2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok abur cubur yeme gece hiç ymk yeme yogurt süt muz kivi tüket diyet yapar gibi dikkatli ye cnm

evet orası öle canım zamn çabucak geçer zamnda değilim testten başka bişilerde çıkar diye korkuyorum evet daha 1sene oldu en azından onun için daha iyi bir gelecek hazırlarızhakkımızda hayırlıısı

Sirkenin teyzesinin düğünü yokmuydu ya?

Evet Zeynepcim sonuçta hiç olmama durumu yok biraz daha beklersin sağlık en başta gelir. bende kızamık olmamışım

yok canım çok şükür öle bişe yok beklerim sorun değil sağlıklı bir şekilde geçsin hamilelik başka bişe istemiyorum

Öyle yaparsın..
Hamilesin diye denize girmende sorun olmuyor dimi?

çok abur cubur yeme gece hiç ymk yeme yogurt süt muz kivi tüket diyet yapar gibi dikkatli ye cnm

ya çok abur cubur yemiyorum aslında ama yemekten 2 saat sonra falan acıkıyorum galeta yiyorum arada bişeler kaçıyo işte bide evde olmadığım için herzaman düzgün beslenemiyorum arada evden getiriyorum ama herzamanda olmuyo dışardan geçiştiriyoruz işte oda nekadar sağlıklı olursa gece hiç yemem kiviylede aram yok bakalım nasıl olcak:)

Öyle yaparsın..
Hamilesin diye denize girmende sorun olmuyor dimi?

yok cnm sorun yok havuza girmem sadece herkes havuza yazılıyo spor olsun diye bide doğum için yararlı yüzmek denizide pek sevmiyorum ama napalım bebişimin sağlığı için:)kız egenin suyuda çok soğukmuş denizde donacaz heralde:)

selam kızlart....şuan evden yazıyorum :))))
sabah masuzcuktan çok uykum var numarası yaptım eşime...9 da gidicem dedim :)))) saatimi kurmuk gitmiş :))) o gittikten sonra uyumadım....kaynanmla markete gittik şimdi geldim..kurabiyelerimi yapıcam...azcık temizlik yapıcam....sonrada pazar gidicez....inşallah yakalanmam:18:

yakalanmazsan baya bir sürpriz olacak desene canım:)

yakalanmazsan baya bir sürpriz olacak desene canım:)

Zuzum umarım hersey istedğin gibi olur

evet duyunca şaşırıcak...ilk geldiğinde anlamaz...normaldede ben ondan önce geliyorum...söleyince sevinir yavrum benm
aslında kapıyı pastamla açmak istderdim ama evde annemler kaynanamlar babaneler babalr dede olcak ,onlar var diye yapamam ayıp olur utanırım

çok güzel sürpriz olacak eşine işallah yakalanmazsın canım evini süsleyecekmiisn

kızlar bende cumartesi güzel bir masa hazırlayacağım ama ne yaparım bilmiyorum iş çıkışı yorucu olucak köfte nin yanıan neler yapabilirm salata ve meze olarak aklıma gelen patates kızartıcam amerikan salatası çoban salata kırmızı közlenmiş biber çerez meyve pasta yaptırmayı düşünüyorum fotoğraflı başka kolay pratik neler var meze olarak

Zuzum niye ayıp olsun yada şöylede olur. Eşinin gelme saatini biliyorsan biride gözetlesin geldiği anda mumları yakarsın herkes salonda olur salona girer girmez başlarsınız iyi ki doğdun.......... diyeee

Biz evlilik yıldönümümüz için bişey yapamıcaz galiba. Evin ilk taksiti bu ay başladı onu ödedik tatilede gidiyoruz ay sonuna kadar bişey kalmıyor elimizde. eşim dün dedi herşey yalan oldu baksana ne planlar yapmıştık. Bende üzüldüm sonra üzülme gün doğmadan neler doğar dedi

ay ben kızamık geçirdim mi acaba :26: anneme sorayım bi, ama çok takılıyosun zeynepçim bunlara yaa :26: sakınan göze çöp batar, biraz rahat ol :)))

ayy zuzum benim, heyecanlısındır sen şimdii
inşallah süper geçer günün, akşamın :118: gecen :89:

çok güzel sürpriz olacak eşine işallah yakalanmazsın canım evini süsleyecekmiisn

valla daha süs almadım...burdan nerden alıcam bilmiyorum
basıl süs yapayım çocuk gibide olmasın...

daha ne olsun canım...

Zuzum niye ayıp olsun yada şöylede olur. Eşinin gelme saatini biliyorsan biride gözetlesin geldiği anda mumları yakarsın herkes salonda olur salona girer girmez başlarsınız iyi ki doğdun.......... diyeee

elfimm eşimin gelme saatinde tek genç ben olucam :) onun kardeşi benm kardeşlerim geç çıkıyolar...10 dan önce gelmezler ((

üzülme elfim...eşin doğru demiş..gün doğmadan neler doğar

kurabiyelere attım fırına ama kaç dk.beklicem bilmiyom
üstü kızarınca pişmiş olur heralde :) tadına bakmayı sevmiyom

akşamüstü pazardan sonra kıymalın pide yapıcaz kaynanamla bide patates salatası :))

..

deminde eşimi aradım öğle yemeğine çıktım diye

selam kızlar ben geldm girip okumaya başlıyorum yazacakken hep iş çıktı yazamadım yoksa forum bu yaz bana emanet nasıl terkederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…