bende oynuyordum geçen yaz ama kendimi bu kadar kaptırmadım ki altı üstü oyun yani reele dönmesi lazım artıksirken geçmiş olsun canım
baktım ben canım yorumumu yaptım
evlenmeden anneciğim babacığm diyordu köprüye geçen anlıcn :) kaynanam dun gece bende kaldı hatta bir derdm vara konu açtım kayınvalde yatıda diye :)
bööö biz ertesi gun değiştirdik çünkü bende okuyordum geçen sene ünide okuldada değişsin diye evli olduğumu bilsinler diyeymişş ah bnm akıllı kocam zaten butun okul geldi düğünümee
Metn 2 ben oynuyordum daha önceeşimde knight online ve counter oynuyor bende müzdaripim ookonudan
:44:
valla bıktımm ya bişey soruyorum o kadar dalmış oluyo ki duymuyo sesimi yükseltip soruyorum ne bağırıyosun diyo bu seferde dövermisin yarına mı saklarsınsofraya bile oturmuyo bazen elimde tabak bebek gibi yemek yediriyorum bide dünya kadar para harcıyo oyuna uyuz oluyorum onun oyuna verdiği parayı ben ayakkabıya kıyafete versem bi hafta lafını eder kesin bilgisayarı bozsam diyorum ertesi güne kesin yaptırır yani bıktım balayi dönüşü bursaya uğradık orda bi abisi var oyundan bi akşamda onlarda kaldık iyi insanlar ama balayı yani bu sonuçta kızıncada kızdı oluyo artık karışmıyorum hevesini alırsa belki bırakır diye söyledikçe bağlanıyo çünkü diyorum kalk benle sohbet et dışarı çıkalım yok oyun da çok önemli işlerim var bugün çocuk yaaa
sağolun kızlar
oyun konusunda eşim de ben de çok oyuncuyuzdur hatta eşim arkadaşlarıyla internet üzerinden ortak oynar ama paralı değil bu oynadıkları oyun. Evlendikten sonra evde oynayamıyor bikaç kez oynamıştır o da ben arkadaşlarımla dışardayımdır. Ama ne zaman k validemlere gitsek çalışma odasına geçer ve ben yeter aartık gel demedikçe kalkmaz başından. acomert çok yüz verme bu konuda biraz katı ol.
bende ikide birde gidip rahatsız ediyorum şimdi yine oyun oynuyo bilgisayarda şu metin 2 den bıktımmmmmmmmmmkoca koca adamlar oynuyo resmen ya kaçtan insan tanıyorum 30 un üstünde sizin eşlerinizde oynuyo mu?
Arse duysun bu oyun meselesinide belkim almaktan vazgeçer :)))))
....
Yarenim napıyoonn
sağolun kızlar
oyun konusunda eşim de ben de çok oyuncuyuzdur hatta eşim arkadaşlarıyla internet üzerinden ortak oynar ama paralı değil bu oynadıkları oyun. Evlendikten sonra evde oynayamıyor bikaç kez oynamıştır o da ben arkadaşlarımla dışardayımdır. Ama ne zaman k validemlere gitsek çalışma odasına geçer ve ben yeter aartık gel demedikçe kalkmaz başından. acomert çok yüz verme bu konuda biraz katı ol.
bizim evlendiğimiz akşam ben çokyorgundum dedm hmn yatıcm acelemiz yok oda tmm dedi :d bari saçlarımı çöz gelinliğimi çıkar demeye odaya gittim bidee ne görim pc başında knight ounuyor :d çok baskı yaptım bırakmadı üstüne gitmiyorum bende.önceden bnm pc ile oynuyordu oynatmadım kendi pc ile. Gitti pc aldı kendine:d evde herkesin pc ayrı şimdi evde o bi köşede ben bi köşede napım başa çıkamadım bırakrım haline
ebrucum bu kadar benzer olabilirler yaa ahahah beni anlatıyormuşsun gibi geldi düğünden sonra aynısını bana yaptı ahahah ben makyajımı çıkartmaya banyoya gittim geldim ki ne göreyim bilg almış oyun oynuyo yuh dedim artık ya
seni çok iyi anlıyorum kuzum hemde .çok iyiebrucum bu kadar benzer olabilirler yaa ahahah beni anlatıyormuşsun gibi geldi düğünden sonra aynısını bana yaptı ahahah ben makyajımı çıkartmaya banyoya gittim geldim ki ne göreyim bilg almış oyun oynuyo yuh dedim artık ya
Sizin durumlar vahimmiş hakkaten:26:
...
O ortamda benim eşimin aklına gelebilecek en son şey oyun olurdu heralde
benimki hiç affetmezdi zaten o ayrı, ben yorgunum dicem o da gidip oyun oynayacakDüşünemiyorum bile Gerdek gecesi kavgası yapardık valla
cidden çok yorgundum 1 gece kına 2 gecede düğün oldu arkaarkaya düşünsene halimi. 2.akşam düğün bitti yola çıktık gece 2 de sbh 7de vardık çkaleye 12 ye kdr uyuduk 1 de kuaföre gitik. Akşama kdr kuafördeydm zaten bide akşama düğünn oynamaktan yoruldm daha çok :d
yareniiim, orda araba kullanmak nasıl, direksiyon sağda dimmi yamulmuyosamiyiyim zuzum ya, iş yok takılıyorum öyle. az önce eşim geldi aldı beni eve gittik. ordan arabayı aldım geldim ben. ev berbat durumda ya nasıl yerleşcez bilmiyorum. bugün yatağı getirince yatak odalarını, kıyafetleri düzenlicem hemen. valizler kalksın ortadan. yorganları, battaniyeleri atayım bazanın sandığına. çok işimiz var valla. bakalım kaç günde oturtcaz düzeni.
Sizin durumlar vahimmiş hakkaten:26:
...
O ortamda benim eşimin aklına gelebilecek en son şey oyun olurdu heralde
valla bende çok yorgundum söylemesi ayıp geceliğimi bile giymeden iç çamaşırlarımla attım kendimi yatağa ertesi gün balayına gitcektik zaten sabredi versin hem bizim düğün evde olduğu için düğün evinde yatıya kalan çok oldu rahat edemezdik
valla bende çok yorgundum söylemesi ayıp geceliğimi bile giymeden iç çamaşırlarımla attım kendimi yatağa ertesi gün balayına gitcektik zaten sabredi versin hem bizim düğün evde olduğu için düğün evinde yatıya kalan çok oldu rahat edemezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?