2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o zaman çağır babanı düğünden sonra gelsin sizde kalsın, pazar sabahı da güzel bir kahvaltı yapıp yolcu edersin babanı
zuzummmm

eos senin bebişin kız mıydı erkek mi? Eşine keşke babanı çok özlediğini görmeyi çok istedigini söyleseydin. ilerde sizin kızınızın kocasının da kızını sizden uzak tuttuğunda ne kadar üzüleceğinizi söyle. Şu an yaptığı şeyler gün gelir onun karşısına çıkar. Anne baba elbette önemlidir o nasıl annesinin sözüne güveniyorsa onu devamlı görmek istiyorsa sen de istersin. onunla sakince konuş bunları. aile konusunu konşurken sesini yükseltmemeye gayret et; çünkü anne baba eşler için çok önemlidir.

babanın taklidini mi yaptı herşey karşılıklıdır ama? sen de onun ailesine böyle davransan nasıl hisseder?

:26: Nektar hiç kalkmasaydın...birazdan akşam olcak gene

Ayy bende geçen bi akkabı aldım..kudelaları var ayağının üzerine geliyo giyince...tek ayağımda hoşuma gitti...ama eve gelince ikisini giydim...kurdelalar çok fazla geldi gözüme Değişiyim mi değişmiyim mi karar veremedim...yarın ablam gelcek..ona giycem evde..öyle karar vercem :))))

kız söylüyorum bizim kızımızıda yaparlar diyorum yüzünü göremeyiz diyorum mutlu olsun damat ii baksın yeter diorr
bencil bir adamla evliyim bu kdr yobaz olduğunu çok geç anladım

ben hep böyle yapıyorum işte zuzum, mağazada gaza gelip alıyorum
evde giyip incelemeye başlıyorum.. eşim de söyleniyo sonra, mağazada niye bakmadın, içine sinmediyse niye alıyosun diye

resim koy biz de bkalım öyle karar verelim. Ben temizliğie başlıyorum pc açık arada bakınırım size de laf yetiştiririm :))

Ebrucum büyük konuşmak istemiyorum ama , babamla görüştürmücek, kalkıp bide karşımda babamı taklit etcek..o adamın anlını karışlarım benn
Gidemesemde burnundan fitil fitil getiririm..benim aileme ne yapıyosa bende onunkine yaparım...nolursa olsun..aileme saygısızlığı kabul edemem

babanın taklidini mi yaptı herşey karşılıklıdır ama? sen de onun ailesine böyle davransan nasıl hisseder?

aynen öle yaptı canım kendi annesine çk düşkündür annem bişi derse sen küçüksün altan al dior. evlenei 1 sene oldu düğünden beri 1 kere aileme gitmedi

çok kötüyüm

ben hep böyle yapıyorum işte zuzum, mağazada gaza gelip alıyorum
evde giyip incelemeye başlıyorum.. Eşim de söyleniyo sonra, mağazada niye bakmadın, içine sinmediyse niye alıyosun diye

Daha bu düşüncemden benimkininde haberi yok :) oflanıp puflandı..alıp gidelim diye.."güzel güzel hadi "diyip durdu ...öyle de sinir oluyorum...özellikle o "hadi" lafına..başından savmak için kullanıyo sıpa

resim koy biz de bkalım öyle karar verelim. Ben temizliğie başlıyorum pc açık arada bakınırım size de laf yetiştiririm :))

Olur.........

nigar maşallah iyi uyumuşsun
eos eşin ayıp ediyor gerçekten ama madem gitme dedi gitmesen iyi olur yoksa aranız bozulsun istemem alt tarafı düğün yüzünden. ama zuzunun dediği mantıklı. "bebek biraz huysuz hasta gibi ben gelemicem sen gelsen olur mu baba bi yüzünü göreyim" falan de bence de

Babana desen.."kızım huysuz bugün baba..düğünden erken gel görüşelim" desen

ailem tanıdı artık onu inanmazlar. erken gelme durumu yokki suan hala yolda akşam 7 gibi burda olur 1 saattta bnm olduğum yer gelck tekrardüğün yerine gidicek gece 12 dede yola çıkck

ben de aynısını yapıcam galiba, tek gözüm burda ama

zuzuya katılıyorum :13: yani şuanda her olumsuz yorum, düşünce seni daha da kötü etkiliycek belki, ama ben de aileme asla saygısızlık kabul etmem.. (ki saolsun hiç saygısız hareketni, kelimesini duymadım) ne yaparsa aynısı kendi ailesine benim tarafımdan geri döner.. böyle de bir evlilik nekadar sağlıklı olur ama.. tek çözüm oturup bu konuda konuşup ortak bir karar almanız ..

benimkisi de böylee sıkılınca "güzel güzel hadii, al da çıkalım" der

ailem tanıdı artık onu inanmazlar. erken gelme durumu yokki suan hala yolda akşam 7 gibi burda olur 1 saattta bnm olduğum yer gelck tekrardüğün yerine gidicek gece 12 dede yola çıkck

off ne zor bi durum yaaa. acaba eşini ikna edemez misin biraz daha konuşsan? Ne zamandır görüşmüyoruz çok özledim yarım saat durup gelirim desen...:44:

amacım düğüne gitmk falan değil babamı grmek zaten.babamın bana gelmesin 8-8,5 bulur 1 sat otursa 9-9,5 o yolu tekrar geri gidick 1 saat 10,30 da düğünde olck. 12 de de yola çıkck gerii

istanbula bile evlendiğimden beri 3 kere gittim 2 kere hamileyken 1 kere kızım doğunca. bilseydm böle olacağını evlenmezdm asla

yarım saatlik yol değil çkaleden çkaleni bir ilçesine gidicm 1 -1,5 saat arası

Son düzenleme:
özlettin kendini

canım kalamaz mı bana gece? sabah gitse hazır gelmişken :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…