2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar ben geldiii :)))

size evden yazıyorum yatağın kılıfını çıkardım makineye attım çarşaflar filan da yıkanacak sıra bakliyorlar

akşama ne yemeğiniz var?

hoşgeldin cnm negüzel bu saatte evdesin..
bende dün gece beyaz yıkadım bugünde gitmeden renkli atacam giderken lazım olanlar var korkuyorum bi yandan yarına bu adama gidemezsin dicek diye
valla bu hafta hiç yemek yapmadım eşimde yoktu bugünde bir makarnalı yalancı mantı yaparım belki dolap boş çünkü..

Ohh ne güzel :))

sirken yatak pedinimi yıkıyosun....

yatak kılıfımı yıkıyorum canım ne zamandır yıkayacam havalar bir yağmur bir güneş çok dengesizdi. ama şimdiden düşünoyrum nasıl tekrar geri takacam diye. Aldığımız yerdeki adamları aradım sordum yıkadıktan sonra rahat takılıyor dediler. Bizim yatak havalandırılarak kullanıldığında en iyi kullanımı veriyormuş akşama kadar havalansın bakalım :)

ben de en son pazar günü yemek yapmıştım bu öğlen bitirdik; makarnalı yalancı mantıyı nasıl yapıyorsun? olmazsa ben de yalancı mantı yapayım :)

Bende bu hafta hiç yemek yapmadım alışverişte yapmadık kaynanam işyerinde yiyip gelecekmiş 1 hafta.
Bu akşam ve yarın akşamda geciştiricez öyle. Kaynanama dedim yemek kalırsa getir diye.

ben dün akşam bezelyeli patatesli tavuk ve pilav yapmıştım, bugün öğlen bitirdik. akşama yemeğim de yok, yemeklik herhangi birşeyim de. eve gidince uydurmaya çalışcam birşeyler artık.

Bende bu hafta hiç yemek yapmadım alışverişte yapmadık kaynanam işyerinde yiyip gelecekmiş 1 hafta.
Bu akşam ve yarın akşamda geciştiricez öyle. Kaynanama dedim yemek kalırsa getir diye.

valla bizde alışveriş yapmadık gidecez diye:)

cnm makarnayı haşladıktan sonra yoğurtla kırmızı biberli salça yapıp döküyorum:))

Akşama çok işim var bulaşık makinesini çalıştırıcam evi süpürüp toz alıcam. Tüy alma işim var. Banyo yapıcam. Çantaya koymadığım sonradan aklıma gelen bi kaç şey var onları koyucam.

nekkk ben ellen degeneres'i görmüştüm programında göstermişti birine videolu twit gönderdim diye, hatta annesi de vardı videoda
videoların linklerini ekleyebiliyolar sadece canım, öyle yapmıştır kesin.. resim bile ayrı bi site gibi bişeyden ekleniyo
selam kızlar ben geldiii :)))

size evden yazıyorum yatağın kılıfını çıkardım makineye attım çarşaflar filan da yıkanacak sıra bakliyorlar

akşama ne yemeğiniz var?
ben akşama soya soslu,baharatlı tavuk sote yapıcam
yanına da salata, karpuz

yazın sulu yemek hiç çekilmiyo ya
bugün iş yerinde de tavuk sote vardı ama suluydu, ben kızartma gibi yapıyorum susuz, benimki sote değil mi acaba :26:

dolapta bi sürü makarna varmış italyadn getirdiğimiz. akşama ben de makarna yapacam

bu arada biz de yavaş yavaş tatil planları yapmaya başladık hatta geçen bikaç tane tur acentası bile gezdik :) bu fikir bile insana çok güzel geliyor :)

elfi mutlaka not almışsınıdr ama yine de hatırlatayım dedim ağrı kesici ve kas gevşetici de almayı unutma.

ayy bende biraz kıyafet çıkardım daha valize yerleşecek hazırlamadım yıkadıklarımıda yarına eklerim,bende banyo yapacam..artık cnm evde değilsin evi niye temizliyosun bi zahmet kaynanan haftasonu yapıversin yani.

ben de en son pazar günü yemek yapmıştım bu öğlen bitirdik; makarnalı yalancı mantıyı nasıl yapıyorsun? olmazsa ben de yalancı mantı yapayım :)
ben de kendi yalancı mantı tarifimi verim
200 gr kıymayı yağda kavuruyorum 3 rendelenmiş domatesi ekliyorum, kavurmaya devam ediyorum..
haşlanmış makarnanın üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, en üzerine kıymalı sosu döküyorum, bukadar :)))

:) domates falan eklemiyosan sote olmuyo canım:)

hee seninki daha detaylı benimki biraz üşengeç yemeyi:)napalım cnm hergün hergünde olmuyo aa..

kızlar kızım tekmeleyip duruyo sabahtan beri:92::92:dünde telefondan müzik dinliyodum kulaklığınbirini karnıma koydum oda bana içerden eşlik ediyo tekmeleyere çok hoşuma gitti ya

elfi mutlaka not almışsınıdr ama yine de hatırlatayım dedim ağrı kesici ve kas gevşetici de almayı unutma.

Evet unuttuklarımdı bunlar :)) Şarj aletini eklicem. Bide tayt :)))

Ay canım o elini sürmez bişeye titizlik hastası ya çıkamaz içinden kriz geçirir. Örneğin masanın altını süpürmesi için tüm sandalyeleri tek tek çıkarması gerekir sonra tekrar yerine koyması gerekir. ciddi bi hastalık antideprasanlarla iyi oluyor. Toz içinde oturmasın diye süpürücem.

AY YERİZ BİZ ONU ANNESİ....

MÜZİĞİ SEVİCEK :)) ZİLLİ KIZ DAHA KARNINDAN BAŞLADI ÇİNGENELİĞE
SEN SEVMİYODUN DİMİ OYNAMASINI..BAK KZIN OYNAK OLCAK :))))

sağol elfim az önce baktım denedim resim almamış sadece yazı vardı evde yaparım .senn sadece resim ve müzik alıp mı yaptın birsürü şeyler var

okadar temizlik hastasıysa zaten kendi temizler elfii...sen olmasan hiç, toz içindemi oturcak
ha şimdi yapman line yapışmaz ama çok rahata alıştırıyosun..bakalım siz dönünce evi temiz bulcanmı
sen gitcen diye temizliyon, bakalım kaynanan siz dönceksiniz diye temizlicekmi...

Canım sorun orda zaten temizlik yapamıyor. Yapınca işin içinden çıkamıyor. bi kere cumartesi evdeydi gittim eve makineyi çalıştırıcaktım baktım çamaşırları ayıklamış tek tek üzerlerinde minicik bi tüy varsa bile almış tam 2 saat sürmüş. Dedim ben gelince atacaktım. O da dedi keşke hiç girmeseydim içine 2 saat ayıkladım bide o kadar elimi yıkadım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…