2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim de süpürgem bitti, vileda yapıp duş alıyım
süslenip çıkayım dışarı
eşim de noluur yanıma gel diyo, ama annemlere gitcem
kardeşimle pasta yapıcaz söz verdim
dün akşam iş çıkışı eşimin yanına gittimm, görünce şaşırdı böyle sarıldı sonra herkesin içinde nasıl sevindi ya hiç görüşemiyoruz (
belki yarın yine süpriz yaparım ona, ama orda da sıkılıyorumm :/
görüşürüz kızlar, kaçıyorum ben de.. değiştiriyim şu ayakkabıyı

Son düzenleme:

Canım valla bana gaz versin diye hazırladım antalya kemerde rixos tekirovaya gidiyoruz. Hem hayatımda bir ilk olarak uçakla götürüo kocacım beni inşallah rüya gibi bir tatil geçireceğiz. Evet alishiacım doğru söylüyorsun ama evimiz kirada ama olsun ya Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açar hiç olumsuz düşünmüyorum bu konuyla ilgili enerjim süper İnşallah olur kısmetse güzel bişiler.

Eoscuum ben burdayım canım şimdilk eşimi bekliyorum eve gelmek üzere. Bugün hanım göbeği tatlısı denedim çok güzel oldu lezzetli ama kilo yapıcı bişi

oo süper rixos çok güzel bir otel kemer zaten güzel gelin gelin bize de uğrayın havaalanına giderken :))

ben de ikinci sefer kabak yemeği yaptım bugün hayatımda. aslında hiç yemezddim kabak ama kendi yapınca yiyor heralde insan alıştım artık sık sık yaparım tam yaz yemeği zeytinyağlı...ilk yaptığım daha güzel olmuştu ama acemi şansı. bu biraz fazla sulu oldu sanki ama olsun :)) ayy yarın kocişi kandırsam denize gider miyiz ki ama yarın da pazar çok kalabalık olur ya üffffffffff

eos naptın var mı bi gelişme??

Son düzenleme:

harika bi otellll ço kgusel geçer inşş:)

klozet kapağının üstünde halı olur ya ondan çok tiksiniyordum atmaya karar verdim ama öncesinde makinede bir yıkatayım da nasıl oluyor ona göre paspasımı yıkatırım dedim. şu an makinede yıkanıyor. Eşim az önce diyo ki onu atmayalım ver bana bölüme götüreyim sandalyeme koyarım.... imdaaaaaatt nasıl bir kocam var benim

asla yapmasın öle bişi ıykkk ben hep yıkıyorum paspasımı cnm 10 gunde 1 falan

asla yapmasın öle bişi ıykkk ben hep yıkıyorum paspasımı cnm 10 gunde 1 falan

ben de yıkıyorum 10 günde, 2 haftada bir banyo paspaslarımı felan

sirkenn, o klozet şeysini ben de çıkarttım, zaten topu topu 1 ay bile kullanmamışımdır..ben de tiksiniyodum ondan yıkayınca bi poşete koyup tekli koltuğun altına kaldırmıştım, bununla ne yapsam diye karar veremeyip :))

kızlar ayakkabımı iade etmeye gittim, hafta sonu iade olmuyomuş
hafta içi gitmem gerekiyomuş.. giderim de, anneme gittim ordan ayakkabıyı çok beğendi.. sakın değiştirme diyo
onun modeli öyle diyo, ama ben taktım o parmaklarımı sıkıştırma olayına ((
eklim sizde bakın, kötü duruyo dimmi? gerçi annem giydikçe açılır diyo ama, ayağımı da sıkmıyo ki açılsın..

ayakkabılarımın ikisini de pembe dolaba ekledim ama buraya da eklim :))

Eki Görüntüle 222126 Eki Görüntüle 222127 Eki Görüntüle 222125 Eki Görüntüle 222128

kırmızıyı pek beğenmedm ama diğerine bayıldım bitimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :2:

