oooo canım yeni tatil ticker'ı yapılmış süper olmuş hahahaaaanereye gideceksiniz belli miydi söylediysen de unuttum walla kusura bakma.
bence parayı da o kadar problem etme önemli olan siz mutlu huzurlu olun bir süre kendinizi kısıtlarsınız napalım (tabi eviniz kira değilse) hem diyorsun ya geçici bi iş bulur çalışırım diye. o zaman daha iyi olur hem sıkılmazsın evde, hem de para kazanırsın
Canım valla bana gaz versin diye hazırladımantalya kemerde rixos tekirovaya gidiyoruz. Hem hayatımda bir ilk olarak uçakla götürüo kocacım beni inşallah rüya gibi bir tatil geçireceğiz. Evet alishiacım doğru söylüyorsun ama evimiz kirada ama olsun ya Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açar hiç olumsuz düşünmüyorum bu konuyla ilgili enerjim süper İnşallah olur kısmetse güzel bişiler.
Eoscuum ben burdayım canım şimdilk eşimi bekliyorum eve gelmek üzere. Bugün hanım göbeği tatlısı denedim çok güzel oldu lezzetli ama kilo yapıcı bişi
Canım valla bana gaz versin diye hazırladımantalya kemerde rixos tekirovaya gidiyoruz. Hem hayatımda bir ilk olarak uçakla götürüo kocacım beni inşallah rüya gibi bir tatil geçireceğiz. Evet alishiacım doğru söylüyorsun ama evimiz kirada ama olsun ya Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açar hiç olumsuz düşünmüyorum bu konuyla ilgili enerjim süper İnşallah olur kısmetse güzel bişiler.
Eoscuum ben burdayım canım şimdilk eşimi bekliyorum eve gelmek üzere. Bugün hanım göbeği tatlısı denedim çok güzel oldu lezzetli ama kilo yapıcı bişi
klozet kapağının üstünde halı olur ya ondan çok tiksiniyordum atmaya karar verdim ama öncesinde makinede bir yıkatayım da nasıl oluyor ona göre paspasımı yıkatırım dedim. şu an makinede yıkanıyor. Eşim az önce diyo ki onu atmayalım ver bana bölüme götüreyim sandalyeme koyarım.... imdaaaaaatt nasıl bir kocam var benim
asla yapmasın öle bişiıykkk ben hep yıkıyorum paspasımı cnm 10 gunde 1 falan
asla yapmasın öle bişiıykkk ben hep yıkıyorum paspasımı cnm 10 gunde 1 falan
kızlar ayakkabımı iade etmeye gittim, hafta sonu iade olmuyomuş
hafta içi gitmem gerekiyomuş.. giderim de, anneme gittim ordan ayakkabıyı çok beğendi.. sakın değiştirme diyo
onun modeli öyle diyo, ama ben taktım o parmaklarımı sıkıştırma olayına((
eklim sizde bakın, kötü duruyo dimmi? gerçi annem giydikçe açılır diyo ama, ayağımı da sıkmıyo ki açılsın..
Eki Görüntüle 222124 Eki Görüntüle 222122 Eki Görüntüle 222123
ayakkabılarımın ikisini de pembe dolaba ekledim ama buraya da eklim :))
Eki Görüntüle 222126 Eki Görüntüle 222127 Eki Görüntüle 222125 Eki Görüntüle 222128
kızlaar beğen butonuna bastığınız için teşekkürler ama ama bana fikir lazımmkötü duruyosa yarın yada salı değişcem kırmızı topuklumu
kızlaar beğen butonuna bastığınız için teşekkürler ama ama bana fikir lazımmkötü duruyosa yarın yada salı değişcem kırmızı topuklumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?