2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar biz şimdi bu eve geçerken fırın alcaz yeni. evde yok çünkü. sizce nasıl birşey alayım? siz ne kullanıyorsunuz?

sirkecim resimlerine baktım çok güzel çıkmış mutluluklar diliyorum teyzenede tatlım:)

ebrucum fırın-ocak şeklinde olmayacak. sadece fırın olacak. tezgah üstüne koycam. ama o kadar farklı şeyler söyleyenler var ki kafam karışıkkk...

ebrucum fırın-ocak şeklinde olmayacak. sadece fırın olacak. tezgah üstüne koycam. ama o kadar farklı şeyler söyleyenler var ki kafam karışıkkk...

cnm mini fırınlar var onlardan al sonra zaten izmire taşınınca ankastre falan alırsın 1 sene ikinizede yeter bence.

yarenay yerine göre alırsın fırını. bende arçelik var ankastre olanlardan ben çok memnunum ama sana tavsiyem donanımhaberi okuman F/P ye göre bir fırın alman.

şuan için luxxel börekçi var aklımda. bir de burda daha çok avrupa malları var. yani burda satılan bir çok model Türkiye'de yok. o yüzden netten çok bilgi alamıyorum:44::44:

şuan için luxxel börekçi var aklımda. bir de burda daha çok avrupa malları var. yani burda satılan bir çok model Türkiye'de yok. o yüzden netten çok bilgi alamıyorum:44::44:

Ben evde bile mini fırınlardan kullanıyorum çok kullanışlı

luxxel börekçi kullanıyorum ben memnunum dilersen çekeym resmini mutfakta tezgah üstünde duruyor bnmde

ebrucum sen ne kadar sıklıkla kullanıyorsun fırınını? çözdürme özelliğini kullandın mı hiç?

ya bütün yüzsüzler beni buluyo ha biz bir çift arkadaşla gidecez tatile akşam buluşalım nasıl gidecez falan diye konuşuruz demiş eşler karısıda şuanda izinde evde yani kaynanasıyla yaşıyo ondan dolayı eve hiç misafir istemiyo zaten normaldede misafir sevmediğini söyler sadece gitmeyi seviyo hanım sinir oluyorum oda bana msj atmış akşam geçerken benide al sizde toplanalım diye bende masus dedimki aa biz size gelecektik neyse falan hemen yazmış ayy yok kaynanam var biliyosun size gidelim şimdide yazmış yemeğin varmı kendi evde oturuyo benden yemek bekliyo ayy sinir oldum iyce yani dedim tatile gidecez diye alışveriş yapmadım bişe yok evde makarnadan başka ii tamam onu yeriz demiş off nekadar yüzsüz insanlar yaaaaaaaaaaaaaaaa.:84:

kızlar size bir şey soracam geçen sene bu zmanlar evlenen bir arkadaşım var ; ne zamandır evlerine gidecem daha gidemedik bir türlü işten güçten.

sizce arkadaşımın evine giderken ev hediyesi ne almalıyım? evini hiç görmedim neye ihtiyacı var bilmiyorum. lüzumsuz bir şey de almak istemiyorum,

dün işten erken çıktım alışvriş merkezinde english home a uğradım nevresim takımı yapılabilen yastık çarşaf ve yorgan kılıfları var desenleri çok cici. Toplamda 65 liraya filan geliyormuş, öyle bir şey alsam hediye olarak çok mu tuhaf olur? tabak çanak kullanır mı bilmem ama nevresim her zaman kullanılabilir diye düşünüyorum. Bir de onun arada yatılı misafirleri geliyor.
size bir arkadaşınız gelseydi hediye olrak ne getirse işinize yarar görürdünz?

Bu ne yüzsüz kadın böyle hem evde oturuyor hem size gelip bide üstüne yemek istiyor manyakmı ne ya.Hamilesin sen ya ne olmuş kaynanası varsa evde. kadın yicekmi sizi. Ay sinir oldum zorla davet etmiş kendini manyak.

Bence iyi düşünmüşsün kullanacaği bişey sonuçta. Ama bana bi arkadaşım gelseydi duvara asabileceğim güzel bi tablo getirse işime yarardı. anneannem sağolsun nevresimle dolu bazanın altı.

sen evdesin ya canım hazırla bir şeyler kap gel diye yazsaydın ya. Misafirin elbet başının üstünde yeri vardır ama böylelerini görünce insan kendini saf hissediyor. olur mu öyle ben hep gezeyim gezeyim kimse bana gelmesin .. kayınvalidesiyle yaşıyorsa kayınvalidesinin hiç geleni gideni olmuyor mu da bu hatun kendi potansiyel misafirlerini böyle bir mazaretle savıyor

nevresim takımı kullanılan birsey ben sıksık değiştirirm :) 15gunde 1 gibi.evine giden tanıdığın ykmu ona sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…