2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfi, funda ve bol tatilin keyfini çıkarıyorlardır şimdi ne güzel:97::97::97:

nekk, eos, sirken nerelerdesiniz ya? boynu bükük bırakıyorsunuz topiki:84::84::84:

sea napıyorsun canım?

canım ben burdayım da kendi kendime mi konuşayım

selam kızlar ben geldiii eşim yanımda göndereyim onu birazdan anlatırım sabah başımıza gelenleri haftaya biraz tuhaf başladık

günaydın kızlar......offf temizlik temizlik yoruldum sil süpür sil süpür bu evin işi hiç bitmiyooo canım sıkkın zatennn eşim hala konuşmuyo benimle bıktım artık onun zeytin yağı gibi üste çıkıp küsmesinden çocuk gibi bune yaa2 gündür evde zaten daha çok bunalıyorum öyle suratsız suratsız geziyo biz hala nüfus cüzdanlarımızı değiştirmedik sabahtan beri kalk artık gidelim yaptıralım diyorum yüzüme bön bön bakıyo ıyhh çıldırıcammm....

10 yaşında bir kuzenim var bu hafta yaz okulu başladı ve yaz okulu benim iş yerime yakın bir yer; teyzemle eşi dediler ki sizinle gitsin gelsin bu hafta; çünkü teyzemin eşi çok sıkı çalışıyor bir de benim eşimin işi de bu hafta uygun olunca ok dedik; akşam bize bıraktılar araçlarını; sabah gittik aldık kuzeni 8:15 gibi. biz sol şeritte normal seyrimizde giderken arkadan bir araba geldi bize çarptı Bize çok şükür bir şey olmadı aracın arkasında biraz hasar oluştu. Krşı tarafın aracında sigorta yokmuş bir de baya işlek bir yerde oldu kaza sürekli vızır vızır araçlar geçiyor; fotografını çektik o sırada polis geldi benzinliğe çekin orda doldurun kaza tutanağını dedi. Geçtik orda doldurduk adamlar çamura yatmaya başladılar yok biz çarpmadık vs vs. Ki kendi aralarının önü dağılmış durumda

canım çok geçmiş olsun, şükür ki size birşey olmamış. fotoğrafını çekmişsiniz ya ordan bellidir zaten. hem zaten arkadan çarpan her zaman suçludur diye biliyorum ben. polisler ne dedi bu duruma?

canım çok geçmiş olsun, şükür ki size birşey olmamış. fotoğrafını çekmişsiniz ya ordan bellidir zaten. hem zaten arkadan çarpan her zaman suçludur diye biliyorum ben. polisler ne dedi bu duruma?

polis açılın trafiği sıkıştırmayın demiş :))))

gittik benzinliğe adamlar yan çizmeye başladılar; meğer araçlarını sigortası yokmuş. yok biz başbakan korumasını tanıyoruz çağıracaz sen necisin filan diye. Eşim de çağırın dedi (geçen sene düğünümüz olacağı ay başbakan korumaları bizi bir sıkıştırmıştı yolda baya büyük bir tehlike atlatmıştık ondan dolayı kendilerine olan sempatimizi de dile getriridik aslında). Ben hiç diyemem şuyum buyum diye ismimi merak ediyorsanız araştırın bulun dedi :)) 3 kişilerdi birden nasıl olduysa 6 kişi oldular. Bizim sigortacıyla konuştuk ehliyet ruhsat fotokopilerini al kaza tutanağını da tuttuysanız uzaklaşın ordan dedi; çünkü kazayı yapan adam(cık) el kol hareketleri yapmaya başlamıştı. fotokopi için karşı yolu geçmek gerekiyordu( yol eskişehi yolunu istanbul yoluna bağlayan transit bir yol vızır vızır hiç araç durmaz) o kadar kişi arasında eşime sen çektir gel bize de olsun 2 kopya çektir dediler. Eşim karşı benzinliğe gitmiş pompadaki görevli burda fotokopi yok ki demiş; bir adamı göstererek şu adama sor demiş; eşim gidip durumu anlatmış ; adam oranın sahibiymiş gel bnle diyip arka tarafta bir ofise götürmüş; ama eşim diyo ki masanın üstü full 50 lik 100 lül destelerle doluydu; rahat 150-200 bin vrdır diyor :) 2 tane olabilir mi diye rica etmiş adam ikinciyi ne yapacaksın demiş. karşı taraf rica etti demiş eşim; onlardan da bir kişi senle gelseydi ya sen kendininkini al başkasınkine de karışma demiş.zaten para filan da almamış. Neyse geldi adamlar tek kopya olduğunu görünce gıcıksın işte ne pislik yapıyorsun filan diye çıkıştılar durumu anlattı ama yok baya sinirlendiler filan.

fotokopiyi çeken adam doğru söylemiş, onlardan da biri gitseymiş ya. iyi yapmış çekmemiş. tuttuğunuz tutanağa imza attılar mı?

