sanada teşekkür ederim endiku
bana akıl veren herkese çok teşekkür ederim kayınvalidemi dinleyip iki sene daha sıkıcam dişimi sizin mutluluklarınızlada kendimi avuturum artıkallah hepinize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Ebruşş sen kaç yaşındasın bu aradaacomert hoşgeldin aramıza.. Evt en iyisi ve en guzeli beklemen daha yaşın çok ufak hemde 21 :) ben o yaşta aklım bi karış havada geziyordum okulunu bitir evliliğini yaşa söle 24 den yukarı doğru çocuk yap. bebek olunca hayat 2 kat daha zor oluyor benden sölemesi
amin canım herkese işallah hem yaşın daha 21 okulunu bitir evliliğin tadını çıkar zamnı gelince allahım sana güzel bir evlat verecektir
Ebruşş sen kaç yaşındasın bu arada
Allah herkese bebişi en hayırlı zamanda versin inşallah. bu zamanda ev geçindirmek zor, bebişli evi geçindirmek daha zor. umarım hepimiz en iyi şekilde altından kalkarız bu zorlukların. bir de evi olmayan herkese biran önce başını sokacak bir ev versin Allah'ım. tabii bir de sağlık... ver Allah'ım ver, veraminnnn
25-26 gibi bişi cnm kartladım artık kız ben
25-26 gibi bişi cnm kartladım artık kız ben
size değil kızlar kendime dedmdaha dun 18 idim ne çabuk 25 oldum tipimin daha küçük gösterdği söler herkes ama birisi forumda yaşından büyük gsteriyorsun demişti psikolojikmen çöktüm o zmndan beri
zuzum senin kayınvaliden bakabilecek mi bebeğine? Dinamik biri mi yani?
Bolum sen kime bırakcan bebişini? Küçücükken çok zor oluyor ya. Ablam bırakıyordu ordan biliyorum. Insan gözünü saatten alamıyor mesai bitse de gitsem diye.
Sanırım ben bebiş yaptıktan sonra çalışmıcam kızlar. çünkü kendi annem bakamaz bebeğime, eşimin annesi de aynı şekilde. E çalışsam zaten çalıştığım para bebeğin bakıcısına, yol parama gider. Bi de bizim çalışma saatlerimiz çok esnek normalde. Cumartesi tam gün oluyor. Yine de zaman ne gösterir bilemem ama özellikle ablamın son günlerde yaşadıklarına da bizzat şahit olduktan sonra kendim büyütürüm bebeğimi diye düşünüyorum. 5 yaşından sonra ancak o kreşe ben de işime dönerim. Belki de o zamana kadar eşim küçük de olsa bir yer açar onun grafiklerini yapabilirim
21 yaşındayım dahaGeçmez dimi bu yoğun annelik hislerim
akşamları/geceleri kimse olmuyo zaten burda Ebrucum :))
kız senin hem çocuğun var bizden daha çok forumdasın, bebişinle oyunlar oynasana
o kuzuyla sıkılmaz ki insan hiç
kart zampara topikine daldım ben bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?