2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla bıktımm ya bişey soruyorum o kadar dalmış oluyo ki duymuyo sesimi yükseltip soruyorum ne bağırıyosun diyo bu seferde dövermisin yarına mı saklarsın sofraya bile oturmuyo bazen elimde tabak bebek gibi yemek yediriyorum bide dünya kadar para harcıyo oyuna uyuz oluyorum onun oyuna verdiği parayı ben ayakkabıya kıyafete versem bi hafta lafını eder kesinbilgisayarı bozsam diyorum ertesi güne kesin yaptırır yani bıktım balayi dönüşü bursaya uğradık orda bi abisi var oyundan bi akşamda onlarda kaldık iyi insanlar ama balayı yani bu sonuçta kızıncada kızdı oluyo artık karışmıyorum hevesini alırsa belki bırakır diye söyledikçe bağlanıyo çünkü diyorum kalk benle sohbet et dışarı çıkalım yok oyun da çok önemli işlerim var bugün çocuk yaaa

bende oynuyordum geçen yaz ama kendimi bu kadar kaptırmadım ki altı üstü oyun yani reele dönmesi lazım artık ay benim üni.den arkadaşlarım geldi düğünüme mızmızlanır sanıyodum baktım ki kaynaşmış çok mutlu oldum bu arada hala final sonuçları açıklanmadı yuh bu kadar tatil yapılmaz ki kardeşim yaa

Arse duysun bu oyun meselesinide belkim almaktan vazgeçer :)))))

....

Yarenim napıyoonn

sağolun kızlar

oyun konusunda eşim de ben de çok oyuncuyuzdur hatta eşim arkadaşlarıyla internet üzerinden ortak oynar ama paralı değil bu oynadıkları oyun. Evlendikten sonra evde oynayamıyor bikaç kez oynamıştır o da ben arkadaşlarımla dışardayımdır. Ama ne zaman k validemlere gitsek çalışma odasına geçer ve ben yeter aartık gel demedikçe kalkmaz başından. acomert çok yüz verme bu konuda biraz katı ol.

bizim evlendiğimiz akşam ben çokyorgundum dedm hmn yatıcm acelemiz yok oda tmm dedi bari saçlarımı çöz gelinliğimi çıkar demeye odaya gittim bidee ne görim pc başında knight ounuyor çok baskı yaptım bırakmadı üstüne gitmiyorum bende.önceden bnm pc ile oynuyordu oynatmadım kendi pc ile. gitti pc aldı kendine evde herkesin pc ayrı şimdi evde o bi köşede ben bi köşede napım başa çıkamadım bırakrım haline

bnmki dışarıda çıkmıyor ondn oynuyor birazda kahve falan bilmez hiç işten gelir eve işe gider evden gene. dışarda gezse aklım ondn kalıck böle gözümün önünde gecede oturuyor bazen baskın yapıyorum odaya napıyor die oyun oynuyor adam deli gibi

tatlım diyorum kendini bu kadar kaptırma diye güzel güzel konuşuyorum olmuyo tartışıyoruz ama dinlemiyor bi zevkim var dışarı çıkmıyorum arkadaşlarımla akşamları ne güzel evdeyim karışma diyo para harcamasınada kızıyorum ona da cevap olarak karı kıza para yedirmiyorum kumar oynamıyorum ya bi zevkim var ona harcıyorum diyor çıldırmak üzereyim yakında alıp bilgisayarı parçalıcam o kadar sinirleniyorum bazen bana da vakit ayırmıyo artık daha yeni evliyiz yani eskiden böle değil di bu adam ya offf

ebrucum bu kadar benzer olabilirler yaa ahahah beni anlatıyormuşsun gibi geldi düğünden sonra aynısını bana yaptı ahahah ben makyajımı çıkartmaya banyoya gittim geldim ki ne göreyim bilg almış oyun oynuyo yuh dedim artık ya

bende ikide birde gidip rahatsız ediyorum şimdi yine oyun oynuyo bilgisayarda şu metin 2 den bıktımmmmmmmmmm koca koca adamlar oynuyo resmen ya kaçtan insan tanıyorum 30 un üstünde sizin eşlerinizde oynuyo mu?

