2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar ben 10 aydır kayınvalidemle oturuyorum zaten bu eve gelin geldim ben okuduğum için kayınvalidemle anne kız gibiyiz zaten hiç bir problem yaşamadık geldiğimden beri oğlundan çok beni sever sağolsun bende çok seviyorum onu annemi küçük yaşta kaybettiğim için annem yerine koydum onu oda beni şevkatle sardı yemek yapmayı filanda hep ondan öğreniyorum ben bebiş istiyorum okulum yüzünden annem olmaz şimdi diyo ama içim kıpır kıpır hep annelik iç güdülerim çok coştu son bi kaç aydır napıcam ben üniversitenin bitmesinede 2 sene var daha hamişleri duyuncada ağlayasım geliyo eşim bu konuda bişey demiyo ne yapalım ne yapmayalım diye

canım niyetim seni üzmek değil ama benim halamın oğlunun oğlu oldu halam bakıyor annesi çalışıyor çocuk anneden çok babaneci oldu anneyle yatmaz babannesiyle yatardı annesi çok üzülürdü ben niye çalışıyorum senin için falan derdi ama akıllanınca anne diyo başka bişe demiyo

ben aksilik falan olmazsa çıkıcam işten bebeğimle olucam 3yaşına falan gelincede kreşe veririm yeniden işe girerim

ben ortaokul biitnce evimden okumak için çıktım dahada giremedim hep içimde anne baba hasreti var çocuğumu yalnız bırakmak istrmiyorum bu yüzden

Izin vermez bide üstüne salak salak fikir verir
Benmde süt iznim olmaz...

Patronun eşi bide 4 te çıkıyo işten

ne güzel, şanslısın ozman...k.valideni dinle derim...çocuk büyütmenin zorluklarını yaşamış , uykusuz gecelerin olucak dersmi çalışcan çocuklamı ilgilencem...vücut yorgun kafa yorgun olcak....sabret 2 sene ....
Bide kaç yaşındasın

babaanne baksın bakmasın kıskanıyor anne. bende öle oldu kaynanamdan kıskanırım kayınpederimdem ve görümcemden asla kıskanmam.

Okul bitmeden çocuk yapma derin göründüğü kdr kolay bi sorumluluk değil cnm. ben evde olduğum halde bazen zorlanıyorum. asla kv büyütsün istemem çocuğumu bnm verdiğim eğitimi terbiyeyi kimse veremez annesi benim sadece başkası değil. iyi düşün derim ben

Son düzenleme:

işte bunu istemiyorum....
3 sene çalışmama içinde birikim yapmam lazım...çünkü ev almayı istiyoruz, onun kredi taksitleride olunca, hem krei hem çocuk tek maaş zor olucak

Ya bide okadar karnında taşı...canın ciğerin olsun..e doğurdum tam sana alışacağı dönemlerde bırak çocuğunu işe git
Nefret ediyorum bu düşünceden ama malesef ben öle olucam

zuzum senin kayınvaliden bakabilecek mi bebeğine? dinamik biri mi yani?

evt ya insanın çok zoruna gidiyo ben doğumdan 2 ay önce ayrılmak zorunda kalırsam 2 ayda sonrası var düşünsenize 2 aylık minnacık bebği bırak işe git ne zor..

bolum sen kime bırakcan bebişini? küçücükken çok zor oluyor ya. ablam bırakıyordu ordan biliyorum. insan gözünü saatten alamıyor mesai bitse de gitsem diye.

sanırım ben bebiş yaptıktan sonra çalışmıcam kızlar. çünkü kendi annem bakamaz bebeğime, eşimin annesi de aynı şekilde. e çalışsam zaten çalıştığım para bebeğin bakıcısına, yol parama gider. bi de bizim çalışma saatlerimiz çok esnek normalde. cumartesi tam gün oluyor. yine de zaman ne gösterir bilemem ama özellikle ablamın son günlerde yaşadıklarına da bizzat şahit olduktan sonra kendim büyütürüm bebeğimi diye düşünüyorum. 5 yaşından sonra ancak o kreşe ben de işime dönerim. belki de o zamana kadar eşim küçük de olsa bir yer açar onun grafiklerini yapabilirim

nekin bu yorumunun altına baktım da beğeni rekoru kırmış
herkes bebiş özlemi çekiyo sanırım, inş seneye yaza hepimiz hamiş oluruz

