yareniiim, orda araba kullanmak nasıl, direksiyon sağda dimmi yamulmuyosam
aynen
bide benim eşimin bi teyzesi var senin kaynanandan beter benim kaynanam kaynanalık yapmadı o yaptı resmen kışın geldi 3 buçuk ay kaldı gel bana sor nasıl geçti o 3 buçuk ay düğünden 1 ay önce geldi sonra çıldırıcam artık hala bizde allahtan şimdi annemle akraba ziyeretine gittilerde rahatladım 3 5 gün kadın kaynanamın bana sormadıklarını geldi sordu bide öle bi sordu ki ağladım yani
sizin yeni gelin evinde mi kalandılar misafirler anlamadım ben:26:
sizin yeni gelin evinde mi kalandılar misafirler anlamadım ben:26:
bide benim eşimin bi teyzesi var senin kaynanandan beter benim kaynanam kaynanalık yapmadı o yaptı resmen kışın geldi 3 buçuk ay kaldı gel bana sor nasıl geçti o 3 buçuk ay düğünden 1 ay önce geldi sonra çıldırıcam artık hala bizde allahtan şimdi annemle akraba ziyeretine gittilerde rahatladım 3 5 gün kadın kaynanamın bana sormadıklarını geldi sordu bide öle bi sordu ki ağladım yani
ama o zaman tr ye dönünce zorlanmazmısınız canım :44:canım normalde öyle ama bizimki sol direksiyon. sağ direksiyon istiyorum aslında ben. bakmaya başlıcaz şu eve bir yerleşelim hayırlısıyla. ama trafik sağdan akıyor. Türkiye'nin tersi yani.
kayınvaldesininde yanında aydan.aslında o gece herkes gitmeliydi ama
benide kimse kabullenemedi ilk baş. burda üni okuyordum ben eşimle tanıştığımda birde istanbuldan gldm diye herkes demiş eşimin ailesine o kız sizin paranızı yer çeker gider bulamazsınız istanbulda demişlerherkes bana bırakıp gidicm gözü ile baktı. bende böle olduğunu duyunca topladım tasımı tarağımı kaynanama yerleştm evlenmeden ( ama bişi olmadı o konuda eşim çok saygılıydı) evlenene kdr kaldım orda sona düğün oldu evimizi aldık gittik :) ozmn böle olaylar olmadı kaynanacığım ile ii davranıyordu cadı bana
eşimin teyzesi dışında beni sevmeyen olmadı çok şükürde o hepsine bedel zaten....kayınvalidem panik atak hastası ablası gelince bıt bıt bıt konuşuyo diye kadıncağız atak geçiriyo zavallım ben üzülüyorum valla düğünün ertesi günü çekti beni kenara niye banyoya girmedin öle sofraya oturulmaz filan dedi ben şokkkteyze bişey olmadı aramızda ben rahatsızım zaten dedim bizde adettir çarşaf nerde fialn diye sordu ben oturdum ağladım annem geldi benim ağladığımı duyunca abla noldu dedi çarşaf sordum ağladı dedi abla niye karışıyosun sanane çarşafmı kaldı artık çocukları rahat bırak dedi annemede bi ton bağırdı annemde kızım sen üzülme ben senden böle bişey istemedim istmemde ben seni biliyorum dedi ama kadına iyice uyuz oldum yani....
ahh ahhh teyzeden yana çok dertliyim ben...yok niye yan yana oturdular yok niye el ele tutuştular annemi yemiş bütün kış kendi gelinleriylede anlaşamıyo zaten hep memnuniyetsiz ne yapsam yaranamam yani üzülüyorum çok bayramada burdaymış seneyede oğlu evleniyo kışın yine gelir artık
E pes doğrusu sanane ben kadın sanane! o onların özeli çarşafmı kaldı bu devirde sene 2011.. takma dicemde insan olanları unutamıyorum asla sen yinede takma
Bu arada eşimle spora başladık :) bnm zayıflamam için kendini feda etti
eos spor olarak ne yapıyorsunuz? Hftasonu eşimle biz de yüzmeye gidecektik ama ctesi geç gelip de ikeaya gidemeyince hiç bir şey yapasım gelmedi. Benim de 54 olmam lazım :/
acomert çılgın teyzeye yapılacak en güzel şey onu pek ciddiye almamak boş verin kendi çalsın kendi oynasın size de arada alkışlamak düşsün
ben eşimin evine gelmeden önce 43 kiloydumşimdi 54 55 geliyorum kaynanam bana çok iyi baktı artık kendimi durdurdum ama daha fazla almamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?