2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yaa yiğenime bakarken özendim daha 1 yaşında besle ,altını değiştir yapsammı acaba bebiş ya iş de bakıyorum bi yandan kafam karışık bu ayın 25 i bir sene olucak ne çabuk geçti daha dün gibi sanki, 1 sene olsun bebek öyle diyodum al 1 sene

tarifinide verseydin barii :))
neyse gogıl amcaya sorarım...
çok detaylı anlatılmışya her yerde ondan yazmadım yawrum, ama yapıcaksan yazarım

anammm nigarım bu blogun sahibi hemşerimmiş ya
aa izmirlimiymiş hamaratmış

Nektar nasıl oldun canım...karnın ağrıyomu halen
zuzumm daha iyim canım,
karnım geçtii, ama yoğundum bugün..
eve gitmek istiyorum biran önce 2 saat var daha yaa

selam kızlarrrrr. ben regl oldum bugün erken geldi cuma gelmesi lazımdı.Allahtan hazırlıklıydım ama duramadım kursta dersi iptal ettim geldim çok fena oldum yolda ama yaaa midem falan berbattı eve nasıl attım kendimi bilmiyorum.allahtan eşim yarı yolda aldı yoksa o dolmuş çekilmezdi şimdi biraz daha iyiyim geçmişi okumadım henüz birazdan dönücem ama
bu arada bi iyi haber vereyim babam bugün çıktı hastaneden. aslında kafamız karışık, hem seviniyorum çıkmasına onun adına, hem de biraz daha takip etselerdi keşke doktorlar diyorum... bakalım neler bekliyor bizi ilerleyen zamanlarda?

Hoşgeldin Ayşecim hadi gözünüz aydın.. İyi olmasa bırakmazlardı ki zaten demek ki durum iyi çok sevindim.

geçmiş olsun ayşecim tabi ii olmasa çıkarmazlardı inşallah biran önce eski sağlığına kavuşur.

ay süper yaaa tatil zamanı yaklaştı darısı başımıza biz de bi çıksaydık
Karnım ağrıyoo
cnnm regl mi oldun sonunda. hadi gözün aydın diyeyim ama bu ağrılar fena yaaa
Ayy eşim dün laf arasında uçak biletlerini aldığını söledi...giderken gece gelirken gündüze almış:18:
zuzuuu nereye ne zaman neden niçin noluyor ne bileti :44:
Hoşgeldin Ayşecim hadi gözünüz aydın.. İyi olmasa bırakmazlardı ki zaten demek ki durum iyi çok sevindim.

geçmiş olsun ayşecim tabi ii olmasa çıkarmazlardı inşallah biran önce eski sağlığına kavuşur.

çok teşekkürler kızlar. geçen 2 seferede de aynı şey olmuştu ama iyileşti diyip gönderdiler en fazla bi hafta sonra yine hastanede açtık gözümüzü. inş. bu sefet olmaz artık

Ayşam, umarım çabucak toparlanır baban, bir daha da rutin kontroller dışında hastaneye gitmezsiniz canım geçmiş olsun papatyaları

Ayşam, umarım çabucak toparlanır baban, bir daha da rutin kontroller dışında hastaneye gitmezsiniz canım geçmiş olsun papatyaları

ay inş. canım uğur getirsin papatyalatın bi daha da gitmesiiiiin

ya bu karın ağrısı ne lanet bi şey her ay her ay çekmek zorunda mıyım ben seni bit artık git yaaaaa

Son düzenleme:
annemler geldi heyoooo

adaşımmm babana geçmiş olsun, bu son olsun inşallah eski sağlığına kavuşsun, sizin de içiniz rahatlasın inşallah. insanın en değerli varlığı ailesi, Allah onları başımızdan eksik etmesin

Hadi gözün aydın yarencim annenle babana kavuştun. Ev işini ne yaptınız eşinle konuştunmu?

günaydın herkese

günaydın millettt...

elfim konuşmadım doğru düzgün eşimle. annemlerin yanındaydık akşam. eve gelince de hesap falan yaptık. artık tepkisiz kalıyorum, bakalım ne zaman ne olacak zaman gösterecek. ama hala kızgınım eşime.

ay inş. canım uğur getirsin papatyalatın bi daha da gitmesiiiiin

ya bu karın ağrısı ne lanet bi şey her ay her ay çekmek zorunda mıyım ben seni bit artık git yaaaaa
kıyamam Ayşam yaa, bende de vardı o dert iki gündür, bugün iyim ama.. hele sıcakta hiç çekilmiyo, sıcak su torbası felan

Yarenim gözün aydın, bol bol hasret giderin

Günaydın herkese

saol nektarım. 2 ay burdalar rahat rahat hasret gideririz artık. bir de dün eşim daha içeri girer girmez ağzından kaçırdı bizim süpriz planımızı. bi de bana diyor ki sen söylemişindir diye düşündüm. ya demedim mi ben sana süpriz yapcaz diye dedim. annem de diyor benim içime doğmuştu, babana söylemiştim Ayşem yapamaz bak vardır onun bir planı demiştim diyo.

nasılsınız ?

Nasıl gıdıyor bır degısıklık var mı herkes ıyı mı ?

Fatmadab haber var mı ?

Sinemcim merhaba nasıl gidiyor tatil. Bizde bi değişiklik yok funda tatilde bu hafta ben ile bol çıkıyoruz izne.

Fatmanın o kötü haberinden sonrasını bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…