2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bildiğimiz kuru köfte değilmi yapacağın cnm. Kaşarlı köftede yapabilrisin guzel oluyor.PATATES KIZARTMASINI YERİNE PÜRESİDE YAPABİLİRSİN.

Patates Kroket (6 Kişilik)

Malzemeler
3 Adet Orta Boy patates
2 Adet Yumurta
1 Tatlı Kaşığı Nişasta
2 Çorba Kaşığı Ezilmiş Beyaz Peynir
3-4 Dilim Salam
1/2 Su Bardağı Un
1 Adet Yumurta Sarısı
1/2 Su Bardağı Galeta Unu
Tuz , Karabiber
Kızartmak İçin Sıvıyağ

Yemeğin Tarifi
3 adet patatesi haşladıktan sonra, rendeleyelim. Üzerine 2 yumurtayı, 1 tatlı kaşığı nişastayı, karabiberi, 2 çorba kaşığı ezilmiş beyaz peyniri, küçük küçük kesilmiş salamları ilave edelim. Tüm malzemeyi iyice yoğuralım.

Patates hamurundan ceviz iriliğinde parçalar koparalım. Yuvarlayarak, şekil verelim. Patates toplarını önce una, sonra çırpılmış yumurta sarısına son olarak da galeta ununa bulayalım. Derin bir tavada sıvı yağı kızdıralım. Patates toplarını kızgın sıvı yağda, tavayı arasıra sallayarak kızartalım. Fazla yağının süzülmesi için kağıt mutfak havlusunun üzerine alalım. Ilınınca servis yapalım.

Son düzenleme:
düğün iyiydi ama yorucu geçti canım yaa. Eşimin düğünde burnu kanamaya başladı 1 sa filan kan durmadı :/ eve gelince de bende de mide bulantısı filan; çıkarınca rahatladım; nasıl uyudum hatırlamıyorum bile. ortam çok gürültülüydü sigara içilmemesine rağmen eve geldiğimde saçlarımda hep sigara kokusu vardı :S

ama düğün güzeldi. Resimlerden ekliyorum.

Nazarmı değdi size karı koca.. Geçmiş olsun

Bekliyoruz fotoları

yarenim annenler geldimi

annemler geldi canım çok şükür umarım sizin doğum gününüz de çooook güzel geçer. bence kapıda pastayla karşılamanın ayıp bir tarafı yok ki. zaten herkes doğumgünü kutlamaya geliyor. hem siz genç, yeni evli çiftsiniz ne olacak:81::81::81: kimse ayıplamaz bence. sen öyle yap. tek genç siz olabilirsiniz, onların size uyması lazım sonuçta onlar da genç oldu. siz onlara uymayın şimdiden. gençlik enerjinizi yayın onlara da iyi gelir

elfim üzülme hiç ya. tatile gidiyorsunuz ya, orda bir akşam dışarıda yemek yeseniz de olur. ya da odanız da güzel bir gece bence eşine de söyle bu kadar taksitin arasında falan özel birşeyler hazırlamak için para harcamasın. biz kutlama için otele gitmiştik, siz hali hazırda gidiyorsunuz zaten. hiç zorlamayın bence. tabii yine de siz bilirsiniz.

selam kızlar ben geldm girip okumaya başlıyorum yazacakken hep iş çıktı yazamadım yoksa forum bu yaz bana emanet nasıl terkederim

canım eşine ve sana geçmiş olsun öncelikle. bir deeee seni başka topiklerde yazarken görenler olmuş

sağol canım

zuzunun topiğine yazmıştım evet hatırladım sizden de bir şey kaçmıyor

kaçmaz bizdennnnn, zehir hafiyeleriz hepimiz, bundan sonra herkes ona göre hareket etsin

çok teşekkür ederim canım tarifin için o beni oyalar hm köfteler hazır buzluağa atmıştım kuru köfte eşim kızartma daha çok seviyor bunu başka zamn denerim

yarenim ne bilim yaa..ben kendi babamdan utanırım:26:

gözünüz aydın seninde ablanında, çok sevindim 2 ay doya doya hasret gider..zaten 2ay sonra bayram :)) bayrandada siz gitceksiniz...ohhh

tuzlu kurabiyelerimin tuzunu biraz fazla kaçırmışım galibaa gerçi bana göre iyi ben severim tuzlu:))

gidip yerleri sileyim..daha yatağım duruyo öylece

ha bide güya izinliyim, sabahtan beri patronum aradı kaçkere o nerde bu nerde

Fotoğraf çektiricektik ramazanın ilk gününe denk geliyor ya iftar yemeği olarakta yemeğe gidecektik. Birde hediyeler vardı. Yine küçük bişey alırım ben.
Biz ramazan ayında erken çıkıyoruz 1 saat. Öyle olursa eşime söylemem bi pasta alırım sonra gider hızlıca bişeyler yapıp masayı hazırlarım. Bu ay hem peşinat hem ilk taksit hemde bankanın dosya masrafı epey zorladı bizi. E tatilde var. Nikah tarihimizde tatil günümüze denk geliyor hem.

Ben daha çok fotograf çeken kişi olduğumdan pek resimlerde çıkmamışım beni çeken de (eşim harici) makineyi hep titretmiş görüntüler bir tuhaf çıkmış :S

Ben daha çok fotograf çeken kişi olduğumdan pek resimlerde çıkmamışım beni çeken de (eşim harici) makineyi hep titretmiş görüntüler bir tuhaf çıkmış :S

canım çok güzel çıkmış fotolar güzel zaman geçirmişsiniz çok güzel olmuşun nazar değmiştir böyle zamnlardanazar boncuğunu eksik etmeyeceksin teyzenlerede ömür boyu mutluluklar

geçmiş olsun eşine sirken, baktım fotolara çok güzel bir gelin olmuş teyzen (teyzendi dimmi), sen de çok güzel olmuşsun, elbisenin rengine bayıldım..

hepinize teşekkürler kızlar

düğünden sonraki gün yani ctesi günü eşimin doğum günüydü. akşam üstü teyzeme arabasını götürdük evleri şehir merkezinden biraz uzakta.

akşam da eşimle başbaşa yemeğe çıktık o resimlerden de yüklerim. Yemeği yediğimiz yerde daha çok düğün mekanları bulunuyordu(gölbaşında) sürekli havai fişekler atıldı durdu baya hareketli geçti yani.

güzelim niye utanacaksın babandan, evleneli 1 seneniz oldu. onlar bizden daha çok farkında oluyor evlendiğimizin, karı-koca olduğumuzun. o yüzden hiç çekinme. bak eşin sana ne güzel pasta yaptırıp yazı yazmıştı üzerine. sen niye çekiniyorsun eşine böyle bir güzellik yapmaktan. yap yap yap yap

Bende görmk istiorum resimleri :2:

ZUZUCUM GÖNLÜNDEN NASIL GEÇİYORSA ÖYLE YAP. ORDA OLAN HERKESE GENÇ OLDU ZMNINDA ANLARLAR BENCE BU SİZİN İÇİN ÖZEL BİR GUN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…