selam kızlar ben geldiii :)))
size evden yazıyorum yatağın kılıfını çıkardım makineye attım çarşaflar filan da yıkanacak sıra bakliyorlar
akşama ne yemeğiniz var?
yabancı gelmiyor siması:44:
Kardeşinde ç.kaledemi yaşıyor
Ohh ne güzel :))
sirken yatak pedinimi yıkıyosun....
hoşgeldin cnm negüzel bu saatte evdesin..
bende dün gece beyaz yıkadım bugünde gitmeden renkli atacam giderken lazım olanlar var korkuyorum bi yandan yarına bu adama gidemezsin dicek diye
valla bu hafta hiç yemek yapmadım eşimde yoktu bugünde bir makarnalı yalancı mantı yaparım belki dolap boş çünkü..
Bende bu hafta hiç yemek yapmadım alışverişte yapmadık kaynanam işyerinde yiyip gelecekmiş 1 hafta.
Bu akşam ve yarın akşamda geciştiricez öyle. Kaynanama dedim yemek kalırsa getir diye.
yatak kılıfımı yıkıyorum canım ne zamandır yıkayacam havalar bir yağmur bir güneş çok dengesizdi. ama şimdiden düşünoyrum nasıl tekrar geri takacam diye. Aldığımız yerdeki adamları aradım sordum yıkadıktan sonra rahat takılıyor dediler. Bizim yatak havalandırılarak kullanıldığında en iyi kullanımı veriyormuş akşama kadar havalansın bakalım :)
ben de en son pazar günü yemek yapmıştım bu öğlen bitirdik; makarnalı yalancı mantıyı nasıl yapıyorsun? olmazsa ben de yalancı mantı yapayım :)
videoların linklerini ekleyebiliyolar sadece canım, öyle yapmıştır kesin.. resim bile ayrı bi site gibi bişeyden ekleniyonekkk ben ellen degeneres'i görmüştüm programında göstermişti birine videolu twit gönderdim diye, hatta annesi de vardı videoda
ben akşama soya soslu,baharatlı tavuk sote yapıcamselam kızlar ben geldiii :)))
size evden yazıyorum yatağın kılıfını çıkardım makineye attım çarşaflar filan da yıkanacak sıra bakliyorlar
akşama ne yemeğiniz var?
Akşama çok işim var bulaşık makinesini çalıştırıcam evi süpürüp toz alıcam. Tüy alma işim var. Banyo yapıcam. Çantaya koymadığım sonradan aklıma gelen bi kaç şey var onları koyucam.
ben de kendi yalancı mantı tarifimi verimben de en son pazar günü yemek yapmıştım bu öğlen bitirdik; makarnalı yalancı mantıyı nasıl yapıyorsun? olmazsa ben de yalancı mantı yapayım :)
videoların linklerini ekleyebiliyolar sadece canım, öyle yapmıştır kesin.. resim bile ayrı bi site gibi bişeyden ekleniyo
ben akşama soya soslu,baharatlı tavuk sote yapıcam
yanına da salata, karpuz
yazın sulu yemek hiç çekilmiyo ya
bugün iş yerinde de tavuk sote vardı ama suluydu, ben kızartma gibi yapıyorum susuz, benimki sote değil mi acaba :26:
ben de kendi yalancı mantı tarifimi verim
200 gr kıymayı yağda kavuruyorum 3 rendelenmiş domatesi ekliyorum, kavurmaya devam ediyorum..
haşlanmış makarnanın üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, en üzerine kıymalı sosu döküyorum, bukadar :)))
elfi mutlaka not almışsınıdr ama yine de hatırlatayım dedim ağrı kesici ve kas gevşetici de almayı unutma.
ayy bende biraz kıyafet çıkardım daha valize yerleşecek hazırlamadım yıkadıklarımıda yarına eklerim,bende banyo yapacam..artık cnm evde değilsin evi niye temizliyosun bi zahmet kaynanan haftasonu yapıversin yani.
Zeynepxim movie maker den yapıyorum daha öncede yapmışsan çok zorlanmazsın aslında..
Görevler sekmesinde resim al var resmi alıp aynı şekilde müzik al var müziğide alıp aşağıya sürüklüyorum
evet unuttuklarımdı bunlar :)) şarj aletini eklicem. Bide tayt :)))
ay canım o elini sürmez bişeye titizlik hastası ya çıkamaz içinden kriz geçirir. örneğin masanın altını süpürmesi için tüm sandalyeleri tek tek çıkarması gerekir sonra tekrar yerine koyması gerekir. Ciddi bi hastalık antideprasanlarla iyi oluyor. Toz içinde oturmasın diye süpürücem.
sağol elfim az önce baktım denedim resim almamış sadece yazı vardı evde yaparım .senn sadece resim ve müzik alıp mı yaptın birsürü şeyler var
okadar temizlik hastasıysa zaten kendi temizler elfii...sen olmasan hiç, toz içindemi oturcak
ha şimdi yapman line yapışmaz ama çok rahata alıştırıyosun..bakalım siz dönünce evi temiz bulcanmı
sen gitcen diye temizliyon, bakalım kaynanan siz dönceksiniz diye temizlicekmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?