nevresim takımı kullanılan birsey ben sıksık değiştirirm :) 15gunde 1 gibi.evine giden tanıdığın ykmu ona sor
Bu ne yüzsüz kadın böyle hem evde oturuyor hem size gelip bide üstüne yemek istiyor manyakmı ne ya.Hamilesin sen ya ne olmuş kaynanası varsa evde. kadın yicekmi sizi. Ay sinir oldum zorla davet etmiş kendini manyak.
sen evdesin ya canım hazırla bir şeyler kap gel diye yazsaydın ya. Misafirin elbet başının üstünde yeri vardır ama böylelerini görünce insan kendini saf hissediyor. olur mu öyle ben hep gezeyim gezeyim kimse bana gelmesin .. kayınvalidesiyle yaşıyorsa kayınvalidesinin hiç geleni gideni olmuyor mu da bu hatun kendi potansiyel misafirlerini böyle bir mazaretle savıyor
ya bütün yüzsüzler beni buluyo ha biz bir çift arkadaşla gidecez tatile akşam buluşalım nasıl gidecez falan diye konuşuruz demiş eşler karısıda şuanda izinde evde yani kaynanasıyla yaşıyo ondan dolayı eve hiç misafir istemiyo zaten normaldede misafir sevmediğini söyler sadece gitmeyi seviyo hanım sinir oluyorum oda bana msj atmış akşam geçerken benide al sizde toplanalım diye bende masus dedimki aa biz size gelecektik neyse falan hemen yazmış ayy yok kaynanam var biliyosun size gidelim şimdide yazmış yemeğin varmı kendi evde oturuyo benden yemek bekliyo ayy sinir oldum iyce yani dedim tatile gidecez diye alışveriş yapmadım bişe yok evde makarnadan başka ii tamam onu yeriz demiş off nekadar yüzsüz insanlar yaaaaaaaaaaaaaaaa.:84:
eşim aradı geç gelecekmiş bugün oyüzden gelemiyorlar çok üzüldüm
Tamm canım..yıldönümündende eklicem demi :))) ama denedim burda olmadı..evde laptoptan atıcam..pinktutla :)) daha önce yapmadım ,nasıl yapcamı bilmiyom eşimi beklicem....
Kocası gene sabah 5,30 da kalktı giti kuşadasına montaja...bugece geç gelir
Günaydın şekerler
Ebrucum fotolarınız çok güzel maşallah size
günaydın kızlar...yarenay foto 1tanecik çektim canım
ya diyodum yaa pastaylamı karşılasam :))) ona fırsat olmadıki...eşim erken geldi...biz daha fırına pide atarken :))))
motorun sesini duyunca balkona fırladım...geri çekildim ama dikizden gördü beni..korna çalıyo...mecbur çıktım balkona
ebrucum ben de hiç dayanamam şehit haberlerine. kanal değiştiririm hemen. hepsinin mekanı cennet olsun, sevenlerine Allah sabırlar versin.
zuzum bekliyoruz fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?