tatlım çok geçmiş olsun bizimde başımıza benzer bi olay gelmişti adam zabıta amirimiymiş neymiş ben çarpmadım filan diye yan çizmişti hemde düğün arabamıza çarptı böyle embesil insanlarla dolu işte etrafımız tekrar çok geçmiş olsun canım benim

güanydın ellerine sağlık haftaya temiz temiz başlamışsnz işte ne güzel. Ben eylülde evlendim nüfus cizdanımızı hala değiştirmedik; muhtemelen bir işimiz olduğunda değiştirecez :)))

benim de bi huyum var herşey usulüne göre olsun diye bişey yapılması lazımsa ve yapılmıyorsa huzursuz oluyorum elimde değil ne zamandır söylüyorum ama ona böyle çok rahat davranınca çıldırıyorum işte çok disiplinliyim sanırım

fotokopiyi çeken adam doğru söylemiş, onlardan da biri gitseymiş ya. iyi yapmış çekmemiş. tuttuğunuz tutanağa imza attılar mı?

tutanağı eşim doldurdu detaylı bir şekilde de yazdı zaten; imzaladılar imzalamayıp da ne yapacaklar. Suç tamamıyle onlara ait. sigortaları olmadığı için huysuzluk çıkarmaya başladılar ama eşimçok soğukkanlı davrandı hiç saygısını kaybetmedi. Ordan uzaklaştık kuzeni yazokuluna bıraktık ordan eşim geldi beni işe bıraktı akşam biz alacaz kuzeni :)

sizinkisi de büyük talihsizlik olmuş; esas kötüsü "ne olmuş delisi adam(cık) " ın gelip size çarpması olmuş. Her düğünde bir aksilik oluyor; benim düğünümde kardeşimin elbisesi asetondan yanmıştı; teyzemin düğününde görümcesinin kafası yarıldı taş atmış çocuklar. Hep bi aksilik oluyor önemli olan çok moralini bozmamak.

biz 20 Haziran'da evlendik, 22 Haziran'da yeni kimliklerimiz elimizdeydi Malum Kıbrıs'a gelcez diye bütün resmi işlemlerimizi halletmemiz gerekiyordu. Hatta bize dediler 1 haftadan önce değiştiremezsiniz ama biz hallettik, nerdeyse evrakları nikah salonundan alıp nüfus müdürlüğüne kendimiz götürecektik

Son düzenleme:
benimkisi de bu ara inatlaşıyo, küs duruyo ama yine kendi gelip barışıyo çünkü ben daha inatçıyım
umarım halledersiniz canım :26:

sirken geçmiş olsun canım yaa, size bişi olmamış şükür ki :18:

biz çok küs duramıyoruz ya, daha doğrusu konuşmadan duramıyoruz. konuşunca da eninde sonunda barışıyoruz

o inat ben ondan daha inat biz flört ederken ben onu çok alttan alıyordum ilk zamanlar sonra tepeme çıktı anlıcağınız hep ben haklıyım hep ben hep ben dedi bende kendine gelsin diye taktik değiştirdim eyvallahım olmadı ondan sonra ben inat edince küsüyo konuşmuyo bazen dayanamıyorum yeşil ışık yakıyorum ama bazen yeşil ışık yaksamda umursamıyo o saatten sonra bende karışmıyorum keyfi bilir paşamızın tıpış tıpış gelir iki gün sonrabenim tek derdim bana saygı duysun kendini üstün görmesin sorumluluğunu bilsin yeter tersini yaparsa inat ediyo en sonundada küsüyo çocuk gibi anlıcağınız

biz de mutlaka biri diğerine laf atar, ordan başlarız. bir akşam evde konuşmadan oturamayız. ben başka odaya giderim gelir laf sokar. o balkona çıkar ben gidip laf sokarım

bende ikide birde gidip rahatsız ediyorum şimdi yine oyun oynuyo bilgisayarda şu metin 2 den bıktımmmmmmmmmm koca koca adamlar oynuyo resmen ya kaçtan insan tanıyorum 30 un üstünde sizin eşlerinizde oynuyo mu?

bende ikide birde gidip rahatsız ediyorum şimdi yine oyun oynuyo bilgisayarda şu metin 2 den bıktımmmmmmmmmm koca koca adamlar oynuyo resmen ya kaçtan insan tanıyorum 30 un üstünde sizin eşlerinizde oynuyo mu?
benimkinin pc ile bağı beşiktaş siteleri, haberleri..futbol analizlerii bıkmıyo da
oyun konusunda Playstation hastası, iyi ki evimizde yok olsa da kimle oyniycak
eve gidince oynuyo kardeşleriyle

sirken geçmiş olsun canım

ödüle bak

Ebruu, sen ve Aydan için foto ekledim albüme 1 tane, bakınca silcem :)))

baktım ben canım yorumumu yaptım

evlenmeden anneciğim babacığm diyordu köprüye geçen anlıcn :) kaynanam dun gece bende kaldı hatta bir derdm vara konu açtım kayınvalde yatıda diye :)

bööö biz ertesi gun değiştirdik çünkü bende okuyordum geçen sene ünide okuldada değişsin diye evli olduğumu bilsinler diyeymişş ah bnm akıllı kocam zaten butun okul geldi düğünümee

Metn 2 ben oynuyordum daha önce eşimde knight online ve counter oynuyor bende müzdaripim ookonudan

:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…