o zaman çağır babanı düğünden sonra gelsin sizde kalsın, pazar sabahı da güzel bir kahvaltı yapıp yolcu edersin babanıdüğüne gitmk değil amacım babamı görmek zaten gece dönicek istanbula hmn. her defasında böyle yapıyor 1 sene oldu evleneli 3 kere gittim annemlerin yanına. sevmiyor ailemi ama hep kaynanamın yüzünden doldurdu zmnında yok işte karının ailesinden ne kdr uxak olursan o kdr iyi falan.. içimde o kadar yara varki..
zuzummmmNEKKKK
düğüne gitmk değil amacım babamı görmek zaten gece dönicek istanbula hmn. her defasında böyle yapıyor 1 sene oldu evleneli 3 kere gittim annemlerin yanına. sevmiyor ailemi ama hep kaynanamın yüzünden doldurdu zmnında yok işte karının ailesinden ne kdr uxak olursan o kdr iyi falan.. içimde o kadar yara varki..
babanın taklidini mi yaptıhyr kalmıck gece döncek yine istanbula
zaten kavga ettik gtmk istiyorum diye . taklit yaptı bide kızım kızım ağlar yüz ifadesi ile. bıktım artık etrafa mutlu görünmekten
yolda suan babam akşam 7 de gibi bigada olur anck gece 12 de döncj yrn işe gidicek
eos senin bebişin kız mıydı erkek mi? Eşine keşke babanı çok özlediğini görmeyi çok istedigini söyleseydin. ilerde sizin kızınızın kocasının da kızını sizden uzak tuttuğunda ne kadar üzüleceğinizi söyle. Şu an yaptığı şeyler gün gelir onun karşısına çıkar. Anne baba elbette önemlidir o nasıl annesinin sözüne güveniyorsa onu devamlı görmek istiyorsa sen de istersin. onunla sakince konuş bunları. aile konusunu konşurken sesini yükseltmemeye gayret et; çünkü anne baba eşler için çok önemlidir.
ben hep böyle yapıyorum işte zuzum, mağazada gaza gelip alıyorum:26: Nektar hiç kalkmasaydın...birazdan akşam olcak gene
Ayy bende geçen bi akkabı aldım..kudelaları var ayağının üzerine geliyo giyince...tek ayağımda hoşuma gitti...ama eve gelince ikisini giydim...kurdelalar çok fazla geldi gözümeDeğişiyim mi değişmiyim mi karar veremedim...yarın ablam gelcek..ona giycem evde..öyle karar vercem :))))
:26: Nektar hiç kalkmasaydın...birazdan akşam olcak gene
Ayy bende geçen bi akkabı aldım..kudelaları var ayağının üzerine geliyo giyince...tek ayağımda hoşuma gitti...ama eve gelince ikisini giydim...kurdelalar çok fazla geldi gözümeDeğişiyim mi değişmiyim mi karar veremedim...yarın ablam gelcek..ona giycem evde..öyle karar vercem :))))
babanın taklidini mi yaptıherşey karşılıklıdır ama? sen de onun ailesine böyle davransan nasıl hisseder?
Ebrucum büyük konuşmak istemiyorum ama , babamla görüştürmücek, kalkıp bide karşımda babamı taklit etcek..o adamın anlını karışlarım benn
Gidemesemde burnundan fitil fitil getiririm..benim aileme ne yapıyosa bende onunkine yaparım...nolursa olsun..aileme saygısızlığı kabul edemem
ben hep böyle yapıyorum işte zuzum, mağazada gaza gelip alıyorum
evde giyip incelemeye başlıyorum.. Eşim de söyleniyo sonra, mağazada niye bakmadın, içine sinmediyse niye alıyosun diye
resim koy biz de bkalım öyle karar verelim. Ben temizliğie başlıyorum pc açık arada bakınırım size de laf yetiştiririm :))
aynen öle yaptı canım kendi annesine çk düşkündür annem bişi derse sen küçüksün altan al dior. Evlenei 1 sene oldu düğünden beri 1 kere aileme gitmedi
çok kötüyüm
Babana desen.."kızım huysuz bugün baba..düğünden erken gel görüşelim" desen
ben de aynısını yapıcam galiba, tek gözüm burda amaresim koy biz de bkalım öyle karar verelim. Ben temizliğie başlıyorum pc açık arada bakınırım size de laf yetiştiririm :))
zuzuya katılıyorum :13: yani şuanda her olumsuz yorum, düşünce seni daha da kötü etkiliycek belki, ama ben de aileme asla saygısızlık kabul etmem.. (ki saolsun hiç saygısız hareketni, kelimesini duymadım) ne yaparsa aynısı kendi ailesine benim tarafımdan geri döner.. böyle de bir evlilik nekadar sağlıklı olur ama.. tek çözüm oturup bu konuda konuşup ortak bir karar almanız ..Ebrucum büyük konuşmak istemiyorum ama , babamla görüştürmücek, kalkıp bide karşımda babamı taklit etcek..o adamın anlını karışlarım benn
Gidemesemde burnundan fitil fitil getiririm..benim aileme ne yapıyosa bende onunkine yaparım...nolursa olsun..aileme saygısızlığı kabul edemem
benimkisi de böyleeDaha bu düşüncemden benimkininde haberi yok :) oflanıp puflandı..alıp gidelim diye.."güzel güzel hadi "diyip durdu ...öyle de sinir oluyorum...özellikle o "hadi" lafına..başından savmak için kullanıyo sıpa
Olur.........
ailem tanıdı artık onu inanmazlar. erken gelme durumu yokki suan hala yolda akşam 7 gibi burda olur 1 saattta bnm olduğum yer gelck tekrardüğün yerine gidicek gece 12 dede yola çıkck
nigar maşallah iyi uyumuşsun
eos eşin ayıp ediyor gerçekten ama madem gitme dedi gitmesen iyi olur yoksa aranız bozulsun istemem alt tarafı düğün yüzünden. ama zuzunun dediği mantıklı. "bebek biraz huysuz hasta gibi ben gelemicem sen gelsen olur mu baba bi yüzünü göreyim" falan de bence de
özlettin kendininigar maşallah iyi uyumuşsun
eos eşin ayıp ediyor gerçekten ama madem gitme dedi gitmesen iyi olur yoksa aranız bozulsun istemem alt tarafı düğün yüzünden. ama zuzunun dediği mantıklı. "bebek biraz huysuz hasta gibi ben gelemicem sen gelsen olur mu baba bi yüzünü göreyim" falan de bence de
canım kalamaz mı bana gece? sabah gitse hazır gelmişken :26:amacım düğüne gitmk falan değil babamı grmek zaten.babamın bana gelmesin 8-8,5 bulur 1 sat otursa 9-9,5 o yolu tekrar geri gidick 1 saat 10,30 da düğünde olck. 12 de de yola çıkck gerii
istanbula bile evlendiğimden beri 3 kere gittim 2 kere hamileyken 1 kere kızım doğunca. bilseydm böle olacağını evlenmezdm asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?