ağacına bir bak derim. orda güzel ve pratik tarifler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…