şu başlığa kayıcam arada söylim de şimdiden :78: :78: :78: daha yazmadım gerçii
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...animlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil-455.html
kumbara alıyorum ben de en kısa zamandahee bi ara bende bakmıştım nektar...
Dün tüpçüden kumbara aldım :)) tüpün yanında veriyolar, tüp şeklinde kumbara....evi temizlerken bisürü 5 kuruş 10 kuruş attım :)) artık 5kuruş 10kuruşl bunları kumbaraya atıcak :))
junior bol :) tuttuum bu adı. Bol bebek için isim düşünmeye başladınız mı?
elfi kusura bakma ama kayınvaliden çok psikopatmış. Eli ayağı tutuyor artı sen de çalışan bir bayansın. Alıştırıp durma şunu. Ben senin yerinde olsam elimi bile sürmezdim. Bebek konusunda mahalle baskısını bize de çok yapıyorlar ama şimdilik kulaklarımızı tıkıyoruz duymazlıktan geliyoruz :)
ama geçen akşam bir kaza oldu norlevo kullanmak zorunda kaldım umarım bir sorun olmaz :/
Bebek olunca uykusuz her gece sarkısını çok söyliceksiniz :) değerini bilin bu günlern
en büyük korkum o benim uykusuzluk uykuyu severim vücut yorgun olduğu için ne olursa olsun uyurum hemen bebek olunca nasıl olur bilmiyorum eşime şimdiden diyorum sen işten gelince bebeği sana veririm uyurum sen yatarken kaldırırsın ben bakarım başka türlü dayanamam
ay ben de özeniyorum böyle düşününce sizi yaa
şu başlığa kayıcam arada söylim de şimdiden :78: :78: :78: daha yazmadım gerçii
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...animlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil-455.html
İlk zmnlar çok yorgun oluyorsun ona alışma sürecinde var. emen bebek daha sık acıkıyor ve daha sık uyanıyor gecede 4-5 olabiliyor.mamada verirsen (gerek olmadıkça verme bnm sütüm azdı verdm memeyide bıraktı 15 gun önce) daha uzun uyuyorlar. 2 aydan sonra uyanmalar azalıyor bizde öle oldu ben suan çok rahatım.akşam en geç 8 de yatar sbh 07.30 da kalkar buzmn içinde 2 kez uyanır gunduz kendi oyalanıyor bana zararı yok
aman maşallah seninki pek usluymuş canım. ben yeğenimi hatırlıyorum da gaz sancısından bütün gece uyuyamazdı, hep omzumuzda uyuturduk biz onu, yatağına yatırdığımız anda uyanırdı. ben o zaman Türkiye'den kısa süreliğine gelmiştim, döndüğümde gözlerimin altı şişmişti uykusuzluktan.
nekin bu yorumunun altına baktım da beğeni rekoru kırmış
ben de bir ara katılmayı düşündüm o topike. ama burda altının alışı çok yüksek. ben de bir kumbara edinmeyi düşünüyorum aslında. benim bir önceki patronum evin girişine uzun metal bir kutu koymuş, akşamları gelince cebindeki bozuklukları atıyormuş içine. benim nikaha gelirken açmış onu, ordan almıştı altınımızı:81::81::81: o zaman demiştim ben de biriktircem diye ama daha yapamadım:78::78:
Ya bide okadar karnında taşı...canın ciğerin olsun..e doğurdum tam sana alışacağı dönemlerde bırak çocuğunu işe git
Nefret ediyorum bu düşünceden ama malesef ben öle olucam
zuzum topikte farklı kişiler var sizin ilk baştaki arkadaşlar mı sohbete katılmıyorlar hiç
Ya bide okadar karnında taşı...canın ciğerin olsun..e doğurdum tam sana alışacağı dönemlerde bırak çocuğunu işe git
Nefret ediyorum bu düşünceden ama malesef ben öle olucam
evt ya insanın çok zoruna gidiyo ben doğumdan 2 ay önce ayrılmak zorunda kalırsam 2 ayda sonrası var düşünsenize 2 aylık minnacık bebği bırak işe git ne zor..
evet orası kötü ama olsun onun evde olduğunu bileceksin akşam olsunda çabucak ve gideyim diye bakacaksın evde minicik bişe cıvıl cıvıl sesi eve neşe getirecek
aynen banada doğumdan sonra en fazla 2 ay izin verir((
patronun kendisininde 6 aylık çocuğu var...eşi devlet hastanesinde hemşire...geçenlerde burdan hastaneyi aradı...ek rapor istiyor 1 ay daha...telefonda diyoki "ama bebeğim daha çok küçük 5 aylık" aahh ahhh dedim senin kocan bana vericekmi 5 ay izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?