2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektar kırmızı olana ben de bayıldım çok hoş çoooook güzel ama parmakların çok sıkışık duruyor hoş değil yani. Bence ayakkbının defosu bu hatalı yapılmış gibi sanki. Bir süre ayakta dursan oralar iyice tombik tombik durur daha kötü görünür. Ben açık ayakkabıda ayağın duruşuna çok takarım takıntılıyımdır yani. açık renk olanlar daha rhat bir ayakkabı gibi sanki.

bir de bir kez daha baktım; ayak parmaklarının başlangıcı a görünüyor bu ayakkabının üst kısmındaki deri malzeme biraz daha olmalıymış kapalı olmalıymış en azından parmak başlangıını kapatsa öyle görünmez. Bn senin yerinde olsam iade ederdim.

canım ben ikisinide çok beğendim diğerinide giyip çekip koysaydın onada bakardık önü açık olanlar bu şekildedir hiçte parmaklaarın sıkışmış gibi gözükmüyo
canım diğeri çoook rahat, onda hiç problem yok.. ama kırmızı işte tuhaf geliyo bana, annem de kötü değil kalsın dedi aklımı karıştırdı .. :26:

evet sirken, ben de çok beğendim ayakkabıyı o yüzden böyle iade etmeye yanaşmıyorum.. kıyamıyorum gibi
ben de diyorum daha da sıkışır tombik durur ayağım (öyle bi babetim vardı, kurtuldum ondan) annem de giydikçe açılır rahatlar diyo
sıkışık parmaklarım evet, değişim ben bunu yaa :26:

Son düzenleme:
tatlım bende pudra rengini beğendim kırmızıda bi gariplik var dediğin gibi ayni ayakkabinin ayni numarasını tekrar bi dene mağazada ayni duruyorsa değiştir burnu biraz daha kapalı olmalı gibi geldi

günaydın kızlar... biz cumartesi - pazar çok yoğunduk, çok yorulduk ve hala iş bitmedi evde. dün annem, babam, eniştem, ablam, ben, eşim ve eşimin bir arkadaşı taşıdık eşyaları. güya eşyalı ev tuttuk ne çok eşyamız varmış. daha yerleştiremedik bile mutfak hariç hiçbir yeri. bugün yatağımızı getirecekler. akşam yavaş yavaş orayı yerleştiririm. ama nasıl yemek yapcam bilmiyorum, daha alışveriş yapamadık.

zuzummm baktım profile yine fotoğraf yokkkkk

nekkk bu arada fotoğraflara baktım, kırmızı ayakkabıya bayıldım resmen. ama dediğin gibi parmakların sıkışık kalmış. bence iade et canım.

günaydın kızlar....yarenim yawss tamm yeni aldığım akkabılarıda çektim akşama artık

nektar, kırmızı çok güzel ama o tür ayakkabılarda benm parmklarım hep tuhaf durur ,ondan almam :))

çok yorgunum..dün denize gittik akşam 8 gibi geldik....ablam vardı sırayla duşa girdiler onlar bende yemeğe koyuldum...kaynanamlarda geldi yemeğe...onlara parke döşenüyo yemek yapamamış...neyse ye iç yıka falansaat 10 da duş aldım 11,30 da uyudulk zor kalktık yaa...

sabah habeleri izliyorum istanbuldan bi çift tatile gelmiş çkaleye göbek atma yarışması varmş kadında katılmş kazanmş ödülde deve :))))))))))

inş bundan sonraki taşınma faslı kendi evinize olur yarenim yemek olayını pratik bir şeyle geçiştirirsin artık, melemen felan yaparsın olmadı :26:

nekkk bu arada fotoğraflara baktım, kırmızı ayakkabıya bayıldım resmen. ama dediğin gibi parmakların sıkışık kalmış. bence iade et canım.

ben daha ayağımı suya değdirmedim
bu pazar eşim çalışıyosa da annemi ikna edip gitmeliyim yaa :84:

kızlar yarın değiştiriyorum ayakkabımı, herkes hemfikir madem
Aydanın dediği gibi, aynısının bi başka 36 sını deniycem böyle durmuyosa aynısını alıcam, duruyosa bi dolgu topuk terlik 1 babet alırım

sabah habeleri izliyorum istanbuldan bi çift tatile gelmiş çkaleye göbek atma yarışması varmş kadında katılmş kazanmş ödülde deve :))))))))))
ödüle bak

bilet parasından yıttılar, deveyle giderler artık

Ebruu, sen ve Aydan için foto ekledim albüme 1 tane, bakınca silcem :)))

AY YARENİM YAZMAYI UNUTTUM :)

GÜLE GÜLE OTURUN YENİ EVDE, İNŞALLAH (NEKTAR'IN DEDİĞİ GİBİ) Bİ SONRAKİ EV SİZİN OLUR

bilet parasından yıttılar, deveyle giderler artık

sabah şekeri, kondurmuş hemen cevabı aaa ama bir dakika ya sen suçlusun

eos canım hafta sonu yazdıklarını okudum. evliliğin ilk yılları bu gibi konulardan genelde sorunlu geçiyor. eşinin yaptığı gerçekten çok ayıp. babanlar ona ne yaptı ki, onları sevmiyor? hem sevmiyorsa bile seni görüştürmek, kendisi de saygı göstermek zorunda. evlenmeden önce belli miydi bu tavrı? ne kadar flört ettiniz? nişanlılık süresince falan hiç görüşmedi mi ailenle? anlamıyorum ben böyle insanları. sakin sakin durumu açıkla, yavaş yavaş işlemeye çalış canım. insan bir yerden sonra sinirlerine hakim olamıyor biliyorum ama elinden geleni yapman lazım bu konuda. birkaç gün sen de onun annesiyle görüşmesen olmaz mı? onun geleceği zamanlarda al kızını mesela yürüyüşe çık, alışverişe git. gelince de soğuk ve resmi davran. belki biraz anlarlar analı oğullu:44::44:

elfi, funda ve bol tatilin keyfini çıkarıyorlardır şimdi ne güzel:97::97::97:

nekk, eos, sirken nerelerdesiniz ya? boynu bükük bırakıyorsunuz topiki:84::84::84:

sea napıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…