2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla elficim zuzuş doğru söylüyo boşver bırak çok hastaysa kendi yapsın ne kendini yoracan gelince zaten yapacaksın..

AY YERİZ BİZ ONU ANNESİ....

MÜZİĞİ SEVİCEK :)) ZİLLİ KIZ DAHA KARNINDAN BAŞLADI ÇİNGENELİĞE
SEN SEVMİYODUN DİMİ OYNAMASINI..BAK KZIN OYNAK OLCAK :))))

valla öle cnm ben sevmiyodum oynamayı kızım oynasın tabi severim ben oyy yerim ben onu:)

ay ben de özeniyorum böyle düşününce sizi yaa

..
KIZLAR BOL'UN BU HEYECANLARI BANA FATMAYI HATIRLATIYOR:2:
ALLAH'IM SEN KORU JÜNYIR BOL'UMUZU

kızlar kızım tekmeleyip duruyo sabahtan beri:92::92:dünde telefondan müzik dinliyodum kulaklığınbirini karnıma koydum oda bana içerden eşlik ediyo tekmeleyere çok hoşuma gitti ya

ben onu yaradana kurban olurum ne güzel bişedir o derler ya bebekler anne karnında herşeyi anlar o müzikte şimdi oynuyorsa ilerde nolur bilemeyiz

Çocuk yapmam için üzerimde çok baskı var benim anneannem ve komşuları tarafından :)))

Sizde böyle bahsedince özeniyorum

junior bol :) tuttuum bu adı. Bol bebek için isim düşünmeye başladınız mı?

elfi kusura bakma ama kayınvaliden çok psikopatmış. Eli ayağı tutuyor artı sen de çalışan bir bayansın. Alıştırıp durma şunu. Ben senin yerinde olsam elimi bile sürmezdim. Bebek konusunda mahalle baskısını bize de çok yapıyorlar ama şimdilik kulaklarımızı tıkıyoruz duymazlıktan geliyoruz :)

ama geçen akşam bir kaza oldu norlevo kullanmak zorunda kaldım umarım bir sorun olmaz :/

Son düzenleme:

ama junior değil sirkennn , cünyır bol :))))

Akşamki ruh halime bakıcam süpürmem belki :)))

Ay bizde kulaklarımızı tıkıyoruz sanki onlar bakacaklar ya

şu başlığa kayıcam arada söylim de şimdiden :78: :78: :78: daha yazmadım gerçii
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...animlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil-455.html

çok farklı bişeydir heralde kimse hemen bebek düşünmez ya ama onun zamanı geldiğinde insan kendi ister ve annelik duygusu sarar onu en kötü alışkanlıklarından bile onun için vazgeçer kendi için vazgeçmezken bebeği için geçer

insan düşününce aklı hayali olmuyor içinde 9ay 10 gün boyunca küçücük bişey büyüyor allahım herkese nasip etsin kimseye evlat acısı vermesin

pek yan etkisi yok ama ara ara kanama yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…