anam anam bak sennnn :) twitlermiş de... Ya ben ona hiç alışamadım zuzum. Bi ara açtığımı bile unutmuştum, yeni hesap açmaya çalıştım
baktım zuzum... Face gibi deil sanki. Yer gök inliyor aslında twit diye ama:44::44::44: Kurcalamak gerek sanırım. Hani videolar falan koyuyorlardı, resimler???
Elfiii nerelerdesiinnnn
Zuzu hilal cebeciyide takip et :)) Panpiş :))
aşk olsun zuzumSen böle kitaplarmı okuyosun....çok cahilim:26:
ben de merak ediyorum süperi :26:Acaba süper evdemi, çalışmıyomu.....
Hadi kızlar canlanın oooooo:95:
video eklenmiyo tivite, yazılar da sınırlı..smslerdeki gibi karakter sayısı varbaktım zuzum... face gibi deil sanki. yer gök inliyor aslında twit diye ama:44::44::44: kurcalamak gerek sanırım. hani videolar falan koyuyorlardı, resimler???
kadının memişlerini açmadan önce 20 bin takipçisi vardı şimdi 60 bin küsürZuzu hilal cebeciyide takip et :)) Panpiş :))
elfim sendan yardım isteyeceğim slayt yapmak istiyorum sen yapmıştın nasıl yaptın okulda çok yapmıştım ama unutmuşum
ben geldm kızlar alışverişe gittik ancak geldim üüff çok sıcak bayılcktım walla balım dayanamadı gezerken uyudu babasının kolalrında bende rahar rahat alışveriş yaptımHersey ne kdr pahalı ya :44: Poşetlere baksan hiçbiş iyok ama iyi para tutuyor
esmer olan dimi balım kucağında duruyor evt kız kardeşim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?