özlettin kendini
off benim de almam lazım bir kaç bişi, dün tüm paramı akkabıya verince tişört, pantolon olayı haftaya kaldı..asıl ben sizi özleimmmyıllllaaaaar sonra evimde olmak ne güzel
ya ben de alışverişe çıkmak istiyorummm. eşim söz vermişti maaşını al çıkalım diye (dikkatinizi çekerim onun maaşıyla diil benimkiyleuyanık benim paramı harcayacak) ama onun yoğunluğu benim yoğunluğum bi türlü çıkamadık. bi sürü şey almam lazım bi sandalet bi pantolon bikaç üst falan filan...
anladım canımişe gidick sbh tekrar.babam vardiyeli çalışıyor haftasnu pek tatil denk gelmes
off benim de almam lazım bir kaç bişi, dün tüm paramı akkabıya verince tişört, pantolon olayı haftaya kaldı..
eşime de bir kaç tişört almam lazım, hep kendine al sen diye tavır yapıyo dün akşam
saat 4-5 olmadan çıkma ayşam dışarısı acaip sıcakk
anladım canımeşinle tekrar konuş, 1 saatliğine gitmen bişi demesin yaa, torununu da özlemiştir baban hem
pişman olmak çok acı bi olay.
öyle söyleme canım yaaa. sinirlisin şu anda o yüzden hep olumsuz düşünüyorsun bak biraz sakinleş sonra müsait bi anında tekrar ara eşini çok özledim gitsem olmaz mı azcık durur gelirim vs. de yumuşak bi dille
öyle deme Ebrucum yaa, biz de kavga eder tartışırız ama asla "pişmanım" demedim, demem de inşallahpişman olmak çok acı bi olay.
ay yok benimkisi öyle değil, bana da ona da alışveriş yapmaya çıkarız, mesela 300 tl ayırmışızdır (ki bunun illa 200 tl si benim oluray nigaaaaar sıcak ne kelime bildiğin cehennem bugün burası.sınavdan çıktım ya dolmuşa kadar bi 10dk yürüdüm ama nasıl sıcak nasıl sıcak eve zor attım kendimi. zaten avm ye gideriz gitcek olursak artık burada 8den önce dışarı çıkılmaz.
ayrıca da ben eşimle alışverişe gitmekten neffffret ediyorum. adam güya benim için alışverişe çıkıyor bi mağazaya gidiyoruz hemen erkek tarafına yöneliyor kendi deniyor bakıyor bana da baktırıyor tabi illa ki olmuş mu alalım mı bilmemne. avm den bi çıkıyoruz benim için gidilen alışverişte ben bi çöp alamamışken o kendine dolap düzmüş. hep aynı şey oluyor ama nası kızıyorum gıcığaaa
ay nigaaaaar sıcak ne kelime bildiğin cehennem bugün burası.sınavdan çıktım ya dolmuşa kadar bi 10dk yürüdüm ama nasıl sıcak nasıl sıcak eve zor attım kendimi. zaten avm ye gideriz gitcek olursak artık burada 8den önce dışarı çıkılmaz.
ayrıca da ben eşimle alışverişe gitmekten neffffret ediyorum. adam güya benim için alışverişe çıkıyor bi mağazaya gidiyoruz hemen erkek tarafına yöneliyor kendi deniyor bakıyor bana da baktırıyor tabi illa ki olmuş mu alalım mı bilmemne. avm den bi çıkıyoruz benim için gidilen alışverişte ben bi çöp alamamışken o kendine dolap düzmüş. hep aynı şey oluyor ama nası kızıyorum gıcığaaa
oturm odası yatak odası süpürgesi bitti. Dün elime kaynar çay döküldü azıcık yanmış kızarmış filan. sadece süpürge yapacam elimi suya sokmayacm gelince eşimden rica edecem artık. Bizde de alışverişte durum tam tersi ne zaman eşime hadi çıkalaımsana bir şey alalım desem hep bana alıyoruz once sana alalım ben idare edebilirm diyor. Böylesi de kötü yafff... Az önce hava durumunda dinledim antalyaya 38-39 diyor. allah kolaylık versin burası bile yanıyor durulmuor sıcaktan :/
çevrende yaşıtın yok mu canım arkadaşlık kurabileceğin? ya da mesela kurslar falan oluyor belediyelerin sizin orda var mı bilmiyorum bebişi kayınvalidene bırakıp gitsen eşin ne der acaba? evde çok sıkılıyorum bunalıyorum desen... ben de bi ara iş ararken yani evdeyken o kadar sıkılmıştım ki dört duvar arasında oturup sürekli aynı şeyleri yapmaktan. bi gün durup dururken ağlamaya başladım ben çok sıkılıyorum bunalıyorum diye. eşim çok şaşırdı. ama artık dolmuştum yaaa. işten her gelişinde sen tek kalıyorsun evde sıkılıyorsun ben çok üzülüyorum falan derdi.ben size olanları anlatsam...
