Zeynepcim kaç gündür burdasın ama hiç yazmıyorsun yoğunsun sanırım..
valla ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz?
bende uyuşukluk var valla uyku halindeyim bu aralar kolumu kaldırmak istemiyorum doğrusu:)
sirken zuzu44'ün topikinde yazıyor bu aralar :)))
bol, yolun yarısını geçmişsin canım çizelgene bakıyorum da
bende öyleyim canım bugün daha fazla oturduğum yerden kalkasım gelmiyor sıcak oluncada çekilmiyor ya regl dönemimdeyim 8-10temmuz hastalanıcam onun sıkıntısı
bide dün testleri yaptırdım onlara canım sıkıldı yine gidicem doktora bakalım sonuç ne olacak ebe olan yengem var ona sordum kızamıkçık hastalığı geçirmemişim hamileyken geçirme olasılığı fazlaymış oda düşük ölü doğum vey bebekle sakatlıklara sebep oluyormuş bu yüzden aşı yapılıyomuş ondan 3-6ay sonra hamile kalınıyomuş
bakalım bana ne diyecek
annemler geldi heyoooo
adaşımmm babana geçmiş olsun, bu son olsun inşallaheski sağlığına kavuşsun, sizin de içiniz rahatlasın inşallah. insanın en değerli varlığı ailesi, Allah onları başımızdan eksik etmesin
bak bak sirken bizi terketmiş küselim onla:)
evt cnm ya valla çok şükür yarısını tamamladık darısı sorunsuz bi şekilde diğer yarısına inşallah yaklaştıkça heyecan dahada artıyo farklı bişe ya ayy kuzum sağlıkla gelsin inşallah:))
bir avazda doğur inş cnm bnm son 10 hafta geçmek bilmicek.. ayh o gunleri hatırladım bal kızımla buluşma anııı
elfim sanırım herkese yaz rehaveti çöktü. kimsenin yazdığı yok. sirken de gelmiyor kaç gündür. yaz yaramadı topikimize
hadiya aa hiç duymamıştım ama bende geçirmedim herlade kızamık geçirdim diye hatırlıyorum sadece canını sıkma canım sonuçta hiç olmama gibi bir durumun yok en azından 3-6 ay nedir hemen geçer sağlıkla bir bebiş alırsın kucağına inşallah.
ayy sorma canım şimdi bile hiç geçmiyo sanki hemen ozman gelsin istiyorum ama:))hayırsıyla tabi.
sen normal doğummu yaptın?
Aynen canım. Hepimize bi rehavet çökmüş bende tatil heyecanı var bir an önce işleride bitirmem lazım. Aynı yoğunluk evdede var dün eşimle çantamızı hazırladık. Yarın tüy işlerini halledicem. Bugün biraz dinleniyim diyorum yarın tüy işleri banyo var. Bide evi süpürücem cuma günü evde yemek yiyip çıkıcaz.
Dün görümcemle konuşuyoruz acayip heyecanlı.. Geçen sene balayına giderken bana bi etek vermişti ödünç. Bu sene ona olmamış çok kilo almış istersen bu senede giy dedi. Bende yeni aldığım elbiseyle takas ettim eteği. Baktım tatil için çok kıyafet var kardeşimde bi elbise verdi. Dedim en iyisi görümceme o elbiseyi vereyim. Olmaz yeni aldın falan dedi ama verdim işte.Bende onun eteğini aldım :))
hyr yapamadm panik atak var bende birde hipertriod doktorum önermedi sezeryan oldum ama çok memnunum çok kilo almadığım için göbek sorunum olmadı doğum sonu (8 kilo aldım sadece) 52 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdm doğum çıkışı 55 idim tabi suan 59 oldum
balkızım doğduktan sonra çok ona bakıp bakıp ağlamıştım ki hala duygulanırım
Aynen canım. Hepimize bi rehavet çökmüş bende tatil heyecanı var bir an önce işleride bitirmem lazım. Aynı yoğunluk evdede var dün eşimle çantamızı hazırladık. Yarın tüy işlerini halledicem. Bugün biraz dinleniyim diyorum yarın tüy işleri banyo var. Bide evi süpürücem cuma günü evde yemek yiyip çıkıcaz.
Dün görümcemle konuşuyoruz acayip heyecanlı.. Geçen sene balayına giderken bana bi etek vermişti ödünç. Bu sene ona olmamış çok kilo almış istersen bu senede giy dedi. Bende yeni aldığım elbiseyle takas ettim eteği. Baktım tatil için çok kıyafet var kardeşimde bi elbise verdi. Dedim en iyisi görümceme o elbiseyi vereyim. Olmaz yeni aldın falan dedi ama verdim işte.Bende onun eteğini aldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?