ayy inanmıyorum nekadar az almışsın ne güzel ben okadar az alamam şuan 21. haftadayım 5 kilo aldım yani oda 4. aydan sonra aldım yani bundan sonra dahada hızlanır almam heralde şöle 10 falan alsam bende süper olurda biraz zor sanırım:))
3-6 ay geçsin önemli değil canım, sen de bebişin de sağlıklı olun, en önemlisi bu. hem zaten yeni evli sayılırsın sen de. birbirinizin keyfini çıkarırsınız biraz daha. bebiş olunca bu günlerimizi çok arıcaz çünkü
Sirkenin teyzesinin düğünü yokmuydu ya?
Evet Zeynepcim sonuçta hiç olmama durumu yok biraz daha beklersin sağlık en başta gelir. bende kızamık olmamışım
ayy elfi bende dün biraz bişeler çıkardım deneyim dedim şort falan ama ne denediysem olmadı:)düğmeler,fermuarlar kapanmıyo valla üstüne uzun bluzlarla ve elbislerle geçiştirmeye çalışacam artık bende çünkü çok alışveriş yaptım bu ay battım resmen
çok abur cubur yeme gece hiç ymk yeme yogurt süt muz kivi tüket diyet yapar gibi dikkatli ye cnm
Öyle yaparsın..
Hamilesin diye denize girmende sorun olmuyor dimi?
selam kızlart....şuan evden yazıyorum :))))
sabah masuzcuktan çok uykum var numarası yaptım eşime...9 da gidicem dedim :)))) saatimi kurmuk gitmiş :))) o gittikten sonra uyumadım....kaynanmla markete gittik şimdi geldim..kurabiyelerimi yapıcam...azcık temizlik yapıcam....sonrada pazar gidicez....inşallah yakalanmam:18:
yakalanmazsan baya bir sürpriz olacak desene canım:)
Zuzum umarım hersey istedğin gibi olur
selam kızlart....şuan evden yazıyorum :))))
sabah masuzcuktan çok uykum var numarası yaptım eşime...9 da gidicem dedim :)))) saatimi kurmuk gitmiş :))) o gittikten sonra uyumadım....kaynanmla markete gittik şimdi geldim..kurabiyelerimi yapıcam...azcık temizlik yapıcam....sonrada pazar gidicez....inşallah yakalanmam:18:
ay ben kızamık geçirdim mi acaba :26: anneme sorayım bi, ama çok takılıyosun zeynepçim bunlara yaa :26: sakınan göze çöp batar, biraz rahat ol :)))bende öyleyim canım bugün daha fazla oturduğum yerden kalkasım gelmiyor sıcak oluncada çekilmiyor ya regl dönemimdeyim 8-10temmuz hastalanıcam onun sıkıntısı
bide dün testleri yaptırdım onlara canım sıkıldı yine gidicem doktora bakalım sonuç ne olacak ebe olan yengem var ona sordum kızamıkçık hastalığı geçirmemişim hamileyken geçirme olasılığı fazlaymış oda düşük ölü doğum vey bebekle sakatlıklara sebep oluyormuş bu yüzden aşı yapılıyomuş ondan 3-6ay sonra hamile kalınıyomuş
bakalım bana ne diyecek
ayy zuzum benim, heyecanlısındır sen şimdiiselam kızlart....şuan evden yazıyorum :))))
ay ben kızamık geçirdim mi acaba :26: anneme sorayım bi, ama çok takılıyosun zeynepçim bunlara yaa :26: sakınan göze çöp batar, biraz rahat ol :)))
canım kızamık geçirdim ama kızamıkçık farklıymış takılmıyorum bırakayım eskiler nasıl doğuruyosa bende öle yapayım diyorum ama eşimd erahat bırakmıyor sakındığımdan değilde dünyada ne nadir oluyosa benim başıma geliyo bende tedbir alıyorum
çok güzel sürpriz olacak eşine işallah yakalanmazsın canım evini süsleyecekmiisn
kızlar bende cumartesi güzel bir masa hazırlayacağım ama ne yaparım bilmiyorum iş çıkışı yorucu olucak köfte nin yanıan neler yapabilirm salata ve meze olarak aklıma gelen patates kızartıcam amerikan salatası çoban salata kırmızı közlenmiş biber çerez meyve pasta yaptırmayı düşünüyorum fotoğraflı başka kolay pratik neler var meze olarak
Zuzum niye ayıp olsun yada şöylede olur. Eşinin gelme saatini biliyorsan biride gözetlesin geldiği anda mumları yakarsın herkes salonda olur salona girer girmez başlarsınız iyi ki doğdun.......... diyeee
Biz evlilik yıldönümümüz için bişey yapamıcaz galiba. Evin ilk taksiti bu ay başladı onu ödedik tatilede gidiyoruz ay sonuna kadar bişey kalmıyor elimizde. eşim dün dedi herşey yalan oldu baksana ne planlar yapmıştık. Bende üzüldüm sonra üzülme gün doğmadan neler doğar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?