- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
selam kızlar ben geldm girip okumaya başlıyorum yazacakken hep iş çıktı yazamadım yoksa forum bu yaz bana emanet nasıl terkederim
kızlar bende cumartesi güzel bir masa hazırlayacağım ama ne yaparım bilmiyorum iş çıkışı yorucu olucak köfte nin yanıan neler yapabilirm salata ve meze olarak aklıma gelen patates kızartıcam amerikan salatası çoban salata kırmızı közlenmiş biber çerez meyve pasta yaptırmayı düşünüyorum fotoğraflı başka kolay pratik neler var meze olarak
düğün iyiydi ama yorucu geçti canım yaa. Eşimin düğünde burnu kanamaya başladı 1 sa filan kan durmadı :/ eve gelince de bende de mide bulantısı filan; çıkarınca rahatladım; nasıl uyudum hatırlamıyorum bile. ortam çok gürültülüydü sigara içilmemesine rağmen eve geldiğimde saçlarımda hep sigara kokusu vardı :S
ama düğün güzeldi. Resimlerden ekliyorum.
yarenim annenler geldimi
evet duyunca şaşırıcak...ilk geldiğinde anlamaz...normaldede ben ondan önce geliyorum...söleyince sevinir yavrum benm
aslında kapıyı pastamla açmak istderdim ama evde annemler kaynanamlar babaneler babalr dede olcak ,onlar var diye yapamam ayıp olur utanırım
Biz evlilik yıldönümümüz için bişey yapamıcaz galiba. Evin ilk taksiti bu ay başladı onu ödedik tatilede gidiyoruz ay sonuna kadar bişey kalmıyor elimizde. eşim dün dedi herşey yalan oldu baksana ne planlar yapmıştık. Bende üzüldüm sonra üzülme gün doğmadan neler doğar dedi
selam kızlar ben geldm girip okumaya başlıyorum yazacakken hep iş çıktı yazamadım yoksa forum bu yaz bana emanet nasıl terkederim
annemler geldi canım çok şükürumarım sizin doğum gününüz de çooook güzel geçer. bence kapıda pastayla karşılamanın ayıp bir tarafı yok ki. zaten herkes doğumgünü kutlamaya geliyor. hem siz genç, yeni evli çiftsiniz ne olacak:81::81::81: kimse ayıplamaz bence. sen öyle yap. tek genç siz olabilirsiniz, onların size uyması lazım sonuçta onlar da genç oldu. siz onlara uymayın şimdiden. gençlik enerjinizi yayın onlara da iyi gelir
elfim üzülme hiç ya. tatile gidiyorsunuz ya, orda bir akşam dışarıda yemek yeseniz de olur. ya da odanız da güzel bir gecebence eşine de söyle bu kadar taksitin arasında falan özel birşeyler hazırlamak için para harcamasın. biz kutlama için otele gitmiştik, siz hali hazırda gidiyorsunuz zaten. hiç zorlamayın bence. tabii yine de siz bilirsiniz.
canım eşine ve sana geçmiş olsun öncelikle. bir deeee seni başka topiklerde yazarken görenler olmuş
bildiğimiz kuru köfte değilmi yapacağın cnm. Kaşarlı köftede yapabilrisin guzel oluyor.PATATES KIZARTMASINI YERİNE PÜRESİDE YAPABİLİRSİN.
Patates Kroket (6 Kişilik)
Malzemeler
3 Adet Orta Boy patates
2 Adet Yumurta
1 Tatlı Kaşığı Nişasta
2 Çorba Kaşığı Ezilmiş Beyaz Peynir
3-4 Dilim Salam
1/2 Su Bardağı Un
1 Adet Yumurta Sarısı
1/2 Su Bardağı Galeta Unu
Tuz , Karabiber
Kızartmak İçin Sıvıyağ
Yemeğin Tarifi
3 adet patatesi haşladıktan sonra, rendeleyelim. Üzerine 2 yumurtayı, 1 tatlı kaşığı nişastayı, karabiberi, 2 çorba kaşığı ezilmiş beyaz peyniri, küçük küçük kesilmiş salamları ilave edelim. Tüm malzemeyi iyice yoğuralım.
Patates hamurundan ceviz iriliğinde parçalar koparalım. Yuvarlayarak, şekil verelim. Patates toplarını önce una, sonra çırpılmış yumurta sarısına son olarak da galeta ununa bulayalım. Derin bir tavada sıvı yağı kızdıralım. Patates toplarını kızgın sıvı yağda, tavayı arasıra sallayarak kızartalım. Fazla yağının süzülmesi için kağıt mutfak havlusunun üzerine alalım. Ilınınca servis yapalım.
elfim üzülme hiç ya. tatile gidiyorsunuz ya, orda bir akşam dışarıda yemek yeseniz de olur. ya da odanız da güzel bir gecebence eşine de söyle bu kadar taksitin arasında falan özel birşeyler hazırlamak için para harcamasın. biz kutlama için otele gitmiştik, siz hali hazırda gidiyorsunuz zaten. hiç zorlamayın bence. tabii yine de siz bilirsiniz.
Ben daha çok fotograf çeken kişi olduğumdan pek resimlerde çıkmamışım beni çeken de (eşim harici) makineyi hep titretmiş görüntüler bir tuhaf çıkmış :S
yarenim ne bilim yaa..ben kendi babamdan utanırım:26:
gözünüz aydın seninde ablanında, çok sevindim 2 ay doya doya hasret gider..zaten 2ay sonra bayram :)) bayrandada siz gitceksiniz...ohhh
tuzlu kurabiyelerimin tuzunu biraz fazla kaçırmışım galibaagerçi bana göre iyi ben severim tuzlu:))
gidip yerleri sileyim..daha yatağım duruyo öylece
ha bide güya izinliyim, sabahtan beri patronum aradı kaçkere o nerde bu nerde
Bende görmk istiorum resimleri :2:
ZUZUCUM GÖNLÜNDEN NASIL GEÇİYORSA ÖYLE YAP. ORDA OLAN HERKESE GENÇ OLDU ZMNINDA ANLARLAR BENCE BU SİZİN İÇİN ÖZEL BİR GUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?