2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kumbara alıyorum ben de en kısa zamanda önce kumbara alıyım, sonra topike baş vurayım en iyisi

sirken, evet kanama yapıyomuş o hap, arkadaşım ayda 2 defa regl oluyodu onun yüzünden :18:

banada bankadan vermişlerdi ama meğer banka tarafından açılıyormuş kumbara o kdr para attım içine bide

yakın bi zmnda bende aldım. eşim sylmişti yapar diye ve oldu kanamam az az ..

yeni fotolar eklicm kızlar az önceye ait

Son düzenleme:

evt canım arada konuşuyoz daha öyle netbir isim belirlemedik:)

Bebek olunca uykusuz her gece sarkısını çok söyliceksiniz :) değerini bilin bu günlern

en büyük korkum o benim uykusuzluk uykuyu severim vücut yorgun olduğu için ne olursa olsun uyurum hemen bebek olunca nasıl olur bilmiyorum eşime şimdiden diyorum sen işten gelince bebeği sana veririm uyurum sen yatarken kaldırırsın ben bakarım başka türlü dayanamam

İlk zmnlar çok yorgun oluyorsun ona alışma sürecinde var. emen bebek daha sık acıkıyor ve daha sık uyanıyor gecede 4-5 olabiliyor.mamada verirsen (gerek olmadıkça verme bnm sütüm azdı verdm memeyide bıraktı 15 gun önce) daha uzun uyuyorlar. 2 aydan sonra uyanmalar azalıyor bizde öle oldu ben suan çok rahatım.akşam en geç 8 de yatar sbh 07.30 da kalkar buzmn içinde 2 kez uyanır gunduz kendi oyalanıyor bana zararı yok

ay ben de özeniyorum böyle düşününce sizi yaa

nekin bu yorumunun altına baktım da beğeni rekoru kırmış

şu başlığa kayıcam arada söylim de şimdiden :78: :78: :78: daha yazmadım gerçii
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...animlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil-455.html

ben de bir ara katılmayı düşündüm o topike. ama burda altının alışı çok yüksek. ben de bir kumbara edinmeyi düşünüyorum aslında. benim bir önceki patronum evin girişine uzun metal bir kutu koymuş, akşamları gelince cebindeki bozuklukları atıyormuş içine. benim nikaha gelirken açmış onu, ordan almıştı altınımızı:81::81::81: o zaman demiştim ben de biriktircem diye ama daha yapamadım:78::78:

aman maşallah seninki pek usluymuş canım. ben yeğenimi hatırlıyorum da gaz sancısından bütün gece uyuyamazdı, hep omzumuzda uyuturduk biz onu, yatağına yatırdığımız anda uyanırdı. ben o zaman Türkiye'den kısa süreliğine gelmiştim, döndüğümde gözlerimin altı şişmişti uykusuzluktan.

evt bencede her bebiş bir olmuyo işte inşallah bizde şanslı annelerden oluruz çünkü çalışınca biraz zor olacak uykusuzluk..

bana zararı yok hiç kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışıyorum ama pek olmuyor.huysuz bi bebek olsa burda nsl olcm nerrdeyse tum gun burdayım :) arada bi kucağımda gezmk isitoyr alıyorum

Son düzenleme:

güzel konu ve güzel bişe yapıyosun aslında kumbara almak lazım hadi kızlar bizde topikçe kumbara alalım attın herkes bozuk paralarını güzel bir alışkanlık edinmiş oluruz

Ya bide okadar karnında taşı...canın ciğerin olsun..e doğurdum tam sana alışacağı dönemlerde bırak çocuğunu işe git
Nefret ediyorum bu düşünceden ama malesef ben öle olucam

Ya bide okadar karnında taşı...canın ciğerin olsun..e doğurdum tam sana alışacağı dönemlerde bırak çocuğunu işe git

evt ya insanın çok zoruna gidiyo ben doğumdan 2 ay önce ayrılmak zorunda kalırsam 2 ayda sonrası var düşünsenize 2 aylık minnacık bebği bırak işe git ne zor..

evet orası kötü ama olsun onun evde olduğunu bileceksin akşam olsunda çabucak ve gideyim diye bakacaksın evde minicik bişe cıvıl cıvıl sesi eve neşe getirecek

evt ya insanın çok zoruna gidiyo ben doğumdan 2 ay önce ayrılmak zorunda kalırsam 2 ayda sonrası var düşünsenize 2 aylık minnacık bebği bırak işe git ne zor..

aynen banada doğumdan sonra en fazla 2 ay izin verir ((

patronun kendisininde 6 aylık çocuğu var...eşi devlet hastanesinde hemşire...geçenlerde burdan hastaneyi aradı...ek rapor istiyor 1 ay daha...telefonda diyoki "ama bebeğim daha çok küçük 5 aylık" aahh ahhh dedim senin kocan bana vericekmi 5 ay izin

evet orası kötü ama olsun onun evde olduğunu bileceksin akşam olsunda çabucak ve gideyim diye bakacaksın evde minicik bişe cıvıl cıvıl sesi eve neşe getirecek

ama en çok babanesine alışıcak...benm kucağımdyken bile ,belkide babanesine atlıcak onu isticek
Ben çok kıskanırım...öyle bi durumda bırakırım işi umrumda değil ama biyandanda onun gelevceği için çalışmam lazım....çok kararsızım bu konuda, böyle düşününcede erteliyorum bebeiş işini

ahh ahh cnm özel sektör işte lanet bi sektör helede şu yaşadıklarımdan sonra iyice nefret ettim memurluk gibisi yok birde 3 saat süt izinleri varya nerdeyse yarım gün çalışacaklar ben sütizni alıp alamayacağımı bile bilmiyorum düşünün yani az çok biliyosunuz müdürü off off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…