2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu gece bnm kocada yok gece gitck sbh gelck

yaaa tabi o da var daha. sen çok biriktiriyorsun ama bu foto olayını ee nasıl geçti doğumgünü, izin aldığını anladı mı???

yooo ben söledim :))) o 7de geldi..ben normaldede 6,30 da evde oluyorum yaaa anlamadı....

ama o aradığında işteymişim gibi konuştum ya hepp..bayıldı gülmekten..vay kandırıkçı kadın dedi bana bilseydim evde olduğunu uğrardım zırt pırt dedi :)))

günaydın kızlarr,
ayy dün gece benim eşimde 3 te geldi zavallım şehirdışındaydı sabah uyuklayarak gitti işe bugün sevgili arkadaşları yine gelmek isticek bakalım dicem uyusun dinlesin biraz yarın bütün gece araba kullanacak yani anlarlarsa bakalım ya bazen böle anlaşamadığım zamanlar oluyo düşüncesiz oldumu insanlardan soğuyorum resmen.

arabaylamı gidiyonuz canım....

zırt pırt gelicek eve karısının evine annadınız siz onu

:89::89::89::89:

arabaylamı gidiyonuz canım....

:89::89::89::89:

evt cnm arabayla okadar yol nasıl gidecem bilmiyorum ama inşallah sorun çıkmaz sen ayvalıktaydın değilmi zuzuş orayada uğrıcaz:)
bu arada ebrucum resimleriniz çok güzel kızına maşallah çok tatlı:)

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcm imzalarında bebek yada evlilik çizelgeleri var nsl yapılıyor bende ypmk isitiyorum

masa hazırlanınca gelseymiş daha iyi olurmuş ama olsun

ben bu hafta çok sıkılıyorum, kitap okumaya başladım gerçi telefonlardan dikkatim dağılıyo ama

masa hazırlanınca gelseymiş daha iyi olurmuş ama olsun

ben bu hafta çok sıkılıyorum, kitap okumaya başladım gerçi telefonlardan dikkatim dağılıyo ama

ya yazın insanın çalışası gelmiyo bence uyuşuyo hem sıcak herkes tatile gidiyo geliyo psikolojik olarak etkileniyo insan..ne okuyosunn cnm?

evt cnm arabayla okadar yol nasıl gidecem bilmiyorum ama inşallah sorun çıkmaz sen ayvalıktaydın değilmi zuzuş orayada uğrıcaz:)
bu arada ebrucum resimleriniz çok güzel kızına maşallah çok tatlı:)

uğrayın canım...

kızlar bişi sorcm imzalarında bebek yada evlilik çizelgeleri var nsl yapılıyor bende ypmk isitiyorum

:18: işte onu hiç sorma

ya yazın insanın çalışası gelmiyo bence uyuşuyo hem sıcak herkes tatile gidiyo geliyo psikolojik olarak etkileniyo insan..ne okuyosunn cnm?
Cennetin Doğusunu okumaya başladım canım, eski bi kitap :)))

bir de işyerindekiler de yıllık izne ayrılıyo, gelenlerden sonra diğerleri çıkıyo felan özeniyorum
dediğin gibi, yazın insanın çalışası gelmiyo

bak ben piraye diye bi kitap okumuştum belki okumuşsundur ama çok etkilenmiştim ağlamıştım sonunda:)onuda tavsiye ederim.

bak ben piraye diye bi kitap okumuştum belki okumuşsundur ama çok etkilenmiştim ağlamıştım sonunda:)onuda tavsiye ederim.
canım ben türkçe okumayı hiç sevmiyorum, çok merak ettiğim türk yazarların kitaplarını okuyorum ama hiç akmıyo o kitap böyle ne bilim işkence gibi geliyo bana bulgarcaya alıştığım için belki de türkçe günde 30 sayfa okursam, bulgarca günde 200-300 sayfa okuduğumu bilirim.. okadar eğleniyorum o yüzden her yaz bulragistana gittiğimde kitap için bi bütçe ayırırım, kardeşim de alıp gönderir istediğim kitapları saolsun :)))
pirayeyi duydum çok, arkadaşlarım da önermişti..elimdeki kitaplar bitsin alıp okuycam onu.. herkes 10 üzerinden 10 veriyo çünkü

günaydın herkese

ebrucuğum fotolara akşam baktım çok güzel çıkmışsınız fıstık meraklı galiba foto çekinmeye bazı çocuklar çok sever foto çekinmeyi

zuzucuğum işallah çok güzel geçmiştir doğum günü

ayyy evlendiğimden beri en büyük vicdan azabım kitap okumak. zaman ayırıp da okuyamıyorum ya. ne zaman başına geçsem aklıma bir iş geliyor, kalkıp onu yapayım diyorum boş vaktim varken. ne zamandır okuyamadım bir kitap. işyerinde de olmuyor benim. patron tam karşımda.

insan öyle eline alıp 3-5 sayfa okuyunca da olmuyo dimmi yarenim..
eline alınca gözlerin yorulana kadar bırakmiycaksın

ben şeyi çok merak ediyorum A Thousand Splendid Suns türkçesi bin muhteşem güneş galiba
bulgarca e-kitabı var ama bende..
işte e-kitap eline kitabı alıp okumak gibi olmuyo ama yaa.. hele kitap yeniyse böyle sayfaları koklaya koklaya okumak gibi olmuyo ama napim o şekilde gidericem merakımı artık..

Nektar kıskanma seninde olur..sende tatil yapcan bayramda sabret canım....

Ay tatil dedimde, eşim uçak biletlerini almamış...tam ayırtırken anlamışki kişi başı 130 tl O 2kişi o fiyat zannetmiş....netten hepsine baktık..gidiş geliş 300-330 tutuyo...çok para yaw....

Nekkkk Bulgarca selam ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…