2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anam anam bak sennnn :) twitlermiş de... ya ben ona hiç alışamadım zuzum. bi ara açtığımı bile unutmuştum, yeni hesap açmaya çalıştım

anam anam bak sennnn :) twitlermiş de... Ya ben ona hiç alışamadım zuzum. Bi ara açtığımı bile unutmuştum, yeni hesap açmaya çalıştım

ben ilk açtığımda türkçesi yoktu :)) yada ben bulamamıştım :)))) şimdi tekrar açtım...arki arattım sen çıktın...
Bende yazına cevap yazdım :))) akşam bak...

çözmeye çalışıyorum bende:44:

baktım zuzum... face gibi deil sanki. yer gök inliyor aslında twit diye ama:44::44::44: kurcalamak gerek sanırım. hani videolar falan koyuyorlardı, resimler???

baktım zuzum... Face gibi deil sanki. Yer gök inliyor aslında twit diye ama:44::44::44: Kurcalamak gerek sanırım. Hani videolar falan koyuyorlardı, resimler???

evet karışık...ben gülbenergeni takip ediyom :))) ordan çözmeye çalışıyom....

elfim sendan yardım isteyeceğim slayt yapmak istiyorum sen yapmıştın nasıl yaptın okulda çok yapmıştım ama unutmuşum

Sen böle kitaplarmı okuyosun....çok cahilim:26:
aşk olsun zuzum sen de başka ülkede okula gitseydin felan, mcbur sen de öyle okuyacaktın

Acaba süper evdemi, çalışmıyomu.....

Hadi kızlar canlanın oooooo:95:
ben de merak ediyorum süperi :26:

baktım zuzum... face gibi deil sanki. yer gök inliyor aslında twit diye ama:44::44::44: kurcalamak gerek sanırım. hani videolar falan koyuyorlardı, resimler???
video eklenmiyo tivite, yazılar da sınırlı..smslerdeki gibi karakter sayısı var

Zuzu hilal cebeciyide takip et :)) Panpiş :))
kadının memişlerini açmadan önce 20 bin takipçisi vardı şimdi 60 bin küsür rezil yaa

elfim sendan yardım isteyeceğim slayt yapmak istiyorum sen yapmıştın nasıl yaptın okulda çok yapmıştım ama unutmuşum

Zeynepxim movie maker den yapıyorum daha öncede yapmışsan çok zorlanmazsın aslında..

Görevler sekmesinde resim al var resmi alıp aynı şekilde müzik al var müziğide alıp aşağıya sürüklüyorum

nekkk ben ellen degeneres'i görmüştüm programında göstermişti birine videolu twit gönderdim diye, hatta annesi de vardı videoda

ben geldm kızlar alışverişe gittik ancak geldim üüff çok sıcak bayılcktım walla balım dayanamadı gezerken uyudu babasının kolalrında bende rahar rahat alışveriş yaptım hersey ne kdr pahalı ya :44: poşetlere baksan hiçbiş iyok ama iyi para tutuyor

ebru, fotoğrftaki kız, kardeşinmi (albümdeki)

selam kızlar ben geldiii :)))

size evden yazıyorum yatağın kılıfını çıkardım makineye attım çarşaflar filan da yıkanacak sıra bakliyorlar

akşama ne yemeğiniz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…