2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amin canım herkese işallah hem yaşın daha 21 okulunu bitir evliliğin tadını çıkar zamnı gelince allahım sana güzel bir evlat verecektir

Ebruşş sen kaç yaşındasın bu arada

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

25-26 gibi bişi cnm kartladım artık kız ben

anam biz ölelim ozaman 27 oldum valla

size değil kızlar kendime dedm daha dun 18 idim ne çabuk 25 oldum tipimin daha küçük gösterdği söler herkes ama birisi forumda yaşından büyük gsteriyorsun demişti psikolojikmen çöktüm o zmndan beri

size değil kızlar kendime dedm daha dun 18 idim ne çabuk 25 oldum tipimin daha küçük gösterdği söler herkes ama birisi forumda yaşından büyük gsteriyorsun demişti psikolojikmen çöktüm o zmndan beri

Okudum sana yazılanı. halbuki tam yaşını gösteriyorsun cnm. Benimde 25 yaşımda olduğuma inanmazlar 18 diyen bile var ama bi çocuk yapınca yaşımı göstermiş olurum bende :)))

acayip bozuldum kıza ya kart demek istedi bana oysaki ben daha gencim yaa yeni resimler ekledm bgn bal kızım albümüne

Ben bu hafta ne güzel çalıştım ya hep böyle olsam işler sarkmasa iyi olurdu ama nerdeeee. Yarına kalan işlerimde var onları inş. yarın bitiririmde kafam rahat giderim. Yarın bu yanımdakine iş devri yapıcam onun iş devrini alıcam.

21 yaşındayım daha Geçmez dimi bu yoğun annelik hislerim

k.validem şimdi sağlamken yapın, bakarım diyo :))) bacakları sorunlu onun birazda kilosu var...menisküsden amely.olduydu halen devam ediyo ağrıları

kızlar siz evlenirken evlenmeden önce giydiğiniz giysilerde gittmi sizle birlekte
kızın çeyizleri gidiyo ya bu çeyizlerin içinde bekarken dışarda evde giydiklerinizde gidiyomu

akşamları pek olmaz kızlar :))) kocalarıyla ilgileniyolar :)))
benm bu gece sevdiceğim geç gelicek yoldaymış ama 3 saat sonra anca gelir

akşamları/geceleri kimse olmuyo zaten burda Ebrucum :))
kız senin hem çocuğun var bizden daha çok forumdasın, bebişinle oyunlar oynasana
o kuzuyla sıkılmaz ki insan hiç

kart zampara topikine daldım ben bu akşam

nektarıımmmmm ohh bee yalnız hissediyodum kendimi iyi oldu seni gördüğüm :))) nerdeymiş o topic kızz:))

nektarcım bnm bebiş en geç akşamları 8 de uyuyor yalnızım bu gece bide eşimde işte. gunduzde çok uyanık olmuyor bizim kız o saatlerdede zaten oynuyoruz :) arada uyanıyor gözleri kapalı karnını doyuruyor uyuyor genr :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…