52 kilo ile evlendm ve hamile kaldım 8 kilo aldım 60 ile doğuma girdm 55 ile çıktım ama 2 ayda kilo aldm 59 oldmm
ama o zaman tr ye dönünce zorlanmazmısınız canım :44:
kayınvaldesininde yanında aydan.aslında o gece herkes gitmeliydi ama
benide kimse kabullenemedi ilk baş. burda üni okuyordum ben eşimle tanıştığımda birde istanbuldan gldm diye herkes demiş eşimin ailesine o kız sizin paranızı yer çeker gider bulamazsınız istanbulda demişlerherkes bana bırakıp gidicm gözü ile baktı. bende böle olduğunu duyunca topladım tasımı tarağımı kaynanama yerleştm evlenmeden ( ama bişi olmadı o konuda eşim çok saygılıydı) evlenene kdr kaldım orda sona düğün oldu evimizi aldık gittik :) ozmn böle olaylar olmadı kaynanacığım ile ii davranıyordu cadı bana
her gun 1 saat sahilde yürümek.eve gelince şınav, bel çevirme yere uzanıp kendini kaldırma ayak uclarına dokunmak bgn bunları yaptık imkanımız bu kdr. spor salonu çok pahalı burda 175 aylık kişi başı 2 kişi çok ediyor
benim de ilk gecem teyzeninkisi gibiydi, bi geldim minik bi ordu..çaylar demlenmiş bisküviler açılmış felanben o konuda kayınvalidemin hakkını yiyemem. düğün gecesi bizi evimize kapıdan bıraktılar kimse içeri bile girmedi. Ertesi günü de hiç arayan soran olmadı ama akşam yemeğine biz bohçalarmızı da aldık gittik. Çok da hoşlarına gitti. Teyzem evlendigi gece erkek tarafı baya bir kalabalık halde teyzemin evine girmişler; k validesi meşrubat filan ikram etmiş misafirlere. Zaten düğün yorgun oluyorsun bir de o saatte evine seninle birlikte gelen minik bir orduu... bence düşünmesi bile kabus .
maşaallah tatlım çok az kilo almışsın çok güzel ...verirsin en kısa zamanda aldıklarını ama eminim ben o ışığı görüyorum sende
ailem bilmiyordu canım. gizli kapaklı oldu. eşimi çok sevdim evlendim amaevlenmeden onlara taşınınca ailen nasıl tepki verdi buna?
oh oh ne güzel ya. ben de bir ara videoyla yapıyordum ama regl oldum bıraktım. bir daha da başlamadım. başlayasım var aslında da gönlüm yok sanırım. ben de 54 falandım evlendiğimde şimdi 58-59 arası geziniyorum:84::84::84:
Sirken...burda bi adet var...düğünden sonra erkek tarafı arkileri falan..yeni gelin evine gidip tavuk pilav yiyo...geline bütün tavuğu bacaklarından ayırttırıyolar :)))))
benim de ilk gecem teyzeninkisi gibiydi, bi geldim minik bi ordu..çaylar demlenmiş bisküviler açılmış felan
aa ilk kez duyuyorum bunuSirken...burda bi adet var...düğünden sonra erkek tarafı arkileri falan..yeni gelin evine gidip tavuk pilav yiyo...geline bütün tavuğu bacaklarından ayırttırıyolar :)))))
aa ilk kez duyuyorum bunuama hoşmuş
bu arada ben 3 kilo verdimm, 60 oldum yine
son 3 kilo kaldıı
inşallah tatlım vercm en kısa zmnda
ailem bilmiyordu canım. gizli kapaklı oldu. eşimi çok sevdim evlendim ama
sen de ayırdın mı kız???? Gelinin gücüne mi bakıyorlar?
ünv.de de olmanın faydası yanidüğünden sonra da öğrenmediler mi???
Valla ne amaçla olduğunu anlayamadım....
Yok kız bizde öyle bi adet yok...ayvalıklılara hass
Bide burda yeni gelin gezmesi, bide hamile kalınca karın gezmesi var...hamileyken sen bana geliyosun karnını gezdirmeye, doğumdan sonrada ben sana geliyorum mevlüdüne...karnını bana getirmezsen mevlüdüne gelmiyorum
aa ilk kez duyuyorum bunuAma hoşmuş
Bu arada ben 3 kilo verdimm, 60 oldum yine
son 3 kilo kaldıı
ay çok tuhaf ama hoş bişi yaa, ben sevdimValla ne amaçla olduğunu anlayamadım....
Yok kız bizde öyle bi adet yok...ayvalıklılara hass
Bide burda yeni gelin gezmesi, bide hamile kalınca karın gezmesi var...hamileyken sen bana geliyosun karnını gezdirmeye, doğumdan sonrada ben sana geliyorum mevlüdüne...karnını bana getirmezsen mevlüdüne gelmiyorum
teşekkür ederim sirkencim, darısı size inşNektaR sana kocaman bir aferinaz daha dayan bütün kilolar gidince fıstık gibi olacaaaan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?