Ya bide okadar karnında taşı...canın ciğerin olsun..e doğurdum tam sana alışacağı dönemlerde bırak çocuğunu işe git
Nefret ediyorum bu düşünceden ama malesef ben öle olucam

evt ya insanın çok zoruna gidiyo ben doğumdan 2 ay önce ayrılmak zorunda kalırsam 2 ayda sonrası var düşünsenize 2 aylık minnacık bebği bırak işe git ne zor..
ben de böyle olucam muhtemelen

hepsi öyle olmuyo zuzum yaa :26: eltim de bebişini 2-3 aylık bıraktı kayınvalideme..şimdi kızı 1 buçuk yaşında annesi işten gelince onu görsen için acır.. annesine koşuyo, öpüyo, kokluyo, yüzünü okşuyo.. nasıl özlüyosa yawrum.. :26: anne başka bişi yaa

21 yaşındayım daha geçmez dimi bu yoğun annelik hislerim

şanslı bir gelinsin ozaman herkes senin gibi şanslı olmaz önce okulunu bitir o kadar senene yazık etme bebekle okul yürümez bebeğe mi bakıcan okulunlamı ilgilenceksin çok zorlanırsın

bende bırakamam gibi geliyo çocuğumu kimseye doğru söylüyorsunuz biraz sabretmem gerekicek sanırım etrafımızdaki bebişleri sevmekle yetinicem artık

bende anneme bırakacam ama tabi işi falan olduğunda mecburen kaynana bakacak hiç istemesemde mecburum oysaki bemde enzından 1 yaşına kadar yanında olamyı çoooooooooook isterdim.

acomert hoşgeldin aramıza.. Evt en iyisi ve en guzeli beklemen daha yaşın çok ufak hemde 21 :) ben o yaşta aklım bi karış havada geziyordum okulunu bitir evliliğini yaşa söle 24 den yukarı doğru çocuk yap. bebek olunca hayat 2 kat daha zor oluyor benden sölemesi

şanslı bir gelinsin ozaman herkes senin gibi şanslı olmaz önce okulunu bitir o kadar senene yazık etme bebekle okul yürümez bebeğe mi bakıcan okulunlamı ilgilenceksin çok zorlanırsın

sanada teşekkür ederim endiku
bana akıl veren herkese çok teşekkür ederim kayınvalidemi dinleyip iki sene daha sıkıcam dişimi sizin mutluluklarınızlada kendimi avuturum artık allah hepinize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah

işte bunu istemiyorum....
3 sene çalışmama içinde birikim yapmam lazım...çünkü ev almayı istiyoruz, onun kredi taksitleride olunca, hem krei hem çocuk tek maaş zor olucak

orası öle canım tek maaşla hem kredi hem çocuk zor olur ev işin içine girince değişiyor herşey insan ev olsunda ne olursa olsun diyor kira vermek zor geliyor

ahahaha bende 5 karış havada geziyorum eşimle beraber benle büyür belki diyede hevesleniyodum ama annemi ve sizi dinleyip bekleme kararı aldım :82::82: içim biraz rahatladı ya ohh bana iyi geldiniz kızlar sağolun

Allah herkese bebişi en hayırlı zamanda versin inşallah. bu zamanda ev geçindirmek zor, bebişli evi geçindirmek daha zor. umarım hepimiz en iyi şekilde altından kalkarız bu zorlukların. bir de evi olmayan herkese biran önce başını sokacak bir ev versin Allah'ım. tabii bir de sağlık... ver Allah'ım ver, ver aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…