2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben heveslenipte aldığım...aşkın gözyaşlarını..daha bitiremedim...okumuyorum hiç aklıma gelmiyor yaa Alışmamışlık işte :))))

Evet çok seviyor resim çekilmeyi dikkatini çekiyor makine sanırım.Annesine çkmiş saırım

bayrama kadar tatil parası ayırırım umarım bir köşeye zuzum, yoğusam yine evde pinekliycem bir de eşimin iznine bağlı tabi, bakalım kaç gün verecekler onlara.. 3 gün verirseler wallahi Bulgaristana kaçarım, 1 hafta kalır gelirim

hem erkenden alıyosunuz biletleri, okadar pahalı olmaması lazım ya bayram diye mi acaba indirim/kampanya yapmamışlar, biraz daha araştırın zuzum :26:
bulgarcada selam yok, gavur dili olduğu için merhaba var, o da "zdravey" oluyo

bende çok kitap okuyodum ama artık elime almıyorum zaman olmuyor işyerine bile getiridm duruyor öle

kızlar neler yapıcağımı buldum köfte,patataes kızartması,amerikan salatası,közlenmiş kırmızı biber(markettekilerden),mercimek köftesi,fırında mantar ve paçanga böreği işallah yetiştiririm.

kızlar ya bana su çizelgeler nsl olck bilen yokmu bende yapmk istiyorum yada bilen varsa bana bi zahmet yapıversin

nigarımmm o kadar güzel anlatmışın ki kitap okumayı vicdan azabım ve üzüntüm bir kat daha arttı

ebrucum bekle şimdi ben sana yardımcı olcam

bekliroum cnm uğraştım baya sonuna kdr geldm ama o çizelgeyi nsl koyucm bilemedm güllü bişi seçmiştim anne baba çocuk seçtim üzerine ama

nasıl okuniii

Valla ramazanda bakıcaz bide...eşimde şaştı :)))

bencede eşinin izni az olursa napcan evde....kaynanalara gidersin hep, çağırırlar söleyim

nasıl okuniii

Valla ramazanda bakıcaz bide...eşimde şaştı :)))

bencede eşinin izni az olursa napcan evde....kaynanalara gidersin hep, çağırırlar söleyim
hiç işim olmaz

canım okunuşunu yazdım sana Zdravey diye, yoksa böyle yazılışı здравей
Zdravey zuzum

Arada sırada aklıma geliyor
Geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor
Kalbime gömülen emin olma diyor
Beni öldürüyor kendisi yaşıyor

Ajda Pekkan

ya bende şu çizelgemi değişim diyorum sonuna kadar geliyorum ama sonunda yapıştırma kısmı çıkmıyo sinir etti..

Acaba süper evdemi, çalışmıyomu.....

Hadi kızlar canlanın oooooo:95:

süperin işi belli olmaz bence. zaten bilgisayar yoksa çok sürmez sanırım insan fena alışıyor şu bilgisayara ya. illa elinin altında olsun istiyor. umarım bu defa girdiği işi sever ve mutlu olur işinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…