elfi, funda ve bol tatilin keyfini çıkarıyorlardır şimdi ne güzel:97::97::97:
nekk, eos, sirken nerelerdesiniz ya? boynu bükük bırakıyorsunuz topiki:84::84::84:
sea napıyorsun canım?
canım ben burdayım da kendi kendime mi konuşayım
canım ben burdayım da kendi kendime mi konuşayım
selam kızlar ben geldiii eşim yanımda göndereyim onu birazdan anlatırım sabah başımıza gelenleri haftaya biraz tuhaf başladık
canım çok geçmiş olsun, şükür ki size birşey olmamış. fotoğrafını çekmişsiniz ya ordan bellidir zaten. hem zaten arkadan çarpan her zaman suçludur diye biliyorum ben. polisler ne dedi bu duruma?
10 yaşında bir kuzenim var bu hafta yaz okulu başladı ve yaz okulu benim iş yerime yakın bir yer; teyzemle eşi dediler ki sizinle gitsin gelsin bu hafta; çünkü teyzemin eşi çok sıkı çalışıyor bir de benim eşimin işi de bu hafta uygun olunca ok dedik; akşam bize bıraktılar araçlarını; sabah gittik aldık kuzeni 8:15 gibi. biz sol şeritte normal seyrimizde giderken arkadan bir araba geldi bize çarptıBize çok şükür bir şey olmadı aracın arkasında biraz hasar oluştu. Krşı tarafın aracında sigorta yokmuş bir de baya işlek bir yerde oldu kaza sürekli vızır vızır araçlar geçiyor; fotografını çektik o sırada polis geldi benzinliğe çekin orda doldurun kaza tutanağını dedi. Geçtik orda doldurduk adamlar çamura yatmaya başladılar yok biz çarpmadık vs vs. Ki kendi aralarının önü dağılmış durumda
günaydın kızlar......offf temizlik temizlik yoruldum sil süpür sil süpür bu evin işi hiç bitmiyooocanım sıkkın zatennn eşim hala konuşmuyo benimle bıktım artık onun zeytin yağı gibi üste çıkıp küsmesinden çocuk gibi bune yaa 2 gündür evde zaten daha çok bunalıyorum öyle suratsız suratsız geziyo biz hala nüfus cüzdanlarımızı değiştirmedik sabahtan beri kalk artık gidelim yaptıralım diyorum yüzüme bön bön bakıyo ıyhh çıldırıcammm....
fotokopiyi çeken adam doğru söylemiş, onlardan da biri gitseymiş ya. iyi yapmış çekmemiş. tuttuğunuz tutanağa imza attılar mı?
tatlım çok geçmiş olsun bizimde başımıza benzer bi olay gelmişti adam zabıta amirimiymiş neymiş ben çarpmadım filan diye yan çizmişti hemde düğün arabamıza çarptıböyle embesil insanlarla dolu işte etrafımız tekrar çok geçmiş olsun canım benim
benimkisi de bu ara inatlaşıyo, küs duruyo ama yine kendi gelip barışıyo çünkü ben daha inatçıyımgünaydın kızlar......offf temizlik temizlik yoruldum sil süpür sil süpür bu evin işi hiç bitmiyooocanım sıkkın zatennn eşim hala konuşmuyo benimle bıktım artık onun zeytin yağı gibi üste çıkıp küsmesinden çocuk gibi bune yaa 2 gündür evde zaten daha çok bunalıyorum öyle suratsız suratsız geziyo biz hala nüfus cüzdanlarımızı değiştirmedik sabahtan beri kalk artık gidelim yaptıralım diyorum yüzüme bön bön bakıyo ıyhh çıldırıcammm....
benimkisi de bu ara inatlaşıyo, küs duruyo ama yine kendi gelip barışıyo çünkü ben daha inatçıyım
umarım halledersiniz canım :26:
sirken geçmiş olsun canım yaa, size bişi olmamış şükür ki :18:
benimkinin pc ile bağı beşiktaş siteleri, haberleri..futbol analizleriibende ikide birde gidip rahatsız ediyorum şimdi yine oyun oynuyo bilgisayarda şu metin 2 den bıktımmmmmmmmmmkoca koca adamlar oynuyo resmen ya kaçtan insan tanıyorum 30 un üstünde sizin eşlerinizde oynuyo mu?
ödüle bak
Ebruu, sen ve Aydan için foto ekledim albüme 1 tane, bakınca silcem :)))
sabah şekeri, kondurmuş hemen cevabıaaa ama bir dakika ya sen suçlusun
eos canım hafta sonu yazdıklarını okudum. evliliğin ilk yılları bu gibi konulardan genelde sorunlu geçiyor. eşinin yaptığı gerçekten çok ayıp. babanlar ona ne yaptı ki, onları sevmiyor? hem sevmiyorsa bile seni görüştürmek, kendisi de saygı göstermek zorunda. evlenmeden önce belli miydi bu tavrı? ne kadar flört ettiniz? nişanlılık süresince falan hiç görüşmedi mi ailenle? anlamıyorum ben böyle insanları. sakin sakin durumu açıkla, yavaş yavaş işlemeye çalış canım. insan bir yerden sonra sinirlerine hakim olamıyor biliyorum ama elinden geleni yapman lazım bu konuda. birkaç gün sen de onun annesiyle görüşmesen olmaz mı? onun geleceği zamanlarda al kızını mesela yürüyüşe çık, alışverişe git. gelince de soğuk ve resmi davran. belki biraz anlarlar analı oğullu:44::44:
günaydın kızlar......offf temizlik temizlik yoruldum sil süpür sil süpür bu evin işi hiç bitmiyooocanım sıkkın zatennn eşim hala konuşmuyo benimle bıktım artık onun zeytin yağı gibi üste çıkıp küsmesinden çocuk gibi bune yaa 2 gündür evde zaten daha çok bunalıyorum öyle suratsız suratsız geziyo biz hala nüfus cüzdanlarımızı değiştirmedik sabahtan beri kalk artık gidelim yaptıralım diyorum yüzüme bön bön bakıyo ıyhh çıldırıcammm....
Metn 2 ben oynuyordum daha öncebende ikide birde gidip rahatsız ediyorum şimdi yine oyun oynuyo bilgisayarda şu metin 2 den bıktımmmmmmmmmmkoca koca adamlar oynuyo resmen ya kaçtan insan tanıyorum 30 un üstünde sizin eşlerinizde oynuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?