ooo laydy hoşgeldin. nerelerdesin yine kaçak
çok detaylı anlatılmışya her yerde ondan yazmadım yawrum, ama yapıcaksan yazarımtarifinide verseydin barii :))
neyse gogıl amcaya sorarım...
aa izmirlimiymişanammm nigarım bu blogun sahibi hemşerimmiş ya
zuzummNektar nasıl oldun canım...karnın ağrıyomu halen
ay süper yaaaGünaydın şekerler
Nektarcım regl olduysan bi kaç güne geçer gerginliğin fundanın ne oldu acaba hastalanmıştır umarım
Yarenaycım gözün aydın canım. Haftasonuna bırakman daha mantıklı hem bakarsın belki ablanlarda yardım eder hemencik biter işler.
Bende dün ütü yaptım 3 gömlek kalmıştı görümcem eşi aradı pastanedeyiz sizde gelin diye. Eşinin iş arkadaşı ve eşi de vardı iyi gidelim dedik ütüyü bıraktım öyle 1 saat gittik çay içtik sohbet ettik sonra eve geldim 3 gömleği ütüledim bitti. bu akşam anneanneme gidiyoruz yarın akşam eşimin yengesine. Bi perşembe günü kaldı vucüt temizliğinin yapmam lazım :) Eşim kendi eşyalarını koymuş bavula. Dünde krem şampuan vs. onları streçlemiş akmasın diye :) Bi tek benim kıyafetler kaldı onlarıda yavaş yavaş halledicem
cnnm regl mi oldun sonunda. hadi gözün aydın diyeyim ama bu ağrılar fena yaaaKarnım ağrıyoo
zuzuuu nereye ne zaman neden niçin noluyor ne bileti :44:Ayy eşim dün laf arasında uçak biletlerini aldığını söledi...giderken gece gelirken gündüze almış:18:
Hoşgeldin Ayşecim hadi gözünüz aydın.. İyi olmasa bırakmazlardı ki zaten demek ki durum iyi çok sevindim.
geçmiş olsun ayşecim tabi ii olmasa çıkarmazlardı inşallah biran önce eski sağlığına kavuşur.
Ayşam, umarım çabucak toparlanır baban, bir daha da rutin kontroller dışında hastaneye gitmezsiniz canımgeçmiş olsun papatyaları
kıyamam Ayşam yaa, bende de vardı o dert iki gündür, bugün iyim ama.. hele sıcakta hiç çekilmiyo, sıcak su torbası felanay inş. canım uğur getirsin papatyalatın bi daha da gitmesiiiiin
ya bu karın ağrısı ne lanet bi şey her ay her ay çekmek zorunda mıyım ben seni bit artık git yaaaaa
nasılsınız ?
Nasıl gıdıyor bır degısıklık var mı herkes ıyı mı ?
Fatmadab haber var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?