Günaydın kızlar güne kötü başladım
bu sbh kaynanam geldi kahvaltı oturduk dakka1 gol 1 kahvaltı setimin tabağını yere düşürüp kırdıııııııııııııı sinirden çıldırdım takım bozuldu dedm hmn atladı işte ben sana söz veriorum alıcam yeni takım sen bana bunu verirsin. be kadın herseye söz verdn almadın !!! daha nişandan 2 bilezik sözün var. geçendede aynamı kırdı söz verdi alıcm diye altı üstü 1 tllik ayna çantamda taşıyordum ama 5 senelik idi !!! bende dedm daha 1 tl verip ayna almadın bana alıcm diyor yüssüssssssssssssssssssssssss bi kaşık suda boğmak istiyorumm. kendini kültürlü göstermeye çalışan cahil kadın ne pazar ama karacayı aradım ama kapalı bgn bakalım isticm varsa yollasınlar bana 1 tabak.. bazen diyorum istanbulda koca yokmuyduuu

ben de kırmızıyı çok beğenerek aldım, tek takıldığım o parmaklarımın sıkışma olayı

canım bover 1 tabak kıırılsın bişi olmaz, yalnız kaynanan da biraz sakar galiba önce ayna, sonra tabak
gittin mi dün gece düğüne? baban geldi mi yada size?

hyr ne ben gittim ne babam geldi bana. döndü dun gece ama anacığım sağolsun babama sölemiş çocuğu küçük nsl gelsn diye 1 ay sona gelicek zaten kız çağırıp üzme demiş onu anam bnm ya canımmm

kız bnm mallarım kıymetlidir bide hiç sevmediğim biri kırınca delirdim söz veriyor birde ya daha nişanda verdiğin sözleri tut atmasyoncu hatun

eoscummm okudum yazıklarını çok üzüldüm çocuğum olmamasına rağmen benim eşimde seninkiyle birebir aynı!!!!!okula gitmeme bişey demiyor allahtan ama arkadaşlarım onun için hep kötü erkekler potansiyel sapık seni çok iyi anlıyorum akşamları işten geliyo hemen bilg başına oturuyo ve oyun oynuyo benimle ilgilenmiyor doğru dürüst 2 haftadır yalvarıyorum hayatım gel dışarı çıkalım çok sıkıldım diye yok diyo liseden bi kız arkadaşım var en samimi arkadaşım geçn haftalarda kız bize geldi gçen haftadan beri kız beni çağırıyor eşim izin vermediği için çıkamıyorum...zaten dünden beri kavgalıyız abuk subuk nedenle triplere girdi beyfendi konuşmuyo bende artık üstüne varmıyorum oda ailemi sevmiyor hiç hemde ben babamla ilgili çok problemler yaşadım küçüklüğümden beri en son ben sana bakamam ne halin varsa gör dediği için eşimle evlendik düğünede gelmedi babam ama eşimin amcası kızım gidin el öpün dedi eşimde aydan gitsin bi daha dönmesin istemiyorum filan dedi ne kadar ağlamıştım sanki ben gidicem diye tutturmuş gibi ne kadar babama kızgın olsamda arada özlüyorum gibip görmek isterdim doğrusu bazen bende pişman oluyorum evlendiğime!!! yinede onu çok sevmekten kendimi alamıyorum....

kızlaar beğen butonuna bastığınız için teşekkürler ama ama bana fikir lazımm kötü duruyosa yarın yada salı değişcem kırmızı topuklumu

kızlaar beğen butonuna bastığınız için teşekkürler ama ama bana fikir lazımm kötü duruyosa yarın yada salı değişcem kırmızı topuklumu

canım ben ikisinide çok beğendim diğerinide giyip çekip koysaydın onada bakardık önü açık olanlar bu şekildedir hiçte parmaklaarın sıkışmış gibi gözükmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…