- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
okadar temizlik hastasıysa zaten kendi temizler elfii...sen olmasan hiç, toz içindemi oturcak
ha şimdi yapman line yapışmaz ama çok rahata alıştırıyosun..bakalım siz dönünce evi temiz bulcanmı
sen gitcen diye temizliyon, bakalım kaynanan siz dönceksiniz diye temizlicekmi...
AY YERİZ BİZ ONU ANNESİ....
MÜZİĞİ SEVİCEK :)) ZİLLİ KIZ DAHA KARNINDAN BAŞLADI ÇİNGENELİĞE
SEN SEVMİYODUN DİMİ OYNAMASINI..BAK KZIN OYNAK OLCAK :))))
Bide geçişlerde efekt ekledim. Yazı yazmadım
hee seninki daha detaylı benimki biraz üşengeç yemeyi:)napalım cnm hergün hergünde olmuyo aa..
kızlar kızım tekmeleyip duruyo sabahtan beri:92::92:dünde telefondan müzik dinliyodum kulaklığınbirini karnıma koydum oda bana içerden eşlik ediyo tekmeleyere çok hoşuma gitti ya
Canım sorun orda zaten temizlik yapamıyor. Yapınca işin içinden çıkamıyor. bi kere cumartesi evdeydi gittim eve makineyi çalıştırıcaktım baktım çamaşırları ayıklamış tek tek üzerlerinde minicik bi tüy varsa bile almış tam 2 saat sürmüş. Dedim ben gelince atacaktım. O da dedi keşke hiç girmeseydim içine 2 saat ayıkladım bide o kadar elimi yıkadım :)))))
kızlar kızım tekmeleyip duruyo sabahtan beri:92::92:dünde telefondan müzik dinliyodum kulaklığınbirini karnıma koydum oda bana içerden eşlik ediyo tekmeleyere çok hoşuma gitti ya
..
KIZLAR BOL'UN BU HEYECANLARI BANA FATMAYI HATIRLATIYOR:2:
ALLAH'IM SEN KORU JÜNYIR BOL'UMUZU
ayy zuzucum deme ya benim hep aklımda biliyomusn allahım korusun allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi..
junior bol :) tuttuum bu adı. Bol bebek için isim düşünmeye başladınız mı?
Elfi kusura bakma ama kayınvaliden çok psikopatmış. Eli ayağı tutuyor artı sen de çalışan bir bayansın. Alıştırıp durma şunu. Ben senin yerinde olsam elimi bile sürmezdim. Bebek konusunda mahalle baskısını bize de çok yapıyorlar ama şimdilik kulaklarımızı tıkıyoruz duymazlıktan geliyoruz :)
elfi kusura bakma ama kayınvaliden çok psikopatmış. Eli ayağı tutuyor artı sen de çalışan bir bayansın. Alıştırıp durma şunu. Ben senin yerinde olsam elimi bile sürmezdim. Bebek konusunda mahalle baskısını bize de çok yapıyorlar ama şimdilik kulaklarımızı tıkıyoruz duymazlıktan geliyoruz :)
ama geçen akşam bir kaza oldu norlevo kullanmak zorunda kaldım umarım bir sorun olmaz :/
Akşamki ruh halime bakıcam süpürmem belki :)))
Ay bizde kulaklarımızı tıkıyoruz sanki onlar bakacaklar ya
şu başlığa kayıcam arada söylim de şimdiden :78: :78: :78: daha yazmadım gerçiijunior bol :) tuttuum bu adı. Bol bebek için isim düşünmeye başladınız mı?
elfi kusura bakma ama kayınvaliden çok psikopatmış. Eli ayağı tutuyor artı sen de çalışan bir bayansın. Alıştırıp durma şunu. Ben senin yerinde olsam elimi bile sürmezdim. Bebek konusunda mahalle baskısını bize de çok yapıyorlar ama şimdilik kulaklarımızı tıkıyoruz duymazlıktan geliyoruz :)
ama geçen akşam bir kaza oldu norlevo kullanmak zorunda kaldım umarım bir sorun olmaz :/
şu başlığa kayıcam arada söylim de şimdiden :78: :78: :78: Daha yazmadım gerçii
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...animlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil-455.html
pek yan etkisi yok ama ara ara kanama yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?