canım diğeri çoook rahat, onda hiç problem yok.. ama kırmızı işte tuhaf geliyo bana, annem de kötü değil kalsın dedi aklımı karıştırdı .. :26:canım ben ikisinide çok beğendim diğerinide giyip çekip koysaydın onada bakardık önü açık olanlar bu şekildedir hiçte parmaklaarın sıkışmış gibi gözükmüyo
evet sirken, ben de çok beğendim ayakkabıyı o yüzden böyle iade etmeye yanaşmıyorum.. kıyamıyorum gibinektar kırmızı olana ben de bayıldım çok hoş çoooook güzel ama parmakların çok sıkışık duruyor hoş değil yani. Bence ayakkbının defosu bu hatalı yapılmış gibi sanki. Bir süre ayakta dursan oralar iyice tombik tombik durur daha kötü görünür. Ben açık ayakkabıda ayağın duruşuna çok takarım takıntılıyımdır yani. açık renk olanlar daha rhat bir ayakkabı gibi sanki.
sabah habeleri izliyorum istanbuldan bi çift tatile gelmiş çkaleye göbek atma yarışması varmş kadında katılmş kazanmş ödülde deve :))))))))))
inş bundan sonraki taşınma faslı kendi evinize olur yarenimgünaydın kızlar... biz cumartesi - pazar çok yoğunduk, çok yorulduk ve hala iş bitmedi evde. dün annem, babam, eniştem, ablam, ben, eşim ve eşimin bir arkadaşı taşıdık eşyaları. güya eşyalı ev tuttuk ne çok eşyamız varmış. daha yerleştiremedik bile mutfak hariç hiçbir yeri. bugün yatağımızı getirecekler. akşam yavaş yavaş orayı yerleştiririm. ama nasıl yemek yapcam bilmiyorum, daha alışveriş yapamadık.
zuzummm baktım profile yine fotoğraf yokkkkk
nekkk bu arada fotoğraflara baktım, kırmızı ayakkabıya bayıldım resmen. ama dediğin gibi parmakların sıkışık kalmış. bence iade et canım.
günaydın kızlar....yarenim yawss tammyeni aldığım akkabılarıda çektim akşama artık
nektar, kırmızı çok güzel ama o tür ayakkabılarda benm parmklarım hep tuhaf durur ,ondan almam :))
çok yorgunum..dün denize gittik akşam 8 gibi geldik....ablam vardı sırayla duşa girdiler onlar bende yemeğe koyuldum...kaynanamlarda geldi yemeğe...onlara parke döşenüyo yemek yapamamış...neyse ye iç yıka falansaat 10 da duş aldım11,30 da uyudulk zor kalktık yaa...
ödüle baksabah habeleri izliyorum istanbuldan bi çift tatile gelmiş çkaleye göbek atma yarışması varmş kadında katılmş kazanmş ödülde deve :))))))))))
bilet parasından yıttılar, deveyle giderler artık
bilet parasından yıttılar, deveyle giderler artık
sabah şekeri, kondurmuş hemen cevabıaaa ama bir dakika ya sen suçlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?