2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim sanırım herkese yaz rehaveti çöktü. kimsenin yazdığı yok. sirken de gelmiyor kaç gündür. yaz yaramadı topikimize

valla ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz?
bende uyuşukluk var valla uyku halindeyim bu aralar kolumu kaldırmak istemiyorum doğrusu:)

sirken zuzu44'ün topikinde yazıyor bu aralar :)))

bol, yolun yarısını geçmişsin canım çizelgene bakıyorum da

valla ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz?
bende uyuşukluk var valla uyku halindeyim bu aralar kolumu kaldırmak istemiyorum doğrusu:)

bende öyleyim canım bugün daha fazla oturduğum yerden kalkasım gelmiyor sıcak oluncada çekilmiyor ya regl dönemimdeyim 8-10temmuz hastalanıcam onun sıkıntısı

bide dün testleri yaptırdım onlara canım sıkıldı yine gidicem doktora bakalım sonuç ne olacak ebe olan yengem var ona sordum kızamıkçık hastalığı geçirmemişim hamileyken geçirme olasılığı fazlaymış oda düşük ölü doğum vey bebekle sakatlıklara sebep oluyormuş bu yüzden aşı yapılıyomuş ondan 3-6ay sonra hamile kalınıyomuş
bakalım bana ne diyecek

sirken zuzu44'ün topikinde yazıyor bu aralar :)))

bol, yolun yarısını geçmişsin canım çizelgene bakıyorum da

bak bak sirken bizi terketmiş küselim onla:)

evt cnm ya valla çok şükür yarısını tamamladık darısı sorunsuz bi şekilde diğer yarısına inşallah yaklaştıkça heyecan dahada artıyo farklı bişe ya ayy kuzum sağlıkla gelsin inşallah:))

hadiya aa hiç duymamıştım ama bende geçirmedim herlade kızamık geçirdim diye hatırlıyorum sadece canını sıkma canım sonuçta hiç olmama gibi bir durumun yok en azından 3-6 ay nedir hemen geçer sağlıkla bir bebiş alırsın kucağına inşallah.

yarencim gözün aydın cnm. bolbol vakit geçir ailenle

Günaydın Hanımlar nasılsınız bgn ?

bir avazda doğur inş cnm bnm son 10 hafta geçmek bilmicek.. ayh o gunleri hatırladım bal kızımla buluşma anııı

bir avazda doğur inş cnm bnm son 10 hafta geçmek bilmicek.. ayh o gunleri hatırladım bal kızımla buluşma anııı

ayy sorma canım şimdi bile hiç geçmiyo sanki hemen ozman gelsin istiyorum ama:))hayırsıyla tabi.
sen normal doğummu yaptın?

elfim sanırım herkese yaz rehaveti çöktü. kimsenin yazdığı yok. sirken de gelmiyor kaç gündür. yaz yaramadı topikimize

Aynen canım. Hepimize bi rehavet çökmüş bende tatil heyecanı var bir an önce işleride bitirmem lazım. Aynı yoğunluk evdede var dün eşimle çantamızı hazırladık. Yarın tüy işlerini halledicem. Bugün biraz dinleniyim diyorum yarın tüy işleri banyo var. Bide evi süpürücem cuma günü evde yemek yiyip çıkıcaz.

Dün görümcemle konuşuyoruz acayip heyecanlı.. Geçen sene balayına giderken bana bi etek vermişti ödünç. Bu sene ona olmamış çok kilo almış istersen bu senede giy dedi. Bende yeni aldığım elbiseyle takas ettim eteği. Baktım tatil için çok kıyafet var kardeşimde bi elbise verdi. Dedim en iyisi görümceme o elbiseyi vereyim. Olmaz yeni aldın falan dedi ama verdim işte.Bende onun eteğini aldım :))

3-6 ay geçsin önemli değil canım, sen de bebişin de sağlıklı olun, en önemlisi bu. hem zaten yeni evli sayılırsın sen de. birbirinizin keyfini çıkarırsınız biraz daha. bebiş olunca bu günlerimizi çok arıcaz çünkü

Sirkenin teyzesinin düğünü yokmuydu ya?

Evet Zeynepcim sonuçta hiç olmama durumu yok biraz daha beklersin sağlık en başta gelir. bende kızamık olmamışım

bende duymamıştım canım yaptırmayayım dedim sıkıldım çünkü eskiler nasıl yapıyomuş anlamadım eşim de nolur nolmaz yaptır dedi ne terslik olursa beni buluyo biraz dedim oda beni bulur yaptırdım bakalım doktor ne dicek tabiki zamn çabuk geçiyor ne zaman hayırlıysa ozaman olsun

ayy sorma canım şimdi bile hiç geçmiyo sanki hemen ozman gelsin istiyorum ama:))hayırsıyla tabi.
sen normal doğummu yaptın?

hyr yapamadm panik atak var bende birde hipertriod doktorum önermedi sezeryan oldum ama çok memnunum çok kilo almadığım için göbek sorunum olmadı doğum sonu (8 kilo aldım sadece) 52 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdm doğum çıkışı 55 idim tabi suan 59 oldum

balkızım doğduktan sonra çok ona bakıp bakıp ağlamıştım ki hala duygulanırım

günler geçmek bilmez şimdi size tatil için ben de diyorum bayramdan 1 hafta öncesine izin kullanmaya çalışayım. önce tatile gideriz sonra da İzmir'e. İzmir dönüşü Eylül ayı olacak çünkü. hoş burda normalde sezon devam ediyor Eylül ayında da. ama yine de insan ürküyor. malum mevsim geçişleri şaşırdı son zamanlarda:44::44:

ayy inanmıyorum nekadar az almışsın ne güzel ben okadar az alamam şuan 21. haftadayım 5 kilo aldım yani oda 4. aydan sonra aldım yani bundan sonra dahada hızlanır almam heralde şöle 10 falan alsam bende süper olurda biraz zor sanırım:))

ayy elfi bende dün biraz bişeler çıkardım deneyim dedim şort falan ama ne denediysem olmadı:)düğmeler,fermuarlar kapanmıyo valla üstüne uzun bluzlarla ve elbislerle geçiştirmeye çalışacam artık bende çünkü çok alışveriş yaptım bu ay battım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…