çok söylediler bana aileden uzak olma diye ama ben seviyorum dedm ve evlendim şimdi 4 duvar arasında geçiyor vaktim bi yere gitmek istesem kaynanamda gelicekmiş illa eşimle zzaten sosyal bişi yapmayız.
ben de nevresimimi değiştirdim, makineye çamaşır attım..süpürgele başlıyım, zuzum nerdee :))
ay evet yanık çok kötü bişi yaa, su torbasıyla ayağımı yakmıştım ben de (nasıl uyuduysam yanmış, uyanmamışım) hala izi duruyo :/
çok sıkıldım kaç haftadır ya, hep evde..annemlere gidiyorum en fazla, yada eşimin yanına mağazaya.. 2 arkadaşım zaten hamile pek gezme havasında değiller, diğeri hafta sonu çalışıyo buluşamıyoruz.. kuzenlerimi de aramıyorum nezamandır
artık şu mağazayı devretse de hafta sonu izinli olsa, denize gidemedik sinir oluyorum şu eşimin işine
çevrende yaşıtın yok mu canım arkadaşlık kurabileceğin? ya da mesela kurslar falan oluyor belediyelerin sizin orda var mı bilmiyorum bebişi kayınvalidene bırakıp gitsen eşin ne der acaba? evde çok sıkılıyorum bunalıyorum desen... ben de bi ara iş ararken yani evdeyken o kadar sıkılmıştım ki dört duvar arasında oturup sürekli aynı şeyleri yapmaktan. bi gün durup dururken ağlamaya başladım ben çok sıkılıyorum bunalıyorum diye. eşim çok şaşırdı. ama artık dolmuştum yaaa. işten her gelişinde sen tek kalıyorsun evde sıkılıyorsun ben çok üzülüyorum falan derdi.
bi nda eşini değiştiremezsin tabi ama yavaş yavaş çıtlat istersen tamam bebişin de var ama mesela eve bişeyler alıncak bebeği annene bırakıp bi iki saat çıkayım desen o arada gezersin de kafana göre. eşin izin vermez m?
akşamları denize gitmeyi sevmez misin nigar? hiç olmazsa öyle yapın. gerçi ben hiç sevmem ama belki fikir olur diye söyledim
Kızlar izin aldım..4 de kaçıyom...iyi tatiller :))))
akşamları denize gitmeyi hiç sevmiyorum Ayşamçevrende yaşıtın yok mu canım arkadaşlık kurabileceğin? ya da mesela kurslar falan oluyor belediyelerin sizin orda var mı bilmiyorum bebişi kayınvalidene bırakıp gitsen eşin ne der acaba? evde çok sıkılıyorum bunalıyorum desen... ben de bi ara iş ararken yani evdeyken o kadar sıkılmıştım ki dört duvar arasında oturup sürekli aynı şeyleri yapmaktan. bi gün durup dururken ağlamaya başladım ben çok sıkılıyorum bunalıyorum diye. eşim çok şaşırdı. ama artık dolmuştum yaaa. işten her gelişinde sen tek kalıyorsun evde sıkılıyorsun ben çok üzülüyorum falan derdi.
bi nda eşini değiştiremezsin tabi ama yavaş yavaş çıtlat istersen tamam bebişin de var ama mesela eve bişeyler alıncak bebeği annene bırakıp bi iki saat çıkayım desen o arada gezersin de kafana göre. eşin izin vermez m?
akşamları denize gitmeyi sevmez misin nigar? hiç olmazsa öyle yapın. gerçi ben hiç sevmem ama belki fikir olur diye söyledim
iyi tatiller yawrumKızlar izin aldım..4 de kaçıyom...iyi tatiller :))))
siz çıkarken böyle değilmiydi? bukadar kıskanç, sahiplenen felan..hiç anlamadın mı canım yainsanlarla gidim gelim yapmayı sevmeyen bir insan. 1 arkadasım vardı onunda hakkında bişiler duymuş onunlada görüşmüyorum. haftalardır sinemaya gidelim diyorum bebek var diyor annene bıraklım diyorum bakamaz diyor. tek başıma gitmeme bile izin yok bi yere ben götürrm diyor ama işten gelince pcde hmn oyuna oturuyor.canı beraber olmak isterse yaklaşır yanıma işte o dakikalr hariç o kendi pcsinde ben kendi pcdm yada kızımlayım.evlenmeden önce böle değildi heryere gidip gezrdik.evlendk değişti. yavaş yavaş sökülüyorum olanları anlatmaya.
ben size olanları anlatsam...
çok söylediler bana aileden uzak olma diye ama ben seviyorum dedm ve evlendim şimdi 4 duvar arasında geçiyor vaktim bi yere gitmek istesem kaynanamda gelicekmiş illa eşimle zzaten sosyal bişi yapmayız.
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim güç verdiniz bana amacımda hepinizi çok seviyorum yaa yüzünüzü göremesem de burdaki dostluklar çok güzeltek kaygım eşimin maaşı da 1200 civarında işsiz kalmam hline biraz sıkıntı yaşayacağız ama Allah büyük her gün mutsuz olmaktan iyidir gerçekten de..Yorum yapan herkese teşekkürler
eoscum okuyunca çok üzüldüm canım ama aynı zamanda bu anlattıkların bana annemle babamın ilk evlilik zamanlarının hikayesini hatırlattı. Annem mücadele vermiş yavaş yavaş yedire yedire, erkeklerle he yumuşak konuşacaksın iyi zamanında tatlılıkla cilve ile söyleyeceksin bazı şeyleri, zıtlaştıkça daha da kötüye gidebilir canım. Sen bi süre kendi haline bırakıp olayın üzerine gitme istersen. Akşam için de babanı davet edebilirsin kendin gidemiyorsan. Kocanın tavırlarını dediğim gibi zaman içerisinde düzeltebilirsin. Evlilik gerçekten bazı yanları ile çok zor. Benim eşim de mesela evlenmeden önceki kadar ilgili aalakadar değil benimle ama ben, sevdiğini biliyorum herşeye rağmen. Çok sorun etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?