çok şükür ya benim eşimin öyle bilgisayar oyunlarıyla hiç alakası olmadı bugüne kadar. hatta facebooka bile girmeyeli olmuştur 6 ay playstation oynamayı çok sever o da bazen yeğenim gelir onunla oynardı. şimdi o da annesinin yanına gitti, sanırım bu sene gelmeyecek buraya. eşim maç yapmayı seviyor ben de hiç oynamadım playstation da maç. bir tane araba yarışı almıştık iki kişi oynayalım diye. şu eve bi yerleşelim ortamı kurcam işten gelince biraz oynayalım. yoksa şimdi erkek arkadaşlarının yakınına taşındık, onlara alışmasın. evinde karısıyla otursun

Arse duysun bu oyun meselesinide belkim almaktan vazgeçer :)))))

....

Yarenim napıyoonn

iyiyim zuzum ya, iş yok takılıyorum öyle. az önce eşim geldi aldı beni eve gittik. ordan arabayı aldım geldim ben. ev berbat durumda ya nasıl yerleşcez bilmiyorum. bugün yatağı getirince yatak odalarını, kıyafetleri düzenlicem hemen. valizler kalksın ortadan. yorganları, battaniyeleri atayım bazanın sandığına. çok işimiz var valla. bakalım kaç günde oturtcaz düzeni.

bence de oyun konusunda çok yüz vermeyin kızlar. sonuçta evde geçirdikleri zaman zaten kısıtlı. onda da sizinle ilgilensinler, paylaşsınlar. beraber oynayabileceğiniz oyunlar bulun bence biraz biraz öyle soğutursunuz belki. daha yeni evliyken böylelerse ileride daha kötü olur bence.

Sizin durumlar vahimmiş hakkaten:26:

...

O ortamda benim eşimin aklına gelebilecek en son şey oyun olurdu heralde

seni çok iyi anlıyorum kuzum hemde .çok iyi gözümün önünde kız gene. görümcemin kocasını düşününce şükür ediorum. bide dibimizde üni var bizin düşün yani kızlar falan evde otursn daha ii

katil olucam kesin kaynana katiliiiiiiiiiiii çocğu iyiki verdm yarım saat kdr bi baktım vişne yiyor bnm kız allmm şeftalide yemişş.. alerji olck verme diyorum biz verdk bişi olmadı diorr getir çocuğu dedm. gebertcm sonunda insan yerine koycklar onu ceza alcm die korkuyprum

...

benimki hiç affetmezdi zaten o ayrı, ben yorgunum dicem o da gidip oyun oynayacak düşünemiyorum bile gerdek gecesi kavgası yapardık valla

cidden çok yorgundum 1 gece kına 2 gecede düğün oldu arkaarkaya düşünsene halimi. 2.akşam düğün bitti yola çıktık gece 2 de sbh 7de vardık çkaleye 12 ye kdr uyuduk 1 de kuaföre gitik. akşama kdr kuafördeydm zaten bide akşama düğünn oynamaktan yoruldm daha çok

benimki hiç affetmezdi zaten o ayrı, ben yorgunum dicem o da gidip oyun oynayacak Düşünemiyorum bile Gerdek gecesi kavgası yapardık valla

ya ebrucum tabiki yorgun olabilirsin...ilk gece bende çok yorulmuştum ve koca topuz başımı ağrıtmıştı...ilk gece olmadı ama o ilk gecemizi unutama gayet ormantik bi geceydi

yareniiim, orda araba kullanmak nasıl, direksiyon sağda dimmi yamulmuyosam

...

aynen

valla bende çok yorgundum söylemesi ayıp geceliğimi bile giymeden iç çamaşırlarımla attım kendimi yatağa ertesi gün balayına gitcektik zaten sabredi versin hem bizim düğün evde olduğu için düğün evinde yatıya kalan çok oldu rahat edemezdik

biz kendi evimizde idik ama yinede olmadı sbh 9da uyandım serili olan çeyizi topladım görümcem kahvaltı getirdi diorki anam geline bak kalkmş iş yapmşş ( çok severm görümceyi ciddenöz ablam gidibiri)

sizin yeni gelin evinde mi kalandılar misafirler anlamadım ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…