Tamm canım..yıldönümündende eklicem demi :))) ama denedim burda olmadı..evde laptoptan atıcam..pinktutla :)) daha önce yapmadım ,nasıl yapcamı bilmiyom eşimi beklicem....
Kocası gene sabah 5,30 da kalktı giti kuşadasına montaja...bugece geç gelir
yaaa tabi o da var daha. sen çok biriktiriyorsun ama bu foto olayınıee nasıl geçti doğumgünü, izin aldığını anladı mı???
bu gece bnm kocada yokgece gitck sbh gelck
yok benmki gece gelcek...1-1,30 gibi glmişti öncekinde...inşallah bu seferki erken biter...
eşin ne iş yapıyodu canım...
günaydın kızlarr,
ayy dün gece benim eşimde 3 te geldi zavallım şehirdışındaydı sabah uyuklayarak gitti işe bugün sevgili arkadaşları yine gelmek isticek bakalım dicem uyusun dinlesin biraz yarın bütün gece araba kullanacak yani anlarlarsa bakalım ya bazen böle anlaşamadığım zamanlar oluyo düşüncesiz oldumu insanlardan soğuyorum resmen.
zırt pırt gelicek eve karısının evineannadınız siz onu
arabaylamı gidiyonuz canım....
:89::89::89::89:
evt cnm arabayla okadar yol nasıl gidecem bilmiyorum ama inşallah sorun çıkmaz sen ayvalıktaydın değilmi zuzuş orayada uğrıcaz:)
bu arada ebrucum resimleriniz çok güzel kızına maşallah çok tatlı:)
günaydın kızlar...yarenay foto 1tanecik çektim canım
ya diyodum yaa pastaylamı karşılasam :))) ona fırsat olmadıki...eşim erken geldi...biz daha fırına pide atarken :))))
motorun sesini duyunca balkona fırladım...geri çekildim ama dikizden gördü beni..korna çalıyo...mecbur çıktım balkona
masa hazırlanınca gelseymiş daha iyi olurmuş ama olsun
ben bu hafta çok sıkılıyorum, kitap okumaya başladımgerçi telefonlardan dikkatim dağılıyo ama
evt cnm arabayla okadar yol nasıl gidecem bilmiyorum ama inşallah sorun çıkmaz sen ayvalıktaydın değilmi zuzuş orayada uğrıcaz:)
bu arada ebrucum resimleriniz çok güzel kızına maşallah çok tatlı:)
kızlar bişi sorcm imzalarında bebek yada evlilik çizelgeleri var nsl yapılıyor bende ypmk isitiyorum
Cennetin Doğusunu okumaya başladım canım, eski bi kitap :)))ya yazın insanın çalışası gelmiyo bence uyuşuyo hem sıcak herkes tatile gidiyo geliyo psikolojik olarak etkileniyo insan..ne okuyosunn cnm?
Cennetin Doğusunu okumaya başladım canım, eski bi kitap :)))
bir de işyerindekiler de yıllık izne ayrılıyo, gelenlerden sonra diğerleri çıkıyo felan özeniyorum
dediğin gibi, yazın insanın çalışası gelmiyo
canım ben türkçe okumayı hiç sevmiyorum, çok merak ettiğim türk yazarların kitaplarını okuyorum ama hiç akmıyo o kitap böyle ne bilim işkence gibi geliyo banabak ben piraye diye bi kitap okumuştum belki okumuşsundur ama çok etkilenmiştim ağlamıştım sonunda:)onuda tavsiye ederim.
insan öyle eline alıp 3-5 sayfa okuyunca da olmuyo dimmi yarenim..ayyy evlendiğimden beri en büyük vicdan azabım kitap okumak. zaman ayırıp da okuyamıyorum ya. ne zaman başına geçsem aklıma bir iş geliyor, kalkıp onu yapayım diyorum boş vaktim varken. ne zamandır okuyamadım bir kitap. işyerinde de olmuyor benim. patron tam karşımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?